Kelley School of Business Indiana University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Kelley School tilbyr et topp-tier business utdanning fokusert på å veilede deg mot din egen sanne suksess.

På Kelley School of Business, er vi i bransjen for å skape karriere momentum. Våre studenter har talent for å lykkes, ydmykhet for å vokse og pågangsmot til å holde ut. At ånd kombinert med en utdannelse som bare eliten Kelley School kan levere-resultater i kandidater med kunnskap og ferdigheter som trengs for å møte nye utfordringer, for å gjøre positiv endring er mulig, og for å bidra til deres organisasjoner fra dag én.

Vi har våre røtter i den første virksomheten kurs som tilbys ved Indiana College i Bloomington i 1830. Indiana College vokste til Indiana University, og School of Commerce and Finance, etablert i 1920, vokste til å bli den Kelley School of Business. Vi har tilbudt økonomisk-administrative fag på vår Indianapolis campus siden 1916, gjennomført utøvende utdanning i 1952 og forhånd økonomisk utdannelse på en global skala. Vår tidslinjen viser mer enn 100 års virksomhet fortreffelighet.

om kelley

Rekrutterere forteller oss at de oppsøker våre studenter og nyutdannede for deres positive, arbeidsomme holdning og deres tillit som kommer fra den virkelige verden, som gjelder utdanning vårt fakultet levere på hver grad.

Våre fakultetet medlemmer krever, og får, det beste ut av våre studenter. Kelley studenter lære å kjøre resultater. Denne kvaliteten er reflektert i våre eksepsjonell student jobbtilbud priser, omdømmet til våre karriere tjenester og vår globale posisjon som en topp handelshøyskole.

banner

Gå fra øyeblikk til momentum

Det er øyeblikk av betydning i livet. De skje hvor som helst, når som helst. Et glimt av inspirasjon til en ny bedrift, en introduksjon til en mentor, landing de store jobb-de er avgjørende øyeblikk som definerer deg. Og uten riktig opplæring og støtte, det er alt de er: enkle øyeblikk som slutter når de ender. Med Kelley, disse øyeblikkene eksplodere i kjedereaksjoner av muligheter. Du er ikke bare forberedt for dem; du er i stand til å navigere dem for å veilede deg mot din egen sanne suksess.

banner

Mission

Oppdraget av Kelley School of Business er å forvandle livene til studenter, organisasjoner og samfunn gjennom ledelse utdanning og forskning. Vårt mål er å produsere: a) studenter som er borgere av verden som har en positiv innvirkning på deres organisasjoner og miljøene der de bor, og b) forskning som fremmer både teori og praksis. Vi legger vekt på en samarbeidende tilnærming som oppfordrer til etablering av verdiøkende partnerskap mellom lærere, studenter, alumni, andre universiteter og fagmiljøer ved IU, og med privat sektor og ikke-for-profit organisasjoner.

På Kelley School, er vi forpliktet til å opprettholde et system av verdier tuftet på:

  • Etisk atferd og integritet
  • Excellence, profesjonalitet og stolthet i alt vi gjør
  • Personlig initiativ og individuelt ansvar
  • Full engasjement av alle våre lærere og ansatte i pursing oppdrag av skolen
  • Løpende innovasjon i våre programmer og stipend
  • En ånd av samarbeid, høflighet, respekt og kollegial opptreden i alle sammenhenger
  • Åpen og ærlig kommunikasjon
  • Mangfold og inkludering og
  • Bare og rettferdig anerkjennelse for ytelse

Steder

Bloomington

Address
Godfrey Graduate and Executive Education Center
1275 E. 10th Street

47405 Bloomington, Indiana, USA

Indianapolis

Address
801 W. Michigan Street

46202 Indianapolis, Indiana, USA