The University of Iowa · Tippie School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Du kommer til å lære. Du kommer til å gjøre. Du kommer til å bli. Den Tippie MBA er den toårige billett til personlig og faglig transformasjon. Det er muligheten til å vokse dine evner og dine muligheter. Eller for å si det med ordene til Tippie andre året Cody Myers, "The gap mellom hva jeg ønsket å gjøre, og hva jeg gjorde bare holdt får større. Tippie endret alt dette. " Hva med deg? Hvilken forandring leter du etter? Å flytte fra markedsføring til å finansiere? Å utvikle utøvende kaliber presentasjonsteknikk? Å flytte fra en plass ved siden av bordet til setet på hodet? Uansett hva dine faglige mål, vil Tippie MBA drive deg mot dem. Tiårene fremover lover enorm endring og store muligheter for de som har forberedt seg til å få øye på dem, gripe dem, og forme dem. På Tippie, er at den personen du vil bli-en global business leder som ikke bare tar imot nye verdener, men som bringer dem til å bli. Hva setter Tippie fra hverandre?

Superior Return on Investment Tippie nyutdannede realisere en positiv avkastning på sin MBA investering raskere enn på noe annet program i landet, ifølge Forbes. US News rangerer Tippie # 6 for beste økonomiske verdi. Stellar Employment I løpet av de siste fem årene har Tippie konsekvent rangert i toppsjiktet av akkrediterte MBA-programmer i USA for sysselsettingen tre måneder etter endt utdanning. Flere Hands-on Learning Tippie MBAs ansatte konsulentteam for bedriftskunder i løpet av sitt første år i programmet. Toppstudenter kan føre konsulentoppdrag i sitt andre år. Ultra-personlig Attention Fra søknad gjennom eksamen, og utover, tilbyr Tippie en mer personlig - og mer personlig - MBA opplevelse.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Tippie Fulltids MBA

Campus Heltidsstudier 21 måneder August 2018 USA Iowa City

Vi gjør MBA-studenter til erfarne fagfolk, samtidig bevare en utrolig rask tilbakebetalingstid og fremragende sysselsettingsstatistikk. [+]

Om Tippie Full-Time MBA

Som verdens beste selskaper, fokuserer vi på våre sterke sider. Og fokusere på det vi kan best har tillatt oss å bygge programmer kjent for dybde og innovasjon.

Din 68-semester-timers plan for studiet vil være tilpasset basert på den faglige sporet du velger. Hvert spor ligger innenfor en karriere akademi. Tenk på karriere akademier som ditt "hjem" i løpet av Tippie MBA erfaring; et fellesskap av personer med samme interesser som alle jobber mot å være 100% forberedt på dag én av post-MBA karriere.

Tippie ligger vest for Chicago og sør for Minneapolis i østlige Iowa. Vi kjører avstand fra en rekke store metro områder, inkludert Chicago, Minneapolis, St. Louis, Kansas City, Omaha, og Des Moines. Den nærmeste flyplassen er 25 minutter unna i Cedar Rapids.... [-]