Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The College of Adult og Profesjonshøgskolen (CAPS) serverer den voksne befolkningen med en rekke programmer laget for å møte de pedagogiske behovene til spesifikke voksent publikum. Indiana Wesleyan University forstår de spesielle kravene til voksne som er interessert i å motta et tilknyttet selskap, bachelor eller master grad, men som må også fortsette å møte deres faglige og personlige forpliktelser. Programmene i høgskolen er utformet for dem som arbeider voksne ved å kombinere teori med praktisk erfaring. Mer enn noen gang, jobber voksne velger IWU's College of Adult og Profesjonshøgskolen. IWU har nå blitt den raskest voksende universitet i Indiana og en av de raskeste i USA IWU har vokst med mer enn 200 prosent siden 1990 for å utdanne mer enn 11 400 studenter i år, 9.000 av dem er å ta kurs på nettet eller ved våre pedagogiske sentre i Indiana, Ohio, og Kentucky. &nbsp Den økende populariteten til vårt program gjenspeiler sitt design for å møte de spesielle opplæringsbehov av voksent publikum. Indiana Wesleyan University forstår de spesielle kravene til voksne som er interessert i å motta et tilknyttet selskap, bachelor eller master grad mens du fortsetter å holde sine faglige og personlige forpliktelser. Programmene i høgskolen er utformet for dem som arbeider voksne ved å kombinere teori med praktisk erfaring og tilbud som materiale i et praktisk format. &nbsp Leveransen format og pensum struktur er spesielt utformet for å arbeide voksne. Lavere og høyere grad programmer er praktisk tilbys gjennom kvelden, lørdag, og på nettet (via Internett) klassene. Site-baserte kurs holdes på 11 utdannings-og konferansesentre: Indianapolis (2), Fort Wayne, Shelbyville, Kokomo, og Columbus, Ind, Louisville og Lexington, Kentucky, og Cincinnati, Cleveland, og Dayton, Ohio. Klassene er også holdt i mer enn 80 off-campus steder i Indiana. &nbsp I tillegg til sine instruksjonsvideoer programmer, gir CAPS off-campus støttetjenester for alle sine klasser. Studenter kan få tilgang til universitetsbiblioteket tjenester via telefon, faks, e-post eller post, og vil få hjelp med forskning eller bibliografisk spørsmål. Det er målet med CAPS ikke bare å gi klasser, men for å gi en "utvidet universitet" designet for å møte behovene til både studenter og deres arbeidsgivere å bringe god utdanning uten at studenter å flytte. &nbsp Indiana Wesleyan University er akkreditert av Higher Learning kommisjonen * og medlem av North Central Association. IWU er også akkreditert av Kommisjonen på Collegiate sykepleierutdanning (CCNE) og Nasjonalt råd for Akkreditering av lærerutdanning (NCATE). &nbsp CAPS har nå mer enn 23 000 kandidater representative for læring partnerskap med mer enn 500 arbeidsgivere, skolekretser, selskaper, helse-omsorg etater og organisasjoner.

Se MBA - MBAStudies » Se MBA - OnlineStudies » Se MSc - OnlineStudies » Se MSc - Master » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2018 USA Dayton Cincinnati Lexington Marion + 5 fler

MBA-programmet legger vekt på oppkjøp av tekniske ledelsesevner innen en peer-gruppe eller ledergruppesammenheng. [+]

Master of Business Administration (MBA) er et 41-kreditt timeprogram designet for å møte det verdensomspennende behovet for kunnskapsrikt, prinsipp-sentrert ledelse av organisasjoner. Formålet med å forberede ledere som både økonomiske og etiske ledere, legger MBA-programmet vekt på integrering og anvendelse av kunnskap.

Spesialiseringer i: - Regnskap - Anvendt ledelse - Helseforvaltning

Studentene knytter seg til virksomheten; Forbindelsen utdyper og utvider når programmene fortsetter. Ny kunnskap, ferdigheter og verktøy danner raskt ledelsen i forretningsprosesser. I den sammenhengen behandler klassestrukturen både de kvalitative og kvantitative ferdighetene som kreves av dagens ledere. MBA-programmet legger vekt på oppkjøp av tekniske ledelsesevner innen en peer-gruppe eller ledergruppesammenheng. Hvert kurs krever adopsjon av en individuell og samarbeidende tilnærming til problemløsing. Skriftlig problemanalyse kreves gjennom hele programmet, som er utviklingen av presentasjonsferdigheter. Læreplanen vil bli gjennomført i den rekkefølge som er etablert av Indiana Wesleyan University. Universitetet forbeholder seg retten til å endre læreplanen etter behov. MBA-kandidaten vil demonstrere følgende evner: 1. Utvikle, gjennomføre og evaluere komplekse forretningsplaner; 2. Vurdere styring og svakheter i personlig styring 3. Planlegg, organiser og evaluer daglige forretningsaktiviteter av seg selv og andre. Nyutdannede vil bruke ressurser i en effektiv, effektiv, etisk og humanitær måte. MBA-programmet legger vekt på oppkjøp av tekniske ledelsesevner innen en peer-gruppe eller ledergruppesammenheng. Hvert kurs krever adopsjon av en samarbeidsmessig tilnærming til problemløsing. Skriftlig problemanalyse er nødvendig i hele, og det er utviklingen av gruppepresentasjonsferdigheter. Læreplanen vil bli gjennomført i den rekkefølge som er etablert av Indiana Wesleyan University. Universitetet forbeholder seg retten til å... [-]