J. Mack Robinson College of Business - Georgia State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Georgia State University J. Mack Robinson College of Business er målet valget for høyt kvalifiserte hovedfagsstudenter som ønsker å bli næringsliv og akademiske ledere i et globalt samfunn, fakultetet som ønsker å oppnå internasjonal anerkjennelse for forskning og undervisning, og bedrifter mest ønsker å støtte og samarbeide med en handelshøyskole som har studenter og fakultetet som har den nødvendige kompetanse for å tilføre verdi til organisasjoner i rask endring, kompleks, og inter-tilkoblede bedriftsmiljøer.

som femte største handelshøyskole i USA, Med ca 200 fulltids ansatte, er vi i stand til å tilby et bredt utvalg av graduate og undergraduate kurs. Våre dyktige student kroppen er en av de mest varierte i USA, hailing fra mer enn 88 land. Vår beliggenhet i hjertet av Atlanta pulserende forretningsdistriktet gjør oss noen minutter fra mange av landets beste selskapene.

Program Presentasjon Våre spesialiserte mastergradsprogram er utviklet for studenter som har en lavere grad (det trenger ikke å være en siviløkonom), og ønsker å studere et fag i større dybde. Vi tilbyr disse programmene i to formater: en fleksibelt format som gir full eller deltidsstudenter å tjene sine herrer i sitt eget tempo (opptil tre år); og en akselerert, Ettårig format som gjør at arbeidet fagfolk til å tjene sin master i ca 12 måneder.

Ett års Specialized Masters i Revisjon, finans, Global Hospitality Management, International Business, Information System Audit and Control, Information Systems, Marketing, Wealth Management og skatteloven.

Fleksible Specialized Masters er som navnet tilsier, fleksibel: fleksibel i form av kurs belastning, dager tilbys, tider av dager og fagretninger. Regnskap; Aktuarielle Science; Business Economics; Health Administration; Ledelsesvitenskap med konsentrasjoner i Human Resources Management, Operations Management og Business Analysis, Mathematical risikostyring og Risk Management Forsikring og Real Estate.

Program akkrediteringer: AACSB, Aarts, ABHE, ACCS, ACCSCT, aske, ATS, MSA, ACCET, CAHME, COE, detc, NACCAS, NCA, NEASC-CTCI, NWCCU, SACS, TACCS og WASC-ACCJC

Rangeringen: Fjerde i risikostyring og forsikring. Åttende Management Information Systems. 10nde i Real Estate. I toppen 30 av programmer for Hospitality and 36th Health Administration.

Type Program: Specialized Masters Program Format: Ett års Masters og fleksibel Masters Søknadsfrister: 1. februar 1. mai 1. april 15 oktober og 1. november (avhengig av programmet startdato). Starter Datoer: Januar, mai og august

Student body

Mann Kvinne Ratio: 60/40% Gjennomsnittlig Alder: 24 - 31 Degree Bakgrunn: Bachelor i USA eller tilsvarende Internasjonale studenter: Nord-Amerika: 68% Oceania og Asia: 9% Midtøsten: 6% Afrika: 5% Latin-Amerika: 5% Sentral / Sør-Amerika: 4% Europa: 3%

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Global MBA » Se MBA » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Global MBA

Global Partners MBA

Campus Heltidsstudier October 2018 USA Atlanta

[+]

[-]

MBA

Master of Health Administration

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 3 år September 2018 USA Atlanta + 1 fler

[+]

[-]

Videoer

Robinson College of Business - Are you one of us?