Iowa State University

Debbie and Jerry Ivy College of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

College of Business etablert i 1984, er den tredje største college ved Iowa State.

The College tilbyr et nyskapende pedagogisk erfaring knytte teori med praksis for morgendagens bedriftsledere.

Den Gerdin Business Building gir en ny high-tech hjem for College of Business. Den 111000-square foot bygningen, som ligger på en campus anerkjent som en av de vakreste i landet, er utstyrt med den nyeste state-of-the-art teknologi. Med trådløs tilgang og høyteknologiske laboratorier, kan våre studenter og lærere replikere virkelige situasjoner på områder som handel med verdipapirer, ledelse informasjonssystemer, og markedsundersøkelser. Disse nye evner kombinert med en solid læreplan, nasjonalt anerkjent fakultet, og innbydende atmosfære, gi økonomistudenter med en innovativ pedagogisk erfaring. Vår teknologi og informasjonsbasert læreplan linker klasserommet teori med real-world praksis lært av verdenskjente forskere.

Studentene også dra nytte av lærere og ansatte som er dedikert, imøtekommende, og responsive, og skaper en enestående økonomisk utdannelse erfaring.

Utdanne fremtidige bedriftsledere

The College of Business ved Iowa State University gjennomfører og aksjer forskning for å utdanne morgendagens bedriftsledere slik at de er forberedt på å håndtere tverrfaglig, globale, teknologiske, etiske og mangfold utfordringer.

historie

Selv om virksomheten utdanning har blitt undervist ved Iowa State University siden tidlig på 1920-tallet, ble College of Business ikke etablert før 1984. Dens fall 2015 innmelding er 4485 - en økning på 10% fra høsten 2014.

Høgskolen flyttet inn i Gerdin Business Building i 2004. Den 111000-square foot bygningen er utstyrt med state-of-the-art teknologi, inkludert høyteknologiske laboratorier som gjør at studenter og lærere til å gjenskape den virkelige verden business situasjoner, som verdipapirhandel og markedsundersøkelser.

Curriculum & Standards

Disse egenskapene, kombinert med en solid læreplan, nasjonalt anerkjent fakultet, og innbydende atmosfære, gi økonomistudenter med en innovativ pedagogisk erfaring. Studentene også dra nytte av lærere og ansatte som er dedikert, imøtekommende, og responsive, og skaper en enestående økonomisk utdannelse erfaring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Fulltids MBA

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Ames

Det første året av MBA-programmet er utviklet for å gi studentene en sterk base av kunnskap for avanserte business studier. Etter de to første semestrene av kjernen klasser, blir elevene oppfordret til å delta i en sommer erfaringskunnskap eller internship aktivitet [+]

Iowa State fulltids MBA er et intensivt to-årig program består av ti sentrale kurs (30 studiepoeng) og seks valgfag (18 studiepoeng). MBA gir et bredt perspektiv i ledelsen utdanning med muligheter for deg å skreddersy programmet for å møte dine faglige og karrieremål. Den læreplanen er levert gjennom en fastsatt sekvens av nødvendige sentrale kurs som bygger et solid fundament for avanserte studier i business. Spesialiseringer tilbys innen regnskap, økonomi, teknologi og innovasjon ledelse, markedsføring og supply chain management.

Forbedre din faglige kompetanse

I Iowa State MBA, har du mange muligheter til å videreutvikle din faglige kompetanse, både i og utenfor klasserommet. Du vil komme seg gjennom de ti sentrale kurs med et mangfoldig team av klassekamerater. Du vil jobbe med mange klasseprosjekter som et team utvikle dine samarbeids, ledelse og kommunikasjon ferdigheter. The case study metoden som brukes i hele MBA læreplanen vil tvinge deg til å løse problemer ved å tenke både analytisk og kreativt. To faglig utvikling kurs, tatt i ditt første studieår, inkluderer workshops og seminarer, executive høyttalere, og bedrifts turer som vil ytterligere forbedre din jobbsøking, nettverk og myke ferdigheter.... [-]


Professional MBA I Des Moines

Campus Heltidsstudier Deltid 24 - 30 måneder September 2018 USA Ames + 1 fler

Profesjonelle MBA søkere kan nå være kvalifisert for fraskrivelse av GMAT. Hvis du har en lavere GPA på 3,20 eller høyere fra et akkreditert amerikansk institusjon og minst fem års progressive, profesjonelle arbeid opplevelser, vil du ikke å ta GMAT når du bruker til Professional MBA. [+]

Profesjonelle MBA søkere kan nå være kvalifisert for fraskrivelse av GMAT. Hvis du har en lavere GPA på 3,20 eller høyere fra et akkreditert amerikansk institusjon og minst fem års progressive, profesjonelle arbeid opplevelser, vil du ikke å ta GMAT når du bruker til Professional MBA. Hvis du har mindre enn fem års post-lavere erfaring, i stedet har oppnådd en mastergrad eller doktorgrad, du er også kvalifisert for GMAT fraskrivelse. I tillegg har et intervju blitt innarbeidet i sluttfasen av kandidatutvelgelsesprosessen. Intervjuet vil skape en mulighet til å diskutere dine mål og forventninger og hva vi leverer gjennom Professional MBA.

[-]

Videoer

Season's Greetings from the College of Business

Kontakt

Iowa State University College of Business

Adresse, linje 1 2200 Gerdin Business Building
50011-1350 Ames, Iowa, USA
HJemmeside http://www.business.iastate.edu/
Telefon +1 (515) 294-6060