La Salle University College of Professional and Continuing Studies

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hva er nå College of Professional og løpende Studies åpnet høsten 1946 som La Salle Evening divisjon, med 36 menn møte i seks kurs på mandag, tirsdag og torsdag. Kort tid etterpå ble Evening Division ha "en enorm innvirkning på Delaware dalen bransjer med over 350 forskjellige bedrifter og industrikonsern ... representert i studentmassen." I sine to første tiårene, Evening Division tilt elevene først og fremst opptatt med profesjonell og ferdigheter- orientert læreplaner, "i kjemi, Elektronisk fysikk og anvendt matematikk." Regnskap, Industrial Management og Engineering Physics var de mer populære hovedfag, og tre lokale selskaper, General Electric, Philco, og RCA, hver hadde mer enn 100 ansatte deltar på La Salle om natten. Ved 1970-tallet, nye jobbmuligheter i områder knyttet til offentlig velferd skapt en bølge av student interesse i samfunnsvitenskapene, særlig psykologi og Criminal Justice. Senere, Computer Science and Business Administration tiltrakk seg flest studenter. Mange sosioøkonomiske endringer fant sted på 1970-tallet. Innbyggere og bedrifter flyttet fra byen til forstedene. Christian Brothers 'historie "møte elevene der de er" gitt en støttende kontekst for planene om å utdanne voksne. For å møte den økende etterspørselen etter lavere og høyere studier, ble de Bucks County Center i Newtown Pennsylvania ble etablert i 1997 og Montgomery County Metroplex i Plymouth Meeting Pennsylvania etablert i 2008. La Salle University 's satsing på innovasjon, tilgjengelighet og fremragende faglig kvalitet innenfor rammen av College of Professional og løpende Studies arbeider kontinuerlig for å opprettholde sitt rykte som en av regionens beste institusjoner for utdanning av voksne. The College of Professional og videreutdanning Studies 'lederskap, instruktører og ansatte er forpliktet til å sikre at alle deltakerne får de aller beste muligheter i livslang læring. Mission Statement The La Salle University College of Professional og løpende Studies ønsker å være den institusjonen av valget i Delaware Valley for å møte endrede behov hos voksne elever som søker det beste i livslang læring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master of Business Administration

Campus Heltidsstudier Deltid 15 måneder September 2019 Sveits Basel USA Philadelphia + 3 fler

Vårt program er internasjonalt anerkjent for å ha tjent akkreditering fra AACSB International (Association for Advancement of Collegiate Schools of Business). Vi legger vekt på [+]

Master of Business Administration (MBA)

Vårt program er internasjonalt anerkjent for å ha tjent akkreditering fra AACSB International (Association for Advancement of Collegiate Schools of Business). Vi legger vekt på faglig dyktighet og en forpliktelse til kontinuerlig forbedring.

I Lasallian tradisjon, og blander vårt program faglig teori med praktiske erfaringer fra våre mangfoldige, høyt motiverte studenter og fremragende fakultet. Klassene er små, slik at du kan bli kjent med dine klassekamerater og professorer godt og lære i et dynamisk atmosfære.

Dette MBA-programmet tilbys ved Basel Chamber of Commerce. Hver student tar 45 studiepoeng i helgen format som begynner i januar eller mai. Programmet er ferdig i 15 måneder, og er begrenset til 20 til 25 studenter. Studentene skal reise til USA for en uke i løpet av programmet.... [-]