Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Våre programmer

The University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business har gjentatte ganger blitt kåret til en av de beste handelshøyskolene i USA av kilder som US News & World Report, Bloomberg Businessweek og The Princeton Review. Like viktig, har vi vært AACSB akkreditert (en ære tjent med bare 15% av verdens handelshøyskoler) siden 1919. Vi tilbyr studenter en nasjonalt rangert MBA-program, samt åtte spesialisert masterprogram, hvorav seks er blitt rangert blant de 10 beste programmene i USA. Våre MBA-programmet ble nylig rangert som nr 1 i USA basert på vår faglige kvalitet, jobb plassering suksess og undervisning kostnader.

Våre programmer kombinere transformative klasserommet læring med reelle læringsopplevelser. Våre studenter har utallige muligheter til å delta i regionale, nasjonale og globale case konkurranser, få hands-on erfaring mens du arbeider med prosjekter for globale kunder som Procter & Gamble, Kellogg og Citi, og studere i utlandet i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa og Asia.

Fordi spesialisering tilbyr mulighet for deg å virkelig mestre en ny disiplin og betydelig drive din karriere og inntjeningsevne, kan vi tilby studentene mulighet til å spesialisere sine grader med en av mer enn 20 graduate sertifikater alt fra funksjonelle områder som markedsføring, økonomi og drift til tverrfaglige emner som dataanalyse, innovasjon og entreprenørskap.

Vår beliggenhet

The University of Cincinnati ligger i Cincinnati, Ohio, en av de største forretningssentre i USA. Fire hundre av selskapene på Forbes 500-listen har en tilstedeværelse i Cincinnati og byen Cincinnati er hjem til hovedkvarteret til flere Fortune 500-selskaper per innbygger enn New York, Los Angeles og Chicago. Faktisk er det hovedkvarterene til sju Fortune 500-selskaper lokalisert innen 3 miles fra University of Cincinnati campus. Fordi så mange store selskaper er så nær vår campus, ledende ansatte har gode muligheter til gjesteforelesning i våre klasser og delta våre ulike on-campus arrangementer og konkurranser.

CNN Money nylig kåret Cincinnati en av de topp 6 steder i USA for å starte en bedrift og Forbes rangert byen vår som den syvende høyeste gjennomsnittsinntekten i USA basert på levekostnadene. Mashable rangert Cincinnati den mest sosiale byen i USA, Movoto rangert det en av de 10 smarteste byene i landet og kiplinger magasinet rangert Cincinnati sin # 1 beste alternativet for “hot spots” og en av de 10 største byene i USA statene for unge voksne.

vårt universitet

The University of Cincinnati er hjem til 44.000 studenter og våre studenter for tiden bor i alle femti stater og i 125 land over hele verden. Mer enn 4000 internasjonale studenter gikk på University of Cincinnati i 2015-16 studieåret, og vårt universitet ble nylig rangert som nummer fem mest innbydende universitetet i verden av International Student Barometer. I tillegg University of Cincinnati ble nylig kåret til en av “verdens vakreste studiestedene” av Forbes magazine.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MSc - OnlineStudies » Se MA » Se MSc - Master » Se PhD »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Cincinnati + 1 fler

Den nasjonalt rangert Lindner MBA kan tilpasses basert på dine interesser og tidsplan. Lindner MBA studenter kommer fra et bredt utvalg av bakgrunner, men de alle har samme vilje til å arbeide hardt for å oppnå sine mål. [+]

Hvorfor delta University of Cincinnati MBA-program?

Transformasjon. Det er et stort ord. Det ville være nesten umulig å oppnå dette nivået av individuell innflytelse hvis vi var en stor skole fylt med store klasser. Men vi er ikke det. Vi purposely begrense vår fulltids MBA klassestørrelse, slik at vi kan gi deg og hver av våre studenter personlig oppmerksomhet som alle fortjener.

Du vil bli en integrert del av en intim klasserommet erfaring, i samspill med verdenskjente fakultetet som virkelig vet hva du heter. Du vil være i stand til å tilpasse University of Cincinnati Lindner College of Business MBA erfaring, som spesialiserer seg i ett av 20 ulike funksjonelle eller tverrfaglige områder som spenner fra data Analytics til entreprenørskap i Health Care Administration. Du vil samarbeide med din personlige karriere coach - starter før du selv kommer på campus - å lage og gjennomføre en plan basert på dine karrieremål og designet til overgangen deg fra der du er i dag til der du ønsker å være ett år fra nå . Du vil engasjere seg med byen Cincinnati næringsliv, jobber med å finne løsninger på reelle problemer for noen av verdens ledende selskaper. Det vil ikke ta lang tid å realisere de mange fordelene med en sterk MBA-program som ligger bare tre miles fra den globale hovedkvarter av Procter & Gamble, Kroger og Macys og ligger i en by som er hjem til flere Fortune 500-selskaper per innbygger enn New York, Los Angeles, Chicago eller Boston. Intim, Real-World,... [-]

Videoer

Masters of Applied Economics - Lindner College of Business

UC Human Resources Master's Degree

MS Marketing

University of Cincinnati Master of Business Analytics Student Video

Lindner Graduate Programs

Kontakt

Carl H. Lindner College of Business

Adresse, linje 1 College of Business Carl H. Lindner Hall University of Cincinnati 2925 Campus Green Drive Cincinnati, Ohio 45221-0020
45221-0020 Cincinnati, Ohio, USA
HJemmeside http://business.uc.edu/
Telefon +1 513-556-7020