Humboldt International University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Humboldt International University er forpliktet til å betjene livslang læring gjennom fjernundervisning, Forberede dem for felles global kunnskap. Det er fem grunnleggende prinsippene vi følger:

 1. Faglig kompetanse, verdier og etikk som gjør at nyutdannede til å mestre en rekke disiplinære kunnskap og evner til å hjelpe dem å anvende sine kunnskaper i virkelige innstillinger og utvikle en livslang læring for å forbedre sine yrker.
 2. Kritisk tenkning og problemløsning teknikker for å hjelpe nyutdannede tilegne seg evnen til å identifisere og vurdere problemstillinger, utvikle kritisk tenkning ferdigheter, anbefaler løsninger for å gjennomføre endringer, og deretter evaluere resultatene.
 3. Lag læring som fokuserer på utvikling av studentenes evne til å lede lagene gjennom en kombinasjon av individuelle og kollektive aktivitets ferdigheter rettet mot å fremme intellektuelle og teknisk læring, samt gi validering og utforske nye ideer.
 4. Delta i en læringsprosess med sikte på å respektere menneske mangfold og oppfører seg på en tolerant måte overfor kolleger og dem de tjener på en måte som kan kommunisere ideer i et miljø av intellektuell åpenhet.
 5. Informasjon utnyttelse i et bredt spekter av forskning evner gjennom innsamling, analyse troverdigheten og nøyaktigheten av informasjonen som samles inn, uavhengig av kilde, mens du bruker denne informasjonen til å løse problemer eller å ta affære.

Fjernundervisning Miljø

Den Fjernundervisning Miljø er sammensatt av Learning Educational Module, Jo Skjeve Management System (synkron og asynkron plattformer) og administrative System. Studentene har tilgang til systemene 365 dager i året, 24 timer per dag. For å få tilgang til fjernundervisning campus studenter og instruktører krever datamaskiner med internettilgang. Studentene vil hver få sitt eget brukernavn og passord for å få tilgang til plattformen. Den fjernundervisning miljø er satt opp for maksimal samhandling mellom elevene og deres instruktører.

Minstekrav til tilgang til den elektroniske kurs

programvare

 • Datamaskin med alle slags operativsystem som Mac OSX, Windows XP eller nyere, Linux eller Android
 • Nettleser: Safari, Internet Explorer 8x eller nyere, Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Google Chrome (noen annen nettleser kan fungere, men noen ressurser kan ikke fungere ordentlig)
 • Internett-tilgang, er høyhastighets tilkobling anbefales sterkt
 • En tekstbehandling program, for eksempel Microsoft Word eller skrive fra Apache Openoffice
 • Adobe Acrobat Reader for å åpne og lagre PDF-filer eller annen lignende PDF-leser
 • Antivirusprogramvare som må installeres og holdes oppdatert

maskinvare

 • PC, nettbrett eller bærbar PC
 • CPU Prosessor Dual Core eller raskere
 • Minne (RAM) 4 GB eller mer
 • Internett-tilkobling WiFi eller kablet (Internett-tilgang)
 • Web-kamera (1,3 megapiksler eller mer)
 • Skriver (valgfritt)
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Spansk

Se MBA på deltid » Se DBA » Se Associate of Science - HealthcareStudies » Se Associate of Science - AcademicCourses » Se BBA'er » Se Doctors of Education » Se Associate Degrees » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

Master Of Business Administration (MBA)

Nettstudie Deltid 18 måneder March 2018 USA USA Online

The Master of Business Administration programmet gir studentene til å bidra til virksomheten yrke og fremmer selvstendig læring. Gjennom en konseptuell forståelse, gjelder ledelses lederegenskaper, markedsføringsstrategier og / eller internasjonale forretningskonsepter, teori og forskning til kritisk å analysere og løse problemer i uforutsigbare miljøer. [+]

The Master of Business Administration programmet gir studentene til å bidra til virksomheten yrke og fremmer selvstendig læring. Ved gjennomføring av dette programmet, elevene er i stand til å: Vurdere en organisasjons finansielle stilling gjennom regnskapsanalyse og / eller prognoser. Oppsummere og diskutere de etiske og juridiske ansvar organisasjoner. Påfør utvalgte metoder for kvantitativ analyse for å forbedre forretningsmessige beslutninger. Sammenligne økonomiske miljøer og markeder og deres innvirkning på virksomheten. Gjennom en konseptuell forståelse, gjelder ledelses lederegenskaper, markedsføringsstrategier og / eller internasjonale forretningskonsepter, teori og forskning til kritisk å analysere og løse problemer i uforutsigbare miljøer. The Master of Business Administration tilbyr et intensivt graduate program som utdanner studenter i teori og praksis i det moderne næringslivet. MBA-programmet fremmer selvstendig læring og gjør elevene å bidra intellektuelt til virksomheten yrket. MBA studentene fullføre generelle kurs i verdifulle områder som regnskap, finans, ledelse, markedsføring og forretningsutvikling forskningsmetoder. Nyutdannede viser en konseptuell forståelse av avanserte forretningsstrategier og kritisk analysere og løse problemer basert på anvendt forskning metoder. Det er fire konsentrasjoner i MBA: Markedsføring Konsentrasjonen i markedsføring er utformet for å gi studentene en grunnleggende markedsføring bakgrunn for å forberede dem for stillinger i næringslivet og regjeringen. International Business (IB) Internasjonal virksomhet er en viktig del av næringslivet i dag. Denne konsentrasjonen forbereder kandidatene for sysselsetting i stillinger med selskaper som driver internasjonal handel. entreprenørskap Denne konsentrasjonen analyserer virksomheten entreprenørskap i en helt ny måte. Den er designet for å inspirere og utvide veien forretningsmessige utfordringer blir kontaktet og å tilby en... [-]

Videoer

Por qué estudiar en Humboldt International University

Kontakt
Besøksadresse
USA Online, US
Sosiale medier