Les den offisielle beskrivelsen

Merit Business School Ble grunnlagt i 2012 som en høyere utdanningskurs for kvalitet online MBA og Graduate business sertifikat grader.

Bragd Er en ny type forretningskole for dagens moderne, velbesøkte student. Gjennom vår globale læringsplattform og online støttesystemer tilbyr vi virkelig rimelig tilgang til kvalitetsvirksomhetsprogrammer for arbeidende voksne fra hele verden. Vårt mål er å forbedre tilgangen til kvalitetsledelseutdanning og karrieremuligheter for bedriftsledere, eiere og entreprenører.

Bragd Studentene er selvsikker, optimistiske og etiske ledere som overskrider nasjonale grenser. Bragd Nyutdannede er dyktige i kritisk tenkning, problemløsning, teknologi og presentasjonsferdigheter - viktige egenskaper for entreprenørmessig og organisatorisk suksess.

Vi er stolte av vår praktiserende fakultet i verdensklasse og relevant læreplan, som involverer studenter på Alle kontinenter-Europa, Amerika, Og Asia. Bragd gjør det mulig for voksne å få tilgang til kvalitetsopplæring når som helst, hvor som helst. Skolen ble opprinnelig kalt Executive Academy of Scottsdale og opererer fortsatt fra Scottsdale, Arizona. Bragd Er anerkjent innen utdannet næringsutdanning og entreprenørskap. Bragd Tar stolthet i å presentere en streng, Amerikansk stil MBA til en global studentpopulasjon, som ønsker å holde seg oppdatert med moderne forretningspraksis og praksis. For 2016, Merit Business School tilbyr et fullt lisensiert MBA-program med fleksible startdatoer og relevante konsentrasjoner - ideell for tidsbegrensede personer som ønsker å fremme karrieren eller starte en ny bedrift.

Akkreditering

Merit Business School er statlig lisensiert og tilpasser sine programmer med CHEA-godkjente, nasjonalt anerkjente akkrediteringsstandarder. Merit leverer høykvalitets utdanning ved hjelp av flere vurderingsforanstaltninger og arbeider med relevante nasjonale og spesialiserte akkreditører.

Internasjonale studenter

Mer enn 80% av Merits studenter kommer fra ikke-amerikanske land, og skaper et variert og levende utdanningssamfunn. Internasjonale studenter som ikke er statsborgere eller fastboende i USA, er velkommen til å søke om opptak til Merit MBA og oppgradere sertifikatprogrammer. På grunn av den elektroniske naturen til vårt program, kan Merit Business School ikke utstede I-20 dokumentasjon slik at internasjonale MBA-studenter kan komme inn i USA på studentvisum.

Likevel gir Merit gjennom sin Global Learning Portal og enestående fakultetmedlemmer en enestående mulighet for internasjonale MBA-studenter til å skaffe en rimelig, toppkvalitets amerikansk forretningsutdanning online. Det er ingen krav til bosted. Du kan studere og lære hvor du bor. Det finnes også en rekke betalingsalternativer.

Ønsker du å lære mer? Kontakt en Merit representant i dag og finn ut hvordan du tar de neste trinnene.

Programmer gitt i:
Engelsk