LIM College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Center for Graduate Studies tilbyr masterstudier unikt designet for de som ønsker å komme til neste nivå i en moteindustri som har blitt stadig mer utfordrende og konkurransedyktig.

Som student her, vil du lære å navigere global kompleksitet, nye teknologier, og sosiale og kulturelle mangfoldet i en raskt utviklende forretningsmiljø. Du vil også utvikle analytiske, teknologiske og kommunikasjonsferdigheter som trengs for å oppnå det faglige posisjon du ønsker eller nå dine gründer mål.

LIM College tilbyr en intim, støttende miljø og våre professorer og administrativt ansatte anerkjenne og respektere det mangfoldet av elevenes behov. Hvis og når det oppstår problemer, løsninger er aldri langt bak.

Entre

Opptak til LIM College bærer med seg en forventning om at elevene vil opptre som ansvarlige medlemmer av LIM College samfunnet og på en profesjonell måte samtidig som representerer LIM College. Dette innebærer en forventning om at studentene vil overholde alle gjeldende lover; vil være i samsvar med regler og forskrifter i LIM College; vil opprettholde en høy standard av integritet og ærlighet; vil respektere rettigheter, privilegier og eiendom LIM College og medlemmer av LIM College samfunnet. Studentene vil ikke forstyrre legitime LIM College saker og forventes å være respektfull til alle tider til medlemmer av LIM College samfunnet, gjester og leverandører av LIM College.

Fakultet

LIM College vitenskapelig ansatte vet hva de snakker. De bringer et vell av erfaring og faglige prestasjoner til klasserommet. Mange av våre professorer har eller har hatt høyt nivå stillinger i moteindustrien. Bringing enorme kunnskap, erfaring og tilkoblinger, er disse erfarne utøvere godt rustet til å veilede våre studenter gjennom kompleksiteten i motebransjen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BBA'er » Se BSc'er » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

MBA I Moteledelse Og Entreprenørskap

Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 27 måneder September 2018 USA New York + 1 fler

Med konsentrasjoner i Fashion Management og entreprenørskap, utdanning du får fra LIM College MBA lærer deg å undersøke hvordan de nevnte begreper og teorier gjelder for virksomheten av moten. Også, vil du få den type bred kunnskap som kan brukes i enhver bedrift sammenheng. [+]

LIM College Master of Business Administration (MBA) studium er unikt og vil utdanne deg i avanserte konsepter og teorier om styring, ledelse og entreprenørskap. Og det er alt dyktig midt i New York - verdens motehovedstaden.

Med konsentrasjoner i Moteledelse og entreprenørskap, Utdanning du få fra LIM College MBA lærer deg å undersøke hvordan de nevnte begreper og teorier gjelder for virksomheten av moten. Også, vil du få den type bred kunnskap som kan brukes i enhver bedrift sammenheng.

Omfattende, global og banebrytende, er den LIM College MBA en 51-kreditt program tilpasset av deg og din rådgiver for å integrere din bakgrunn med dine ambisjoner.

Du vil også ha muligheter til å ta del i "hands-on" praksisplasser med topp mote selskaper. I tillegg, vår sfære av innflytelse strekker seg langt utover Manhattan. LIM College har verdifulle relasjoner med institusjoner i Paris, Australia og Asia og våre internasjonale utvekslingsprogrammer tilby deg enda flere muligheter. ... [-]


Videoer

I am LIM

2015 LIM Commencement Promo