Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited
studenter

Om Hofstra Universitetet

Hofstra Universitet kan hjelpe deg med å komme deg hvor du vil, med små klasser, dedikert fakultet og en vakker og energisk campus, samt alle mulighetene i New York City innen rekkevidde.

Finn fremtiden ved å velge fra rundt 140 bachelorprogrammer og ca. 150 kandidatprogrammer, i Liberal Arts and Sciences, Business, Communication, Education, Helsefag og Human Services, Engineering og Applied Science og Honours studier, samt en lovskole og Skole for medisin. Student-fakultetet på 14 til 1 og en prioritet på undervisningspraksis sikrer at du er en del av å skape din egen suksess.

Hos Hofstra har du alle de ressursene du trenger - gode biblioteksressurser med omfattende online- og utskriftssamlinger, toppmoderne klasserom, lærings- og laboratoriefasiliteter, samt omfattende internettilgang via kabel og trådløst internett, inkludert den eneste internettforbindelsen Blant private høgskoler på Long Island.

En mangfoldig blanding av kulturelle, sosiale, atletiske og rekreasjonsaktiviteter gir full collegeopplevelse. Hofstra tilbyr studentene muligheten til å leve og lære på vår vakre, 240 hektar store campus på Long Island, og har lett tilgang til akademiske, kulturelle og karrieremuligheter i New York City storbyområdet.

Hofstra i et øyeblikk

Campusinformasjon

 • Grunnlagt i 1935
 • Ligger i Hempstead, Long Island, 25 miles øst for NYC
 • President: Stuart Rabinowitz, JD
 • Provost: Gail M. Simmons, PhD
 • Privat, nonsektarisk, coeducational
 • 116 bygninger på 244 dekar
 • 25 akademiske og 28 totalt akkrediteringer
 • Medlem av Phi Beta Kappa
 • 100% programtilgjengelighet for funksjonshemmede
 • Hofstra Universitet har over 134.000 alumni

College reunion

Campus Life

 • 35 bostedshus boliger ca 3.500 studenter, 18 spisesteder, 6 teatre og over 200 studentklubber hvorav det er ca 27 lokale / nasjonale brødre og sororiteter
 • Hofstra har en pulserende campus med hundrevis av sosiale, akademiske og kulturelle arrangementer per år
 • Hofstra Universitetsmuseum er nasjonalt akkreditert av American Alliance of Museums. Museet, med en samling på ca 5000 kunstverk fra verdens mangfoldige kulturer, tilbyr 4-6 opprinnelige utstillinger årlig, og overvåker også en omfattende samling utendørs skulpturer med ca 70 kunstverk.
 • Hofstra-bibliotekene inneholder over 1 million volumer og gir 24/7 online tilgang til mer enn 100 000 fulltekstskrifter og 175 000 elektroniske bøker.
 • 17 varsitetssporter
 • 8 for menn: baseball, basketball, langrenn, golf, lacrosse, fotball, tennis og bryting
 • 9 for kvinner: basketball, langrenn, felthockey, golf, lacrosse, fotball, softball, tennis og volleyball
 • Alle idretter konkurrerer på NCAA Divisjon I nivå i Colonial Athletic Association

New York

Erklæring om oppdrag og mål

Hofstra Universitet er en privat institusjon som primært har til formål å gi en høy opplæring til sine studenter i et miljø som oppmuntrer, nærmer seg og støtter læring gjennom fri og åpen utveksling av ideer for å forbedre menneskeheten. Hofstra Universitet er fullt forpliktet til akademisk frihet og overføring, fremskritt og bevaring av kunnskap for eget fagområde og for samfunnet som helhet. Hofstra Universitet tilbyr bachelor- og utdannelsesprogrammer undervist av et forskningsaktivt og faglig engasjert fakultet. Akademisk fortreffelighet styrer alt Universitetet forplikter seg til.

 • Høgskolen i Hofstra Universitet gir et godt grunnlag i liberal kunst og vitenskap, designet for å oppmuntre til intellektuell nysgjerrighet. Denne bredutviklede utdanningen utvikler studentenes analytiske og kritiske tenkning, styrker kommunikasjonsevnen sin (muntlig og skriftlig), fremmer tverrkulturell kompetanse og gir informasjonskompetanse og teknologiske ferdigheter som forbereder studentene til å bli livslang elever.
 • Hofstra University er dedikert til pre-profesjonelle, profesjonelle, mastergrad og doktorgradsprogrammer som støtter et bredt spekter av karriere ambisjoner.
 • Hofstra Universitet er viet til å rekruttere og beholde et høyt kvalifisert og mangfoldig faglig fellesskap av studenter, fakultet, ansatte og administratorer som respekterer bidragene og verdigheten til hver av sine medlemmer.
 • Fakultetet i Hofstra Universitet er forpliktet til å ha god kvalitet i undervisning, vitenskapelig forskning og service. Universitetet legger vekt på og støtter oppbygging og syntese av kunnskap, samt formidling. Vi tror at den beste utdanningen for studenter er en informert av lærernes vitenskapelige sysler.
 • Hofstra Universitet er forpliktet til å gi de informasjons- og teknologiske ressursene som kreves for å lære og å fremme kunnskap.
 • Hofstra Universitet forsøker å dyrke studenters sosiale og etiske ansvar, estetisk følsomhet, kreativitet og følelsesmessig og fysisk velvære.
 • Hofstra Universitet tilbyr pedagogiske, samkurrikulære og kulturelle programmer og aktiviteter som fremmer bevissthet om lokale, nasjonale og globale spørsmål, oppfordrer elevene til å være aktive borgere og bidragsytere til deres lokale, nasjonale og globale samfunn.
 • Hofstra Universitet anerkjenner sin viktige rolle i vårt lokalsamfunn og deltar i en bredere nasjonal og internasjonal dialog. Vi tilbyr programmer og søker muligheter som gjensidig fordeler Hofstra samfunnet og de som er utenfor vår campus.
Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

HOFSTRA UNIVERSITY

Frank G. Zarb School of Business har nylig lansert et nytt hybrid EMBA program rettet mot dagens arbeidende profesjonelle. EMBA-hybridprogrammet kan fullføres på 18 måned ... [+]

Frank G. Zarb School of Business har nylig lansert et nytt hybrid EMBA program rettet mot dagens arbeidende profesjonelle. EMBA-hybridprogrammet kan fullføres på 18 måneder og kombinerer bekvemmeligheten til nettbasert læring med på stedet-klasser holdt to ganger i måneden på lørdager.

Program Høydepunktene inkluderer:

Executive Speaker Series med C-Suite bransjeledere Små klassestørrelser på færre enn 20 studenter En all inclusive-studie som inkorporerer en global praksis. Tidligere destinasjoner inkluderer Japan, Kina og Sør-Afrika. GMAT er vanligvis fraviket Stipend tilgjengelig [-]
USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Ettårig MBA

HOFSTRA UNIVERSITY

12 måneders program med online og på stedet kurs; Konsentrasjoner i strategisk helseadministrasjon og strategisk bedriftsledelse; etc ... [+]

Accelerert ettårig hybrid MBA 12 måneders program med online og på stedet kurs Konsentrasjoner i strategisk helseforvaltning og strategisk forretningsforvaltning GMAT dispensasjoner tilgjengelig basert på erfaring og / eller akademiske legitimasjon Meritbaserte stipendier tilgjengelig

Mål for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for å formidle studentens beslutningsanalyseferdigheter og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Inntakskriteriene

Søkere for opptak til MBA-programmet må ha en baccalaureate grad fra en akkreditert institusjon. Ingen spesifikke grunnkursstudium er nødvendig for opptak, og det er heller ikke noe spesifikt emne for bachelorstudier som anbefales for de studentene som planlegger å forfølge disse grader. Undergraduate majors representert i MBA-programmet inkluderer, men er ikke begrenset til, business, utdanning, natur- og samfunnsvitenskap, ingeniørfag, humaniora og sykepleie.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

MBA

HOFSTRA UNIVERSITY

Co-op MBA-programmet på Zarb School of Business forbereder den høyt motiverte, kvalifiserte kandidaten til dagens stadig skiftende og utfordrende forretningsverden. ... [+]

Co-op MBA-programmet på Zarb School of Business forbereder den høyt motiverte, kvalifiserte kandidaten til dagens stadig skiftende og utfordrende forretningsverden.

Zarb Co-op MBA-programmet ble rangert som 79. av Bloomberg Businessweek.

Zarb er den eneste Long Island-skolen oppført og en av kun tre handelshøyskoler i hovedstadsområdet New York City.

Co-op MBA-programmet er kohortbasert.

Hver kohortklasse starter det toårige programmet i september og fullfører kjernekompetanse kursene i låstrinn. Ved å lære, arbeide og studere sammen, bygger hver klasse sin egen identitet og muligheter for nettverksbygging.

CO-OP-opplevelse

COOP-programmet gir studentene muligheten til å jobbe heltid på en betalt stilling innenfor sitt fagområde mens de får sin grad. Både innenlandske og internasjonale studenter er kvalifisert. ... [-]
USA Hempstead
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
HOFSTRA UNIVERSITY

Flex MBA-programmet på Zarb School of Business er utviklet for de som søker å fremme karriere ved å utvide sin forretningskunnskap og kompetanse. ... [+]

Flex MBA-programmet på Zarb School of Business er utviklet for de som søker å fremme karriere ved å utvide sin forretningskunnskap og kompetanse. MBA-studenter drar nytte av Zarb-skolens toppmoderne fasiliteter og teknologier som brukes i dagens mest avanserte selskaper, inkludert Martin B. Greenberg Trading Room med 34 Bloomberg profesjonelle terminaler. Læring foregår i skolens høyteknologiske klasserom og støttes av rike elektroniske biblioteks- og bedriftsdatakilder. Zarb School of Business MBA er rangert av BusinessWeek blant de topp 75 Deltid MBA-programmer i USA. Studenter har gode muligheter til å lære fra bedriftsledere gjennom Zarb Executive Speaker Series og samhandle og nettverk med Zarb School alumni. De kan også dra nytte av karrierekonsulting og jobbsøking av Graduate Business Career Services.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
HOFSTRA UNIVERSITY

Målet med Master of Business Administration i Professional Accountancy er å forberede studenter som ikke har en grunnleggende forretningsbakgrunn for å få lisens i offent ... [+]

Målet til Master of Business Administration i Professional Accountancy

Å forberede studenter som ikke har en bachelor-virksomhet bakgrunn for å få lisens i offentlig regnskap i New York state, samt for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Dette programmet er utformet for å gi disse studentene de 33 studiepoengene i regnskap og beskatning, samt de 36 andre studiepoengene i virksomheten, som kreves for lisensavtale i New York-staten.

Inntakskriteriene

Søkere for opptak til MBA-programmet må ha en baccalaureate grad fra en akkreditert institusjon. Ingen spesifikke grunnkursstudium er nødvendig for opptak, og det er heller ikke noe spesifikt emne for bachelorstudier som anbefales for de studentene som planlegger å forfølge disse grader. Undergraduate majors representert i MBA-programmet inkluderer, men er ikke begrenset til, business, utdanning, natur- og samfunnsvitenskap, ingeniørfag, humaniora og sykepleie.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
HOFSTRA UNIVERSITY

Zarb MBA-programmet (undervist på vår Long Island, New York campus) er utformet for å reflektere filosofien og verdiene som ligger i skolens oppdrag "Utdannelse for perso ... [+]

Zarb MBA-programmet (undervist på vår Long Island, New York campus) er utformet for å reflektere filosofien og verdiene som ligger i skolens oppdrag "Utdannelse for personlig og profesjonell prestasjon." Formålet er å gi studentene en omfattende pedagogisk erfaring ved Kombinere akademisk og utdanningsmessig engasjement. Sammen oppnår kunnskapen og ferdighetene som er oppnådd, elevers kompetanse på de områdene som anses som viktige for ledere og ledere i næringslivet.

Zarb MBA er et 38-45 kreditt program (avhengig av tidligere kurs), og tilbys på en Co-op MBA samt deltid.

Utvikling av kjernekompetanse (20-27 studiepoeng)

Undersøkelse av økonomi - ECO 200 Juridisk, politisk, regulatorisk og etisk miljø for virksomheten - LEGL 200 Bedriftsetikk og lederskap - MGT 200 Regnskap og finansiell rapportering - ACCT 203 Ledelsesfinansiering - FIN 203 Informasjonssystemer for ledere - IS 203 Operations Management - MGT 203 Moderne organisasjoner: Atferd og strategi - MGT 207 Markedsanalyse og ledelse - MKT 203 Avansert kvantitativ analyse for ledere - BAN 203 ... [-]
USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for ... [+]

Mål for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for å formidle studentens beslutningsanalyseferdigheter og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Inntakskriteriene

Søkere for opptak til MBA-programmet må ha en baccalaureate grad fra en akkreditert institusjon. Ingen spesifikke grunnkursstudium er nødvendig for opptak, og det er heller ikke noe spesifikt emne for bachelorstudier som anbefales for de studentene som planlegger å forfølge disse grader. Undergraduate majors representert i MBA-programmet inkluderer, men er ikke begrenset til, business, utdanning, natur- og samfunnsvitenskap, ingeniørfag, humaniora og sykepleie.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for ... [+]

Mål for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for å formidle studentens beslutningsanalyseferdigheter og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Inntakskriteriene

Søkere for opptak til MBA-programmet må ha en baccalaureate grad fra en akkreditert institusjon. Ingen spesifikke grunnkursstudium er nødvendig for opptak, og det er heller ikke noe spesifikt emne for bachelorstudier som anbefales for de studentene som planlegger å forfølge disse grader. Undergraduate majors representert i MBA-programmet inkluderer, men er ikke begrenset til, business, utdanning, natur- og samfunnsvitenskap, ingeniørfag, humaniora og sykepleie.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for ... [+]

Mål for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for å formidle studentens beslutningsanalyseferdigheter og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Inntakskriteriene

Søkere for opptak til MBA-programmet må ha en baccalaureate grad fra en akkreditert institusjon. Ingen spesifikke grunnkursstudium er nødvendig for opptak, og det er heller ikke noe spesifikt emne for bachelorstudier som anbefales for de studentene som planlegger å forfølge disse grader. Undergraduate majors representert i MBA-programmet inkluderer, men er ikke begrenset til, business, utdanning, natur- og samfunnsvitenskap, ingeniørfag, humaniora og sykepleie.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for ... [+]

Mål for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for å formidle studentens beslutningsanalyseferdigheter og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Inntakskriteriene

Søkere for opptak til MBA-programmet må ha en baccalaureate grad fra en akkreditert institusjon. Ingen spesifikke grunnkursstudium er nødvendig for opptak, og det er heller ikke noe spesifikt emne for bachelorstudier som anbefales for de studentene som planlegger å forfølge disse grader. Undergraduate majors representert i MBA-programmet inkluderer, men er ikke begrenset til, business, utdanning, natur- og samfunnsvitenskap, ingeniørfag, humaniora og sykepleie.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for ... [+]

Mål for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for å formidle studentens beslutningsanalyseferdigheter og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Inntakskriteriene

Søkere for opptak til MBA-programmet må ha en baccalaureate grad fra en akkreditert institusjon. Ingen spesifikke grunnkursstudium er nødvendig for opptak, og det er heller ikke noe spesifikt emne for bachelorstudier som anbefales for de studentene som planlegger å forfølge disse grader. Undergraduate majors representert i MBA-programmet inkluderer, men er ikke begrenset til, business, utdanning, natur- og samfunnsvitenskap, ingeniørfag, humaniora og sykepleie.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for ... [+]

Mål for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for å formidle studentens beslutningsanalyseferdigheter og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Inntakskriteriene

Søkere for opptak til MBA-programmet må ha en baccalaureate grad fra en akkreditert institusjon. Ingen spesifikke grunnkursstudium er nødvendig for opptak, og det er heller ikke noe spesifikt emne for bachelorstudier som anbefales for de studentene som planlegger å forfølge disse grader. Undergraduate majors representert i MBA-programmet inkluderer, men er ikke begrenset til, business, utdanning, natur- og samfunnsvitenskap, ingeniørfag, humaniora og sykepleie.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for ... [+]

Mål for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for å formidle studentens beslutningsanalyseferdigheter og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Inntakskriteriene

Søkere for opptak til MBA-programmet må ha en baccalaureate grad fra en akkreditert institusjon. Ingen spesifikke grunnkursstudium er nødvendig for opptak, og det er heller ikke noe spesifikt emne for bachelorstudier som anbefales for de studentene som planlegger å forfølge disse grader. Undergraduate majors representert i MBA-programmet inkluderer, men er ikke begrenset til, business, utdanning, natur- og samfunnsvitenskap, ingeniørfag, humaniora og sykepleie.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for ... [+]

Mål for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for å formidle studentens beslutningsanalyseferdigheter og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Inntakskriteriene

Søkere for opptak til MBA-programmet må ha en baccalaureate grad fra en akkreditert institusjon. Ingen spesifikke grunnkursstudium er nødvendig for opptak, og det er heller ikke noe spesifikt emne for bachelorstudier som anbefales for de studentene som planlegger å forfølge disse grader. Undergraduate majors representert i MBA-programmet inkluderer, men er ikke begrenset til, business, utdanning, natur- og samfunnsvitenskap, ingeniørfag, humaniora og sykepleie.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for ... [+]

Mål for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for å formidle studentens beslutningsanalyseferdigheter og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Inntakskriteriene

Søkere for opptak til MBA-programmet må ha en baccalaureate grad fra en akkreditert institusjon. Ingen spesifikke grunnkursstudium er nødvendig for opptak, og det er heller ikke noe spesifikt emne for bachelorstudier som anbefales for de studentene som planlegger å forfølge disse grader. Undergraduate majors representert i MBA-programmet inkluderer, men er ikke begrenset til, business, utdanning, natur- og samfunnsvitenskap, ingeniørfag, humaniora og sykepleie.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA i regnskapsprogram forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialiser ... [+]

MBA i regnskapsprogram forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for å formidle studentens beslutningsanalyseferdigheter og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer. Dette programmet er ikke ment å inneholde tilstrekkelig kursarbeid i regnskap og beskatning for å kvalifisere studenter til lisens som sertifisert offentlig regnskapsfører. Studenter som har til hensikt å forfølge lisensavtale, må kanskje supplere programkravene med annen regnskap, forretningsvirksomhet, juridisk studium og skattekurs, tatt under rådgivning.

Mål for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for å formidle studentens beslutningsanalyseferdigheter og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk

MBA på deltid

HOFSTRA UNIVERSITY

Frank G. Zarb School of Business tilbyr nå et akselerert hybrid MBA-program i hjertet av byen. Ligger ved Lenox Hill på 130 East 77th Street, tilbyr dette programmet enke ... [+]

Frank G. Zarb School of Business tilbyr nå et akselerert hybrid MBA-program i hjertet av byen. Ligger ved Lenox Hill på 130 East 77th Street, tilbyr dette programmet enkel tilgang til arbeidende fagfolk i New York City som ønsker å skaffe seg en Zarb MBA.

Dette 38-45 kreditt hybrid MBA-kohortprogrammet i strategisk forretningsadministrasjon eller strategisk helsestyring er rettet mot den profesjonelle profesjonelle og kan gjennomføres på 28 måneder. Hybridformatet til læreplanen kombinerer kursene som leveres på stedet og på nettet, noe som muliggjør enkel tilgjengelighet og planlegging fleksibilitet. Mer enn halvparten av de totale studiepoengene leveres online, mens stedet på stedet er planlagt tilbake til rygg, en natt i uken.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Deltid
28 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

You Are Welcome Here

Hofstra University Campus Tour