International Accelerator

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Internasjonal akselerator

Internasjonal akselerator Er designet for å hjelpe internasjonale studenter og utenlandske engelsktalende studenter trives i noen av Amerikas største forskningsuniversiteter. I tillegg til å sikre at elevene lykkes akademisk, hjelper IA-programmer seg til å navigere i deres nye liv i Amerika med engelske klasser, nedsenkende kulturopplevelser, logistisk støtte (flyplassopphaling, innkvartering) og mentorer.

Universiteter som serveres av International Accelerator, er fullt akkrediterte, nasjonalt rangert og globale ledere i sine fagområder.

Internasjonale akseleratorfunksjoner:

  • Topprangerte, verdensledende universiteter
  • Personlig studentopplevelse fokusert på ombordstigning, integrasjon og faglig suksess
  • Fokus på global statsborgerskap
  • Forpliktelse til student suksess

IA partner universiteter har i sitt hjerte en læreplan som er både utfordrende og engasjerende, drevet av målet om å skape en verdensklasse, meningsfull studentopplevelse.

For internasjonale studenter kan flyttingen fra hjemlandet til en høyere grad i USA være utfordrende - et nytt språk, nye læringsmetoder og et nytt hjem. Internasjonal akselerator Programmer lette denne overgangen ved å kombinere kredittbærende kurs med ytterligere faglig støtte, instruksjon og kulturopplevelser. Programmet tilbyr et lærings-sentrert miljø som fremmer akademisk suksess, aktivt engasjement i campuslivet og samfunnsengasjement.

Programmet som er riktig for deg, vil avhenge av faglig bakgrunn, nivå på engelskspråklige ferdigheter og personlige preferanser; Alle internasjonale akseleratorprogrammer tilbyr imidlertid følgende:

Dedikert Support - Som MAP-student drar du nytte av døgnet rundt støtte for hjelp med alle store eller små saker.

Små klassestørrelser - Du får større individuell oppmerksomhet og skreddersydd støtte med våre små klassestørrelser.

Profesjonell suksess - Forbered for faglig og profesjonell suksess med skreddersydd faglig utviklingskurs for internasjonale studenter.

Strømlinjeformet opptaksprosess - Nyt en enkel, rask opptaksprosess. Ingen referanser, resuméer, essays eller SAT / ACT / GRE / GMAT score er påkrevd.

Karriere Accelerator

Forberedelse for den globale arbeidsplassen Gjennom Career Accelerator vil du utvikle dine faglige ferdigheter og få en sterk forståelse av hvordan din kunnskap, interesser, motivasjoner og personlige erfaringer gir deg en umiddelbar fordel når det gjelder lansering av karrieren din.

Karriereacceleratoren er designet eksklusivt for internasjonale studenter, og tilbyr unike verksteder, virkelige erfaringer, tverrkulturell gruppearbeid og ferdighetsbasert opplæring. Når du har gått utover Bachelor Accelerator, fortsetter du å jobbe med din rådgiver på din individuelle karriereplan. Arbeidsgivere vil ha trygge lagmedlemmer som er klare på jobb. Career Accelerator tilbyr fem forskjellige spor:

College-to-karriere For studenter som driver internship (eller co-op) erfaring i løpet av sine høyskoleår og / eller søker generell forberedelse til deres post-graduate jobbsøk

Avansert grad forberedelse For studenter som har til hensikt å direkte forfølge en mastergrad eller doktorgradsutdanning, inkludert studenter i premed, prelaw eller lignende fagområder

Sponset forretningsutvikling For studenter som deltar i et selskaps stipendprogram med aktiviteter tilpasset til sponsorfirmaet og / eller industrien

Familie forretningsutvikling For studenter som driver en grad for å bistå med styrking og utvidelse av en familieeid virksomhet

entreprenørskap For studenter som planlegger å starte, eie, drive og administrere egen virksomhet etter eksamen

Universitetet partnere

IA universiteter anerkjenner prestasjoner fra internasjonale studenter og hjelper dem å forfølge sine studier på et topp universitet i USA.

IA Partner Unis
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer » Se MBA » Se MSc - OnlineStudies » Se BScs » Se MSc - HealthcareStudies » Se Kurs » Se M.D. » Se Master - HealthcareStudies » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se BBA'er » Se BA'er » Se BSc'er » Se MA » Se MSc - Master » Se PhD » Se LLM » Se Bachelor - Bachelor » Se Master - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Virksomhet Admnistration

Campus Heltidsstudier Deltid 1 år September 2018 USA Boston + 1 fler

Denne ekstraordinære 12-måneders program forbereder deg til å være en effektiv global virksomhet leder. Utvid kulturforståelse; styrke utenlandske språkferdigheter; lære å bygge globale strategier; samarbeide med studenter fra hele verden; hone faglig utvikling ferdigheter; og få praktisk erfaring-alt fra MBA program rangert blant de beste internasjonale virksomhet programmer i USA [+]

Master Teknologi, International Business og ledelse

Effektive ledere trenger global kunnskap; sterke teknologi ferdigheter; og samarbeids finesse. The Chapman Graduate School of Business dekker det hele: International perspektiv: utvider og utdyper ditt globale synspunkt på tvers av land og kulturer.

Hemispheric fokus: utnytter vår sentral Miami beliggenhet, bringe Latin-Amerika og Karibia innen nær rekkevidde.

Teknologisk fortreffelighet: styrker IT prowess for mer effektiv læring.

internasjonal MBA

Forbered deg på å konkurrere og lykkes på et globalt nivå. Den heltid, ettårig internasjonale MBA (IMBA) program er en av de høyest rangerte programmene i landet-rangert som nr 15 av USNews & World Report (2016), # 40 i verden av América Economía (2015), og # 56 for beste fulltids MBA-program av Businessweek (2014).... [-]


MBA

Master Of Business Administration

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Boston

Full-time MBA (FTMBA) Programmet er bygget på tre pilarer: Global, Analytisk, og eksperimentelle. Studentene tar kjernen og valgfrie kurs undervist av en fremstående fakultet med kompetanse innen regnskap, økonomi, markedsføring, strategi, internasjonal business og informasjonsteknologi. [+]

Master of Business Administration (MBA)

Full-time MBA (FTMBA) Programmet er bygget på tre pilarer: Global, Analytisk, og eksperimentelle. Studentene tar kjernen og valgfrie kurs undervist av en fremstående fakultet med kompetanse innen regnskap, økonomi, markedsføring, strategi, internasjonal business og informasjonsteknologi.

FTMBA studenter søke kunnskap og verktøy ervervet i klasserommet for å leve konsulent tilfeller arbeider med bedriftspartnere i USA og i utlandet. De forplikter seg praksisplasser, faglig utvikling aktiviteter, og alumni engasjementer i regi av Senter for Career Development, Senter for Business Communication og ledelse & Applied Business.

... [-]

Virksomhet

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Boston

The School of Business er kjent verden over for sine graduate-nivå programmer, vekt på innovative, erfaringskunnskap og sin forpliktelse til å produsere kandidater som er superlatively forberedt på å møte nåværende og fremtidige behovene til sine arbeidsgivere. [+]

bedriftsøkonomi

The School of Business er kjent verden over for sine graduate-nivå programmer, vekt på innovative, erfaringskunnskap og sin forpliktelse til å produsere kandidater som er superlatively forberedt på å møte nåværende og fremtidige behovene til sine arbeidsgivere.

graduate grader

Utdannet i økonomi og administrasjon tilbys gjennom vår School of Business, anerkjent som en global leder i næringslivet utdanning. Høyt kvalifiserte og motiverte studenter kan velge fra MBA alternativer for å best passer dine nåværende behov og langsiktige mål. Alternativene inkluderer en ett-års akselerert MBA som lar deg velge den funksjonelle spesialisering som passer med dine interesser og karrieremål, og en profesjonell MBA for de som ønsker å få en leder kant og samtidig opprettholde en aktiv karriere. Vår topprangerte internasjonale MBA-program gir etterspurte ledere forberedt for dynamiske internasjonale markeder.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
World Trade Center East
Two Seaport Lane,
Suite 500, Boston, MA 02210

Boston, Massachusetts, US