IGlobal University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Visjon

IGlobal Universitetet forandrer verden ved å gi den mest effektive utdanning til alle mennesker for deres intellektuelle, profesjonelle, åndelig utvikling og vekst, enten de er unge eller gamle, rik eller fattig, privilegert eller underprivilegerte, lokal eller ekstern.

Verdigrunnlag

Oppgaven til iGlobal University er å gi den høyeste kvalitet, karriere-orientert utdanning for studenter å oppnå kunnskap og ferdigheter til å møte behovene og utfordringene i fremvoksende globale industrier. For å oppfylle sitt oppdrag, Universitetet etablerte de strategiske målene:

For å oppnå faglig dyktighet i karriere-relatert utdanning. For å oppnå økonomisk bærekraft og styrke ved effektiv ressursforvaltning. For å styre global ekspansjon og vekst vellykket.

INSTITUSJONELLE MÅL

For å oppnå sine strategiske mål, Universitetet etablert følgende mål med vekt på "faglig kvalitet":

Å utvikle hensiktsmessige karriereorienterte akademiske programmer. For å oppnå høy påmelding, oppbevaring og plassering priser gjennom tilfredsstillende student læringsutbytte, utdannet tilfredsstillelse, og arbeidsgiver tilfredshet. Å etablere nære samarbeids partnerskap med alle interessenter, inkludert arbeidsgivere og samfunnsledere på de lokale, regionale, nasjonale og globale nivåer.

KJERNEVERDIER

Den viktige stasjonen på iGlobal University er reflektert i sin rekke pedagogiske programmer som tilbys til hele verden studenter.

Mangfold: iGlobal University velkommen studenter fra hele verden og fremmer lik deltakelse fra alle sine bestanddeler. Livslang læring: iGlobal Universitetet stimulerer og fremmer læring og livslang kunnskap oppbevaring gjennom etter- og videreutdanning. Affirmative Spirit: iGlobal Universitetet fremmer integritet og harmonisk arbeid med stolthet og medfølelse. Partnerskap Samarbeid: iGlobal Universitetet samarbeider med alle sine interessenter, inkludert studenter, lærere, ansatte og samfunnet borgere. Effektiv Instruksjons Levering: iGlobal universitetets pedagogiske programmer er laget for studenter som ønsker å mange profesjonelle områder av studiet. IGlobal universitetets instruksjons levering er basert på først og fremst bolig innstillinger på hoved campus og eventuelle fremtidige gren campus.

Faglige mål

I å oppfylle sitt oppdrag, er iGlobal universitetet forpliktet til følgende pedagogiske målsettinger:

Nyutdannede vil samle grunn og kritisk kunnskap til å arbeide produktivt i samfunnet. Nyutdannede vil effektivt integrere administrative og ledelse for å møte behovene til den mangfoldige næringslivet. Nyutdannede vil gjelde pedagogiske og praktiske forretningskonsepter og administrative ferdigheter i sine respektive arbeidsområder. Nyutdannede vil fortsette å arbeide selvstyrt og livslang læring for å være aktuell med avanserte forretningsdrift. Nyutdannede vil demonstrere kompetente kommunikasjonsevner i forvaltning av menneskelige ressurser på arbeidsplassen. Nyutdannede vil vise relevant generell kunnskap og faglige ferdigheter for karriereutvikling, lederrolle og teamarbeid i en stadig mer allsidig økonomi. Nyutdannede vil demonstrere kompetanse og forståelse av funksjonelle arbeidsområder og viser bred kompetanse i deres spesifikke felt av studien.

Utdanningsprogrammer

IGlobal Universitetet tilstreber å hjelpe sine studenter å oppnå profesjonell suksess og fortreffelighet ved å gi dem ESL sertifikat, BSBA, BSIT, og MBA-programmer. Nyutdannede av iGlobal Universitetet få fullstendig forberedelse til å oppnå faglig dyktighet i sine fremtidige sammenhenger, betydelig personlig vekst, og evne til å bedre bidra til et mangfoldig globalt samfunn.

Borgerrettighets SAMSVAR

I samsvar med føderale, statlige og lokale myndighetskrav og borgerrettighetsloven av 1964 som endret, vil iGlobal universitetet ikke diskriminere noen enkelte på grunnlag av alder, kjønn, rase, farge, religion, forening, nasjonal og etnisk opprinnelse, ekteskapelig status, seksuell legning, medisinsk tilstand eller fysisk funksjonshemming, eller kvalifiserte funksjonshemmede veteraner i forvaltningen av sine utdanningsprogrammer, universitets administrert programmer, publikasjoner, innleggelser av studenter, tildeling av stipend og lån programmer eller i sin ansettelsespraksis.

Uttalelser om undervisning og avgifter i denne brosjyren er i samsvar med 8 VAC 40-31 flg. av Virginia Administrative Code som fastsatt av Statens råd for Higher Education of Virginia (SCHEV).

Den faglige og eksamen krav og læreplaner som er skissert her, gjelder for alle aktuelle studenter melde på iGlobal Universitetet per september 2009 og deretter.

Se MBA » Se BBA'er » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Mestere I Business Administration (MBA) Konsentrasjoner Program

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Annandale

The Master of Business Administration (MBA) Programmet er utformet for å forberede studentene på kunnskap og ferdigheter avgjørende for å lede og administrere små til store selskaper effektivt. [+]

Masters i Business Administration (MBA) Program Konsentrasjoner The Master of Business Administration (MBA) Programmet er utformet for å forberede studentene på kunnskap og ferdigheter avgjørende for å lede og administrere små til store selskaper effektivt innenfor en teknologidrevet verden, organisatoriske eller individ. MBA-programmet understreker hands-on, praktisk utdanning med optimal integrering av akademiske teorier med den virkelige verden. MBA-programmet krever 54 kvartal studiepoeng (12 kurs) med kurs som inkluderer 40,5 studiepoeng av ni sentrale kurs, 9 studiepoeng av 2 Konsentrasjon kurs, og 4,5 studiepoeng av Thesis / Capstone Project kurs. Masters i Business Administration (MBA) Program Konsentrasjoner Ledelse og administrasjon Informasjonsteknologi entreprenørskap Helse Hospitality and Tourism Management Administrasjon av personalressurser (HR) Prosjektledelse utdanning Homeland Security Public Service og Administrasjon Globalt Business Management Strafferett Kirke / departementet Leadership and Management regnskap Finans Program Kompetanse og Læringsmål Lederstil og ferdigheter - å demonstrere evnen til å lære et bredt spekter av lederstil og ferdigheter til å lede ulike typer tilhengere i ulike situasjoner. Kommunikasjon og Team Management - For å vise evne til å kommunisere effektivt i beslutningsprosesser, markedsføring, strategisk planlegging og gjennomføring. Organisasjonsatferd Kunnskap - Å vise evne til å analysere, planlegge og forbedre en organisatorisk prosess som inkluderer organisatorisk atferd. Analyse, kritisk tenkning og forskning - For å demonstrere evne til å utføre kritisk tenkning og analyse, undersøkende forskning og problemløsning. Statistiske tilnærminger brukes til å analysere konkrete problemer. Bedriftsøkonomi Finans og regnskap - For å vise evne til å forklare finansiell og regnskapsinformasjon og administrere budsjetter for lyd langsiktige investeringsbeslutninger... [-]