Krannert Executive Education, Purdue University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UTDANNING å nå målene dine

Executive Education ved Purdue University tilbyr programmer for å passe individuelle mål og bedriftens behov.

Arbeider fagfolk tjene en Executive MBA for å forberede for umiddelbare og langsiktige karriereutvikling mål. Fagfolk utvikle lederegenskaper i så lite som en uke i våre åpen påmelding sertifikat programmer. Selskaper dra nytte av våre spesialtilpassede programmer designet for å møte de unike behovene til organisasjonen. Uansett hva dine personlige eller bedriftens mål, utforske hvordan en Krannert Executive Education programmet kan hjelpe deg å nå og overgå dem!

Hvorfor Krannert

Morgendagens bedriftsledere vil være de som snakker språket innovasjons som vet hvordan å analysere data, utvikle og statistisk rettferdig kreative forretningsløsninger, og selv ta ny teknologi til markedet.

Hvis du ser deg selv som en av disse lederne, den Krannert School of Management er der du ønsker å være.

Alive inne en verdenskjent, forskningsbasert universitet med en lang historie av ledelse i vitenskap og engineering, Krannert tilbyr en mer analytisk, problemløsning merkevare av virksomheten utdanning og en mer pragmatisk, get-the-job-gjort tilnærming til akademikere .

I motsetning til andre steder, på Krannert, vil du lære hvordan å lære-how for å spørre, forskning og tenke på nye måter.

All den stund, vil du være midt i et samarbeid, arbeidsmoral kultur som formidler myke ferdighetene til ledelse-hvordan å utvikle og kommunisere en visjon, og diplomatisk påvirke andre til å aktualisere den.

Dette er grunnen Krannert. Det er der globale næringslivsledere begynne.

Ta et bredere blikk på Krannert opplevelse.

Purdue Brand of Business

"Houston, vi har et problem ..." Inspirert av en av de mest spenningsfylte hendelser i amerikansk historie, har denne ikoniske slagord blitt en verbal 'Bat-signal "for skarpe hjerner som kan tilpasse og reagere raskt i en tenke rask situasjon .

Det er også et perfekt bilde av hvorfor økonomistudenter ved Krannert School of Management utdannet med en overbevisende fordel.

Regnes som en av landets elite handelshøyskoler, Krannert opererer tett til en topprangerte ingeniørskole, produsere 23 Apollo og andre NASA astronauter - langt flere enn noe annet universitet.

Drifts mot dette bakteppet av Purdue styrke i vitenskap og teknologi, Krannert unikt tilnærminger virksomhet læring fra et forskningsbasert, kvantitativ vinkel som utvikler studentenes analytiske ferdigheter og, naturligvis, produserer kandidater med de ressurssterke, mener raske problemløsende evner hver moderne -Day kommersielle foretak krav.

En Innovasjon Ecosystem

Gå utenfor av teori og faktisk komme til saken. Innen armlengdes avstand fra hver Krannert klasserommet er en dynamisk idé fabrikk en reell, praktisk FoU og forretnings oppstart 'ecosystem'-som tilbyr en enestående erfaring.

Skjer rett på campus, er dette høyere utdanning / privat-enterprise "fusjon", der investorer, produksjonspartnere, gründere, forskere, professorer, studenter og studenter akkurat som du er kontinuerlig snu girene for industriell utvikling.

Av foreningen, Krannert studentene har tilgang til utrolige behovsbasert muligheter der de får praktisk erfaring kommersialisering, og optimalisering i reelle operative innstillinger, de aller nyeste teknologien.

Utrolig Savvy Career Services

Livets viktigste lærdommen er sjelden funnet i en bok. For den saks skyld, når avkastningen på din utdanning investering kommer ned til jobben du til slutt lander, er de ikke i en "hands-on" lab heller.

De finnes i rikdom av menneskelige nettverk og uvurderlig nytte av profesjonelle sosiale ferdigheter som er verdiøkende kjennetegnene ved Krannert School of Management.

Som student ved Krannert, i motsetning til andre steder, vil du være i stand til å utnytte en dynamisk spekter av karriere ressurser og muligheter som spenner fra ledelse kurs og en-til-en coaching, til en alumni nettverk uovertruffen i bransjen mangfold og en full skifer av høy energi karrieremesser-inkludert den største kollegiale rettferdig i landet.

Approachable "menneskelig" Resources

Høyere læring skal være ned til jorden.

Det er derfor, som et supplement til sin mer analytisk, forsket-baserte virksomheten læreplanen, den Krannert School of Management opererer med en MO som er dypt takknemlig for de mer organisk, mindre formalis menneskelige kvaliteter av utdanning.

Fra det øyeblikket du høre en live stemme når du først engasjere Krannert skolen, vil du sette pris på alt som gjør at du føler deg velkommen og genuint støttet gjennom dine akademiske sysler.

Ser tilbake, nesten alle utdannet kan vise til et personlig engasjement på Krannert som et vendepunkt i hans eller hennes reise-en av de uvurderlige student mentorprogrammer, vekt på fakultetet tilgjengelighet, kohorten læring modellen, den utrettelige karriere-tjeneste coaching, eller den fantastiske global eksponering opplevelse, med Purdue gående høy rangering i on-campus mangfold og studie-utlandet muligheter.

Liten skole, Enorm Network

Det er ikke størrelsen på fisken i dammen. Det er hvor tett den "skolen" er. Når andre forretnings høgskoler, rett eller galt, fremme en mer individualistisk, konkurransedyktig, status-drevet student vibe, Krannert School of Management er unapologetically teamet orientert.

Ja, Krannert er en del av en Big Ten universitet og tilbyr alle de relaterte "big-dam" fordelene som følger med det, inkludert tilgang til et globalt og svært engasjert alumni nettverk som dramatisk forbedrer læring og karrieremuligheter.

Men, ved å sammenligne med sine jevnaldrende, er Krannert forholdsmessig mindre i skala-opprettholde en student-bekjennende familie føler, en mer gjensidig oppmuntrende atmosfære av konkurranse, og en svært samarbeids klasserom modell som er representativ for den måten dagens vellykkede bedrifter opererer og løse problemer.

Så stor fisk på campus? Kanskje. Men svært få på Krannert legge mye aksjer i dette. I stedet, de er mer tilbøyelig til å lykkes sammen.

Det er Business as Unusual

Fordi vellykket merkevare har alltid en differensial fordel.

Enten snakker om et selskap, et produkt, et universitet eller en student, har vellykket merkevare en personlighet. En dybde. En motivasjon. En hensikt.

På Krannert School of Management, hver fasett, hver nyanse av den totale utdanning opplevelse designet, bygget og ment å legge tekstur til vekst som en student og, enda viktigere, din fremtid som profesjonell.

Purdue Er Growth Factor for Game Changers

Per februar 2016 ...

8 produsent av oppstart talent blant amerikanske offentlige universiteter

18 i de fleste alumni tjene som Fortune 500 CEOs

91% høgare suksessrate (5-års gjennomsnitt)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se EMBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Executive MBA

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 19 måneder September 2018 USA Lafayette

EMBA-programmet på Purdue har gitt utdanningsløsninger for arbeidere i mer enn 30 år. Programmet har topp Krannert fakultet og høyttalere kjent for sin kompetanse. Det er konsekvent rangert blant de beste programmene i verden. [+]

EMBA-programmet på Purdue har gitt utdanningsløsninger for arbeidere i mer enn 30 år. Programmet har topp Krannert fakultet og høyttalere kjent for sin kompetanse. Det er konsekvent rangert blant de beste programmene i verden.

Du kan fullføre EMBA grad mens du fortsatt er ansatt på heltid og delta i personklasser bare en til to uker per kvartal. Det er et format som gir deg det beste fra begge verdener - online bekvemmelighet og kraften til forbedret læring og nettverk med andre fagfolk fra hele USA og verden.

Mer informasjon

Vennligst sjekk ut vår brosjyre for mer informasjon.

Minst 5 års arbeidserfaring er nødvendig for programmet.

Søknadsfrist: august 2018 eller til klassen er fylt ut... [-]


IMM Global Executive MBA

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 19 måneder March 2019 USA West Lafayette

I over 20 år har IMM Global Executive MBA-programmet hjulpet ledere og bedrifter til å bli mer effektive deltakere i den internasjonale økonomien. [+]

Den rette forberedelsen til global ledelse

I over 20 år har IMM Global Executive MBA-programmet hjulpet ledere og bedrifter til å bli mer effektive deltakere i den internasjonale økonomien. Gjennomført av fem handelshøgskoler på fire kontinenter, tilbyr vårt program en virkelig global rekkevidde kombinert med en lokal nedsenkning takket være 10 uker av campus-boliger i syv forskjellige land.

Kjappe faktaTjen to MBA-grader: Purdue (USA) og TIAS (Nederland)Internasjonal nedsenking: 10 uker i syv land på fire kontinenterProgram Språk: 100% EngelskGjennomsnittlig profesjonell opplevelse av medstudenter: 13-15 årNettverk: varer livet

IMMs fem partnerskoler er alle ledende institusjoner i sine respektive regioner og representerer noen av de mest konkurransedyktige delene av den globale økonomien: EU, USA og fremvoksende markeder. Oppdag fordelene ved å ha tilgang til tankeledere fra fem fremste universiteter.... [-]


Videoer

Marthe Reinette speaks about the IMM program

Rochelle McKinney speaks about the IMM program

Danni Schertzing speaks about the IMM program

Todd Hyatt, Executive Vice President and Chief Financial Officer IHS

Kontakt

Purdue Krannert School of Management

Adresse, linje 1 Lafayette, Indiana, USA
HJemmeside http://www.krannert.purdue.edu/executive
Telefon +1 765-494-1554