Medaille College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Dette er Medaille College

Medaille College er en privat, ikke-sekterisk fireårig høyskole med studiesteder i Buffalo, Rochester og online. Medaille fokuserer på suksessen din som student og som en fremtidig profesjonell ved å tilby studenter og hovedfagsstudier i praktiske, utøverbaserte læringsmiljøer på campus og i det vestlige New York-samfunnet.

Hvorfor Medaille?

Vi forbereder deg for en livslang forpliktelse til samfunns bærekraft og profesjonell suksess ved å gi deg tidlig tilgang til karriereopplæring. Du gjør mer enn å lære av lærebøker. Du lærer ved å gjøre. I stedet for å lese hvordan du anvender psykoterapipraksis, observerer du ekte fagfolk på økten. I stedet for å studere gamle forretningsplaner, jobber du med et team for å utvikle nye planer som redder virkelige virksomheter i Buffalo.

Samfunnet ditt er klasserommet ditt på Medaille College . Læring strekker seg langt utover de fire veggene i en forelesningssal. Du går ut i feltet og løser virkelige problemer angående ditt lokalsamfunn. Lag en algoritme som passer bedre til mentorer og ungdom hos Big Brothers Big Sisters. Slik trener Medaille deg til å være et etisk, samfunnsansvarlig individ hele livet.

Forholdene du bygger på Medaille varer også livet ut. Du begynner å bygge et profesjonelt nettverk den dagen du ankommer campus. Instruktørene dine behandler deg mindre som en student og mer som en fremtidig kollega. Våre alumner vender alltid tilbake til campus for spesielle høyttalerserier, paneldiskusjoner eller bare for å si "Hei." Når du er blitt medlem av Medaille-familien, har du et støtteapparat som strekker seg utover Buffalo-campus når Medaille-grader gjør forskjeller over hele verden.

Du kan utgjøre en forskjell ved å delta i studentaktiviteter, klubber og organisasjoner og friidrett. Medaille har en klubb for omtrent alle karriereinteresser og akademiske programmer. Vær en lagspiller i samfunnet eller i treningsstudioet, mens Medaille felt vellykkede NCAA Divisjon III friidrettslag for menn og kvinner. Uansett hva interessene dine er, spiller vi alle på det samme laget på Medaille. Vi er alle Mavericks.

Uansett hvilken type student du er, forbereder Medaille College deg for hva som kommer videre. Medaille er der du er sentrum for oppmerksomheten. Det er der vi fokuserer på suksessen din. Det er der college møter en karriere.

Oppdrag

Oppgaven til Medaille College er å utdanne og utvikle bemyndigede individer til akademisk prestasjon, karrieresuksess og samfunnsengasjement, og dermed bidra til et sunt, mangfoldig demokrati.

Syn

Medaille College vil være kjent som ledende innen inspirasjon og mulighet for studenter, fakultet, ansatte, studenter og samfunn ved å støtte faglig utvikling, positiv personlig transformasjon og en sterk følelse av samfunnsinnsikt.

verdier

Nysgjerrighet

Vi er opptatt av å inspirere intellektuell nysgjerrighet og undring som et fundament for akademisk, profesjonell og samfunnsoppnåelse. Vi er opptatt av å bevare og støtte et pedagogisk miljø med kreativitet, lidenskap og innovasjon.

Fortreffelighet

Vi søker å opprettholde og støtte en kultur for intellektuell og personlig vekst. Vi oppmuntrer til å oppnå de høyeste nivåer av akademisk, samfunnskunnskap og personlig prestasjon.

Integritet

Vi er opptatt av å gi en atmosfære av tillit, og vil aktivt engasjere verden med ærlighet, respekt, ansvar, verdighet og medfølelse. Vi holder oss til de høyeste standarder for etikk og personlig ansvar.

Samfunnet

Vi verdsetter fellesskap som en sammenkomst av forskjellige individer som prøver å skape et inkluderende, støttende og samarbeidende samfunn.

Hvor college møter karriere

Medaille studenter lærer ved å gjøre. Du mer enn å lese om hvordan du skal behandle sykdommer, du administrerer behandlinger på levende dyr i et topp moderne laboratorium. Du skriver ikke bare et manus for en TV-sending, du produserer et live i et studio. Medaille har interaktive laboratorier som gir deg uvurderlig praktisk erfaring.

Hvilken bedre måte å forberede seg på din fremtidige karriere enn ved å lære på arbeidsplassen sammen med ekte fagpersoner? Opplevelsesmessig læring er kjernen i The Medaille Advantage når du er plassert i feltet med praksisplasser, forskriftstjenester og oppgaver for studenter. Ytterligere berikelse kommer fra høyttalerserier, team og kohort læringsmiljøer og observasjoner. Capstone-prosjektet er din mulighet til å oppsummere det hele og skape meningsfulle løsninger på reelle problemer i ditt felt. Du kommer til å være bedre forberedt på å lande drømmejobben enn konkurransen, fordi du har opplevd hvordan det er på arbeidsplassen og vet hvordan du løser problemer i den virkelige verden.

Å lære det som er praksis-basert, student-sentrert og erfaringsmessig gjør Medaille til stedet der college møter karriere.123846_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg Dylan Gillis / Unsplash

Vår hjørnestein - Studenters suksess

Den primære prestasjonen du jobber for i høyere utdanning er en grad. Medaille College har et velprøvd system på plass for å sikre din akademiske suksess og rettidige konfirmasjonen. Det akademiske støttesenteret, funksjonshemmingstjenester, rådgivningssenter og karriereplanlegging er grunnpilarene i Medaille's Student Success Center. Denne one-stop-shop-funksjonen fungerer mot samme mål: Få deg den graden du ønsker så raskt som mulig.

Hvordan oppnås dette? Gjennom nær veiledning og veiledning. Fakultet og rådgivere hjelper deg med å utvikle akademiske suksessplaner, gi deg den støtten du trenger for å lykkes i klasserommet, hjelpe deg med klasseskjemaer, hjelpe deg med å sette deg oppnåelige mål og oppgradere deg til rett tid. Medaille har systemene på plass som setter deg i en best mulig posisjon for å lykkes. Du blir aldri igjen uten noen å henvende seg til for å få veiledning. Mentorene dine praktiserer fremdeles fagpersoner. De gir deg innsikt i hva som skal til for å realisere ditt fulle potensial på arbeidsplassen. Medaille setter deg på veien mot akademisk og profesjonell suksess.

Utdanningsalternativer og mulighet

Medaille College deg graden du ønsker raskt og på en kostnadseffektiv måte. Ikke la noe komme i veien for at du når ditt fulle potensial. Uansett hvor du er i livet, har Medaille en rekke utdanningsalternativer og muligheter. Du kan identifisere en plan og et format som fungerer for deg. På slutten av dagen jobber vi alle mot det samme målet: Konfirmasjonen din.

Du tror kanskje det er veldig lite tid til utdannelsen din. Vi forstår at livet kan komme i veien. Dette er grunnen til at Medaille tilbyr en rekke leveringsmåter som hjelper deg å tjene den graden du ønsker, mens du fremdeles tar vare på det daglige ansvaret ditt. Medaille gjør det enkelt for deg å registrere deg for klasser og forberede deg for hvert kurs individuelt. Du vet nøyaktig hva du kan forvente i hver av klassene dine. Det er ingen overraskelser. Hybriditeten til en Medaille-utdanning betyr at du får den samme student-sentrerte, erfaringsmessige, utøverbaserte læringen, enten du tar klasser på campus eller online.

Fellesskapet er klasserommet ditt

De tingene du opplever og gjør i samfunnet, er med på å forme ikke bare fremtiden din, men andres fremtid. Medaille-studenter lærer utover de fire veggene i klasserommet. Samfunnet ditt er læringsmiljøet ditt. Gjennom aktiv læring og EQUIP, fokuserer Medaille College på samfunns bærekraft. EQUIP lærer studenter hvordan de kan identifisere, vurdere og løse reelle problemer i sine egne samfunn. Hver student er i stand til store endringer, og fakultetet kobler læring på campus med problemløsende problemer i verden. Det du lærer i dag, blir brukt i morgen, og har innvirkning i samfunnet ditt. Medaille-utdannelsen din påvirker omgivelsene dine direkte på positive måter.

For eksempel utviklet matematikkstudenter kompatibilitetsalgoritmer for å hjelpe Big Brothers Big Sisters bedre å matche frivillige og skape sterkere bindinger. Studenter fra Master of Business Administration utvikler forretningsplaner for nye eller sliter virksomheter i Buffalo. Osteria 166 er for eksempel nå et landemerke sentrumsrestaurant takket være innovative Medaille-studenter som utviklet en kreativ forretningsstrategi som lanserte suksessen.

Ekte suksess er når du innser hvor innflytelsesrik du kan være. Medaille-studenter får undervisning i samfunnsansvar fra første dag. Utforsk samfunnet ditt, forstå ditt hovedmål, involver deg og produser ny kunnskap. Slik gjør du en forskjell i samfunnet ditt på Medaille, der college møter en karriere.

Om Medaille Buffalo

Medaille College 's Buffalo campus ligger i hjertet av byen og deler Buffalo kulturelle mangfold og oppblomstringens ånd. Campus ligger praktisk til i krysset mellom Route 198 og Parkside Avenue, og ligger bare et stykke unna Delaware Park, det store midtpunktet i den berømte landskapsarkitekten Frederick Law Olmsteds verdenskjente parker og parkveisystem.

Medaille ligger bare noen minutter fra profesjonell sport, kunst og kultur i sentrum av Buffalo. Enten du er ny i området eller har bodd i Vest-New York hele livet, er det enkelt å dra nytte av alt det College og Buffalo har å tilby.

I tillegg til Delaware Park, ligger Buffalo campus i tilknytning til Buffalo Zoo og ligger i nærheten av Albright-Knox Art Gallery, Buffalo Museum of Science og korridorens revitaliserte vannkanten, kjent som Canalside. I tillegg ligger Niagara Falls og Toronto innen 30 til 90 minutters kjøretur.

Når du har utforsket Medaille campus, vil du oppdage enda flere alternativer. Slapp av ved å ta en kaffe på Commons Café, trene på det 3000 kvadratmeter store treningssenteret eller studere i Fireside Lounge. I tillegg er klasserommene våre alle designet for å gi deg ferdighetene og erfaringene som er nødvendige for virkelig suksess.

Campus tilbyr rikelig med parkering, og er lett tilgjengelig med bil, buss eller metrostasjon. Medaille College betjenes av Humboldt-Hospital NFTAs raske transittstasjon, og en sirkulasjonsbuss kjører ofte mellom tilleggsparkering ved Buffalo Zoo og campus.

Om Medaille Rochester

Medaille's Rochester campus, som ligger praktisk til i nærheten av Rochester's Outer Loop (I-390/590) i Brighton, er designet for å gi studentene verktøy og teknologi som trengs for akademisk suksess.

Anlegget har ni klasserom, hver med en kapasitet på 24 elever og har sin egen teknologipakke. Klasserommene er utstyrt med audiovisuelle hjelpemidler og er kablet for tilgang til Internett. Hver gruppe av elever har en postkasse i klasseromsfløyen.

Et 700 kvadratmeter stort bibliotek inkluderer datamaskinarbeidsstasjoner og et flerbruksrom som gir plass til møter og verksteder for opptil 60 personer. Biblioteket er tilgjengelig for studentbruk før og etter klassetimer. Det tilbyr en rekke nyttige ressurser, for eksempel aktuelle tidsskrifter, forretningsreferanselærebøker og populære utvalg fra emner om ledelse, menneskelige ressurser og ledelse.

Administrasjonskontorer på campus inkluderer studenttjenester, akademiske tjenester og opptak.

Steder

bøffel

Address
Agassiz Circle,18
14214 bøffel, New York, USA

Rochester

Address
South Winton Road,1880
14618 Rochester, New York, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss