Les den offisielle beskrivelsen

Utdannelse for å møte dine mål

Executive Education på Purdue University tilbyr programmer som passer individuelle mål og selskapets behov.

  • Arbeide fagfolk tjene en Executive MBA for å forberede seg på umiddelbare og langsiktige karrieremessige mål.
  • Næringslivspersonell utvikler ledelsesevner på så lite som en uke i våre profesjonelle utviklingsprogrammer for åpen oppmelding.
  • Bedrifter drar nytte av våre tilpassede programmer, designet for å møte de unike behovene til organisasjonen.

Uansett dine personlige eller bedriftens mål, undersøk hvordan et Krannert Executive Education-program kan hjelpe deg med å nå og overgå dem!

Hvorfor Krannert

Morgendagens bedriftsledere vil være de som snakker innovasjonsspråket - som vet hvordan man analyserer data, utvikler og statistisk motiverer kreative forretningsløsninger, og til og med tar ny teknologi på markedet. Hvis du ser deg som en av disse lederne, er Krannert School of Management hvor du vil være. Levende inne i et verdensberømt, forskningsbasert universitet med en lang historie med lederskap innen vitenskap og ingeniørfag, tilbyr Krannert et mer analytisk problemløsende merkevare for forretningsutdanning og en mer pragmatisk, jobberfaglig tilnærming til akademikere . I motsetning til noe annet, ved Krannert lærer du hvordan du lærer - hvordan du spørre, forsker og tenker på nye måter. Hele tiden vil du bli nedsenket i en samarbeidende arbeidskultur som gir ledelsens myke ferdigheter - hvordan å utvikle og kommunisere en visjon, og diplomatisk påvirke andre til å realisere den. Det er derfor Krannert. Dette er der globale bedriftsledere begynner. Ta et bredere blikk på Krannert-opplevelsen.

Purdue Brand of Business

"Houston, vi har et problem ..." Inspirert av en av de mest spenningsfulle hendelsene i amerikansk historie har denne ikoniske fangstfrasen blitt et verbalt "batsignal" for skarpe sinn som kan tilpasse seg og reagere raskt på en tankevekkende situasjon . Det er også et perfekt øyeblikksbilde av hvorfor forretningsstudenter på Krannert School of Management uteksaminerer med en overbevisende fordel. Regnet som en av landets elitskoler, opererer Krannert tett til en topprangerte ingeniørskole, og produserer 23 Apollo og andre NASA-astronauter - langt mer enn noe annet universitet. Drift mot denne bakgrunnen av Purdues styrke innen vitenskap og teknologi, tilnærmer Krannert unikt næringslivsinnlæring fra en forskningsbasert, kvantitativ vinkel som utvikler studentenes analytiske ferdigheter og produserer selvsagt nyutdannede med de ressursrike, tankevekkende problemløsningskapasitetene hver moderne -dag kommersiell bedrift krav.

Et innovasjonskosystem

Trinn utenfor teori og faktisk komme ned til virksomheten. Inne i armens rekkevidde av hvert Krannert-klasserom er en dynamisk idefabrikk - en real-world, praktisk R

Utrolig savvy karriere tjenester

Livets viktigste leksjoner finnes sjelden i en bok. For øvrig, når avkastningen på utdanningsinvesteringen din kommer ned til jobben du til slutt lander, blir de heller ikke funnet i et "hands-on" lab. De finnes i rikdom av menneskelig nettverk og det uvurderlige bruken av profesjonell sosial kompetanseutvikling som er verdiskapende karakteristika for Krannert School of Management. Som student ved Krannert, i motsetning til andre steder, vil du kunne utnytte et dynamisk utvalg av karriereressurser og muligheter som spenner fra lederskapskurs og en-til-en-coaching til et alumni-nettverk uovertruffen i bransjens mangfold og en full skifer av høy-energi karriere messer-inkludert den største kollegiale messen i landet.

Tilnærmelige 'menneskelige' ressurser

Høyere læring skal ligge ned til jorden. Derfor fungerer Krannert School of Management som et komplement til sin mer analytiske, forskningsbaserte forretningsplan, med en MO som er dypt takknemlig for de mer organiske, mindre formelle menneskelige kvaliteter av utdanning. Fra det øyeblikket du hører en levende stemme når du begynner å engasjere Krannert-skolen, vil du sette pris på alt som gjør at du føler deg velkommen og virkelig støttet gjennom dine faglige gjerninger. Når man ser tilbake, kan nesten alle kandidater peke på et personlig engasjement hos Krannert som et vendepunkt i sin reise - en av de uvurderlige student mentorprogrammene, vekten på fakultetets tilgjengelighet, kohortinnlæringsmodellen, utrettelig karriere-service-coaching, eller den fantastiske globale eksponeringsopplevelsen, med Purdue konsekvent rangering høyt på campus mangfold og studier-utlandet muligheter.

Liten skole, enormt nettverk

Det er ikke størrelsen på fisken i dammen. Det er hvor tett "skolen" er. Når andre handelshøgskoler, rett eller galt, fremmer en mer individualistisk, konkurransedyktig, statusdrevet studentvibe, er Krannert School of Management unapologetisk lagrettet. Ja, Krannert er en del av et stort ti universitet og tilbyr alle de relaterte "big-dam" -fordelene som følger med, inkludert tilgang til et globalt og svært engasjert alumni nettverk som dramatisk forbedrer læring og karrieremuligheter. Men i forhold til sine jevnaldrende er Krannert forholdsmessig mindre i skala - opprettholder en studentbekjent familiefølelse, en mer gjensidig oppmuntrende atmosfære av konkurranse og en høyt samarbeidende klasseromsmodell som reflekterer hvordan dagens lykkesige bedriftsforetak opererer og løser problemer. Så, stor fisk på campus? Kanskje. Men svært få hos Krannert satte mye lager i det. I stedet er de mer tilbøyelige til å lykkes sammen.

Det er Business som uvanlig

Fordi det vellykkede merkevaren alltid har en differensiell fordel. Enten du snakker om et selskap, et produkt, et universitet eller en student, har det vellykkede merkevaren en personlighet. En dybde. En motivasjon. En mening. På Krannert School of Management er hver fasett, hver nyanse av den totale utdanningsopplevelsen, designet, bygget og ment å legge til tekstur til veksten som student og, enda viktigere, fremtiden som profesjonell.

Purdue er vekstfaktor for spillbyttere

Fra 2018:

  • # 1 destinasjon av internasjonale studenter i STEM disipliner (US Department of Homeland Security)
  • # 5 blant offentlige universiteter i Wall Street Journal rangering av 500 amerikanske høyskoler
  • # 11 blant offentlige universiteter (US News
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Krannert Executive Education, Purdue University

EMBA-programmet på Purdue har gitt utdanningsløsninger for arbeidere i mer enn 30 år. Programmet har topp Krannert fakultet og høyttalere kjent for sin kompetanse. Det er ... [+]

EMBA-programmet på Purdue har gitt utdanningsløsninger for arbeidere i mer enn 30 år. Programmet har topp Krannert fakultet og høyttalere kjent for sin kompetanse. Det er konsekvent rangert blant de beste programmene i verden.

Du kan fullføre EMBA grad mens du fortsatt er ansatt på heltid og delta i personklasser bare en til to uker per kvartal. Det er et format som gir deg det beste fra begge verdener - online bekvemmelighet og kraften til forbedret læring og nettverk med andre fagfolk fra hele USA og verden.

Mer informasjon

Vennligst sjekk ut vår brosjyre for mer informasjon.

Minst 5 års arbeidserfaring er nødvendig for programmet.

Søknadsfrist: august 2018 eller til klassen er fylt ut... [-]

USA Lafayette
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
19 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Krannert Executive Education, Purdue University

I over 20 år har IMM Global Executive MBA-programmet hjulpet ledere og bedrifter til å bli mer effektive deltakere i den internasjonale økonomien. ... [+]

Den rette forberedelsen til global ledelse

I over 20 år har IMM Global Executive MBA-programmet hjulpet ledere og bedrifter til å bli mer effektive deltakere i den internasjonale økonomien. Gjennomført av fem handelshøgskoler på fire kontinenter, tilbyr vårt program en virkelig global rekkevidde kombinert med en lokal nedsenkning takket være 10 uker av campus-boliger i syv forskjellige land.

Kjappe faktaTjen to MBA-grader: Purdue (USA) og TIAS (Nederland)Internasjonal nedsenking: 10 uker i syv land på fire kontinenterProgram Språk: 100% EngelskGjennomsnittlig profesjonell opplevelse av medstudenter: 13-15 årNettverk: varer livet

IMMs fem partnerskoler er alle ledende institusjoner i sine respektive regioner og representerer noen av de mest konkurransedyktige delene av den globale økonomien: EU, USA og fremvoksende markeder. Oppdag fordelene ved å ha tilgang til tankeledere fra fem fremste universiteter.... [-]

USA West Lafayette
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
19 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Marthe Reinette speaks about the IMM program

Rochelle McKinney speaks about the IMM program

Danni Schertzing speaks about the IMM program

Todd Hyatt, Executive Vice President and Chief Financial Officer IHS

Purdue Krannert School of Management
Address
Lafayette, Indiana, USA
Nettsted
Telefon
+1 765-494-1554