Les den offisielle beskrivelsen

Oppkalt etter J. Willard og Alice S. Marriott, Marriott School of Management deler mange av de samme verdiene som har bygget en av verdens mest suksessrike gjestfrihet companies.When grunnla sitt firma i 1927, sier Mr. Marriott, "suksess er aldri finalen. " Vi følger i denne ånd-oppmuntrende innovasjon, se på detaljene, og pådriver for perfeksjon. Mission Utdanning Å tiltrekke, utvikle og plasser menn og kvinner troens karakter, og profesjonelle evne som vil bli fremragende ledere i stand til å håndtere endringer i et dynamisk, globalt miljø. Forskning Å fremme kunnskap ved å bygge på sterke konseptuelle grunnlaget for å identifisere og løse kritiske ledelsen problemer, med fokus spesiell oppmerksomhet på globale, teknologiske, og entreprenørånd drivere. Oppsøkende For å utvide velsignelser ledelse utdanning til medlemmer av den verdensomspennende kirke. Vennskap Å utvikle venner for universitetet og kirke rundt om i verden gjennom tjenesten i faglige organisasjoner og ved å samarbeide i utviklingen av management-utdanningsprogrammer. Skole Brigham Young University College of Business ble School of Management i 1975. Skolen ble oppkalt etter Marriott Corporation grunnleggerne J. Willard og Alice S. Marriott i 1988. Marriott School ligger i N. Eldon Tanner Building, en syv etasjer, 120 000 kvadratmeter, granitt bygning som ligger på BYU campus i Provo, Utah. Studenter Ca 1900 studenter og 1100 graduate studenter er innrullert i Marriott School. Nesten 75 prosent av elevene er tospråklige, om lag 20 prosent snakker et tredje språk. De fleste har bodd i utlandet. Skolen registrerer lag 10 prosent internasjonale studenter. Alumni Skolen har nesten 44 000 studenter. Mer enn 900 alumni aktivt informere studentene gjennom de frivillige mentorprogram. Mer enn 500 studenter og venner er involvert med skolens rådgivende råd og program-spesifikke boards.  

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Marriott School of Management, Brigham Young University

Executive MBA-programmet på Marriott School of Management vil være de mest utfordrende to årene av livet ditt. ... [+]

Executive MBA- programmet på Marriott School of Management vil være de mest utfordrende to årene av livet ditt. Designet for den profesjonelle profesjonelle, gir denne intense opplevelsen ledelse i verdensklasse i en unik atmosfære. Vi understreker ikke bare utviklingen av strenge analytiske verktøy og problemløsende ferdigheter, men også anvendelsen av moralske prinsipper som trengs for å bruke disse evnene klokt. Vi ønsker å bidra til å utvikle komplette ledere og ledere: menn og kvinner med enestående faglig evne, men også menn og kvinner med integritet, tro og sterk moralsk karakter som vil påvirke verden for godt.

Brigham Young University er kjent for å undervise i ekspertise. Marriott School of Management fakultet medlemmer som lærer i vårt EMBA program er våre aller beste instruktører. Ikke bare har de hatt omfattende lærerfaring; de fleste har også hatt betydelig leder- og konsulentopplevelse. I tillegg til dette stimulerende fakultetet vil EMBA-opplevelsen bli beriket av de talentfulle og godt forberedte studentene du vil jobbe med. Som deg, vil dine medstudenter blitt nøye utvalgt for å bringe til programmet et rikt utvalg av lederopplevelser fra ulike typer organisasjoner.... [-]

USA Provo
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
23 måneder
Campus
Les mer på norsk