Grand Canyon University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UNIVERSITET SNAPSHOT

Main Campus

Velkommen til Grand Canyon University (GCU), Arizona fremste private kristne universitet. For mer enn 65 år har vårt Phoenix campus vært inngangsporten til suksess for utallige forskere og industriledere. Vår forpliktelse til vår kristne verdenssyn utføres på en kjærlig måte som gir større enhet på tvers av universitetet, og våre grunnleggende dokumenter bidrar til å formulere disse troene og hvem vi er som et fellesskap. Med dekar av naturskjønne begrunnelse og fremragende fasiliteter, inviterer vi neste generasjon av studenter og arbeider fagfolk til å nyte hele universitetet opplevelse.

Universitetet Vekst

GCU er i sterk vekst med planer for videre ekspansjon. Siden 2009 har vi investert millioner i universitetet for å forbedre kvaliteten på faglige tilbud og studenterfaringer. Denne infrastrukturen omfatter nye klasserom, laboratorier, bibliotek, student støttesentre, oppholdssaler og fritidsaktiviteter. I høsten 2016 mottok vi et rekordnummer av studenter til vår Phoenix campus, og vi planlegger å utvide vår studentpopulasjon og campusanlegg fremover.

Vårt universitet fortsetter også å imøtekomme våre voksende online og kveld studentsamfunn. Vi har titusenvis av online studenter deltar klasse fra hele verden. I sin tur, blir vi stadig raffinering våre digitale plattformer for å levere GCU fremragende campus erfaring til virtuelle innstillinger. Vi bygger også flere campus steder for å hjelpe heltids og kveld studenter delta klassen nærmere hjemme.

"Ny" er infundert gjennom GCUs voksende campus. I høsten 2016 avsluttet vi byggingen på en moderne bygningsteknisk bygning på 173.447 kvadratmeter, designet for å imøtekomme vårt voksende antall studenter som studerer i STEM-majors. Vi åpnet også tre nye på campusleiligheter for opperclassmen. Som et ledd i vårt initiativ til å legge til 10 nye idrettsanlegg på campus i de neste to årene, avslørte vi den splitter nye GCU-stadion på 6000 sete i høst 2016, hjem til våre NCAA Divisjon I fotballlag.

GCU har også utvidet utenfor campus for å inkludere nye egenskaper. GCU Hotel ligger nær campus og tilbyr rimelige rompriser og renoverte innkvartering - det perfekte stedet for familier å bo når de besøker sin student. Canyon 49 Grill ligger på hotellet, og tilbyr den perfekte lokale hangouten, med deilig mat, familievennlig atmosfære og rikelig med Lope-ånd og gjestfrihet. Utforsk GCU Hotel ved å besøke gcuhotel.com; Klikk på Servering for å bla gjennom menyene til Canyon 49 Grill. Grand Canyon Beverage Company, som også ligger på hotellet og på campus, tilbyr gourmetdrikker, inkludert kaffe, te og spesialdrikker.

Student Experience på GCU

På GCU, finner du alt du trenger for å nyte en full college erfaring fra NCAA Division I friidrett til suite-stil residence halls, populære spisesteder, morsomme hendelser og klubber og organisasjoner. Tradisjonell, online og kveld studenter er like verdifulle medlemmer av samfunnet vårt og få full tilgang til GCU campus ressurser og hendelser.

GCUs oppdrag og visjon

Visjon

GCU er et fremtredende kristent universitet, som utdanner elevene til å lede og tjene.

Mission

Grand Canyon University forbereder elevene til å bli globale borgere, kritiske tenkere, effektive kommunikatorer og ansvarlige ledere ved å gi en akademisk utfordrende, verdibasert læreplan fra konteksten til vår kristne arv.Christian Worldview: Nyutdannede fra GCU vil kunne uttrykke aspekter av det kristne verdenssyn, som påvirker menneskelig verdi og verdighet, etisk beslutningsprosess, faglige disipliner og yrke.

"For det er en Gud, og det er en mellommann mellom Gud og menn, mannen Kristus Jesus." (1 Timoteus 2: 5)

Globale borgere: Globale borgere lærer med empati, unngår etnocentrismer og omfavner virkeligheten at folk er forskjellige. De setter pris på en rekke perspektiver på historie, religion, verdisystemer og mange andre aspekter av livet. Globalt statsborgerskap betyr at vi ved å forstå andre lærer å forstå oss selv.

"Den samme Herre er allesherre og velsigner alle som roper på ham." (Romerne 10: 12b)

Effektive kommunikatorer: Effektive kommunikatorer utmerker seg i språkferdighet, forstår hvordan det skriftlige ordet påvirker andre intellektuelt og følelsesmessig, og utfordres til å ansette nye arenaer og kommunikasjonsformer.

"Må mine munns ord og hjertets meditasjon være behagelige for ditt åsyn, Herre." (Salme 19:14)

Ansvarlige ledere: Ansvarlige ledere er jordet i virkeligheten i verden, aksepterer konsekvensene av valg og stræber uselvisk for å hjelpe andre å møte sitt høyeste potensial gjennom tjenerledelse.

"I stedet må den som er blitt stor blant dere, være din tjener." (Matteus 20:26)

Kritiske tenkere: Kritiske tenkere arbeider for å mestre klarhet og logikk i tankene. De stiller spørsmål og forfølger kunnskap for å unngå blind aksept av ideer, søker etter løsninger snarere enn å bo på problemer.

«Gjør ditt beste for å presentere deg selv til Gud som en godkjent, en arbeidsmann som ikke trenger å skamme seg og som riktig håndterer sannhetens ord.» (2. Timoteus 2:15)

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA på deltid » Se MBA » Se Online BScs » Se Online MSc » Se Online Masters » Se Health BScs » Se Health MSc » Se Health PhD`er » Se Health Master » Se BA'er » Se BSc'er » Se Doctors of Education » Se DBA » Se MA » Se MSc » Se PhD » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

MBA med vekt på cybersikkerhet

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 8 uker September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 fler

Master of Business Administration med vekt på Cybersecurity programmet gir grunnlag for en MBA, med en læreplan innebygd i lederutvikling, organisatorisk vekst og operasjonell styring, og grunnlaget for en karriere i cybersecurity. [+]

Master of Business Administration med vekt på Cybersecurity programmet gir grunnlag for en MBA, med en læreplan innebygd i lederutvikling, organisatorisk vekst og operasjonell styring, og grunnlaget for en karriere i cybersecurity. Denne MBA i cybersecurity programmet fusjonerer kurs som er relevante for dagens forretningsdrift og informasjonsteknologi, inkludert vekt på regnskap, økonomi, organisatorisk ledelse, ledelse, markedsføring og strategisk planlegging, samt to MBA-kurs i cybersecurity.

[-]

MBA på deltid

Master i bedriftsøkonomi med vekt på helsestyring

Nettstudie Campus Deltid September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Forbered deg på en avansert rolle i helsevesenet ledelse med Master of Business Administration (MBA) med vekt på helse systemer. Tilbys av Colangelo College of Business, hjelper dette studiet til helsepersonell å skaffe seg de analytiske ferdighetene som er nødvendige for å lede etisk. [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Kombiner dine lidenskaper for ledelse og helse med en MBA i Health Systems Management Forbered deg på en avansert rolle i helsevesenet ledelse med Master of Business Administration (MBA) med vekt på helse systemer. Tilbys av Colangelo College of Business, hjelper dette studiet til helsepersonell å skaffe seg de analytiske ferdighetene som er nødvendige for å lede etisk. Dette helsevesenet ledelse grad programmet gir en logisk progression av læring. Begynn med innledende kurs i regnskap, økonomi, økonomi og markedsføring før du deltar i ledelsens teorier og retningslinjer.

I MBA i helsevesenet ledelse grad programmet, lær å lede og administrere en bedrift med bevisbaserte modeller. Du oppfordres til å mestre læringsmål og dyrke kompetanse i beslutningstaking, økonomisk analyse og strømlinjeformede operasjonsprosesser. Programmet kulminerer med en grundig evaluering av helsetjenester i det 21. århundre.... [-]


Master i bedriftsøkonomi med vekt på lederskap

Nettstudie Campus Deltid September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Utvikle selvtilliten og beslutningsomheten til en leder. I vår Master of Business Administration (MBA) med vekt på lederskap grad programmet, lærer du prinsippene for å drive og bygge din virksomhet, mens vekten i lederskap alternativet forbereder deg til å lede laget ditt. [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Tjen din mastergrad i lederskap Utvikle selvtilliten og beslutningsomheten til en leder. I vår Master of Business Administration (MBA) med vekt på lederskap grad programmet, lærer du prinsippene for å drive og bygge din virksomhet, mens vekten i lederskap alternativet forbereder deg til å lede laget ditt. I dette programmet, som tilbys av Colangelo College of Business, dyrker du ferdighetene og egenskapene for å etisk hjelpe deg med å drive effektiv forandring, produksjon og vekst.

Denne MBA i lederskapsprogram inneholder en rekke emner som er relevante for 21. århundre selskaper. Se gjennom grunnleggende virksomheter, inkludert økonomi, regnskap, økonomi og kvantitative studier, i tillegg til operasjonsledelse. I små, dynamiske læringsmiljøer evaluerer du avdelingsfunksjoner fra en lederstilling og diskuterer innovative strategier med fagfagfag og fagfolk med ulike bakgrunn og perspektiver. Avsluttende kurs veileder deg gjennom beste praksis som hjelper deg med å manøvrere gjennom utvikling, vekst og endring av stadier i organisasjonen.... [-]


Master i bedriftsøkonomi med vekt på prosjektledelse

Nettstudie Campus Deltid September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Forbered deg på Project Management Institute (PMI) ® Sertifisering Med Grand Canyon University (MBA) Master of Business Administration (MBA) med vekt på prosjektledelse, kan du styrke din kompetanse i effektiv forretningspraksis. [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Forbered deg på Project Management Institute (PMI) ® Sertifisering Med Grand Canyon University's (GCU) Master of Business Administration (MBA) med vekt på prosjektledelse, kan du styrke din kompetanse i effektiv forretningspraksis. Tilbys av Colangelo College of Business, inneholder dette prosjektledelse gradstudiet forskningsbaserte strategier med grunnleggende grunnleggende for å opprettholde dine ferdigheter i tradisjonell og fleksibel prosjektledelse. Kursstudier for å forberede deg på funksjonell ledelse er logisk integrert gjennom hele programmet for å støtte utviklingen din til en dyktig prosjektleder.

I denne MBA i prosjektledelse grad programmet, lærer du kjernefunksjonene til en prosjektleder og bruker forskningsbaserte konsepter for å forbedre effektiviteten din. Du bruker dine mellommenneskelige ferdigheter til å håndtere hver forretningsfunksjon og diskutere innovative metoder for å minimere prosesser og øke produktiviteten. Hvis du velger å forfølge GCUs Master of Business Administration med vekt på prosjektledelse, har du tilgang til intensiv akademisk opplæring for å hjelpe deg med å forberede deg til den konkurransedyktige sertifiseringsprosessen fra Project Management Institute (PMI) ®.... [-]


Master i bedriftsøkonomi med vekt på regnskap

Nettstudie Campus Deltid September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

MBA med vekt på regnskapsprogrammet utforsker et bredt spekter av forretningsmessige emner og prinsipper, inkludert de viktigste grunnleggende for finansiell rapporteringspraksis, økonomi og markedsføring. [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Fremskynde din læring med MBA i regnskap Fremskynde veien til en karriere i avansert eller bedriftsregnskap med Grand Canyon University's (GCU) Master of Business Administration (MBA) med vekt på regnskap. Lær prinsippene for bokføring og praksis som støtter finansiell stabilitet i virksomheten. I dette utdannede regnskapsprogrammet, som tilbys av Colangelo College of Business, fremmes ferdighetene til å balansere bøkene eller konkurrere om avanserte lederstillinger.

MBA med vekt på regnskapsprogrammet utforsker et bredt spekter av forretningsmessige emner og prinsipper, inkludert de viktigste grunnleggende for finansiell rapporteringspraksis, økonomi og markedsføring. Coursework vurderer flere modeller av ledende lederskap, inkludert driftsledelse. Under veiledning av ekspertfakultet, diskutere formulerings- og utførelsesmetoder innenfor organisasjoner og bærekraft på verdensmarkedet.... [-]


Master i bedriftsøkonomi med vekt på sportsbransjen

Nettstudie Campus Deltid September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Ta din lidenskap for sport til neste nivå. Master of Business Administration (MBA) med vekt på Sports Business, tilbys av Colangelo College of Business, er spesielt utviklet for studenter lidenskapelig om atletikk. [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Fremskynde din læring med MBA i sportsbransjen Ta din lidenskap for sport til neste nivå. Master of Business Administration (MBA) med vekt på Sports Business, tilbys av Colangelo College of Business, er spesielt utviklet for studenter lidenskapelig om atletikk. I dette sportsbedrifts MBA-programmet styrker du forretningsmessige ferdigheter for å sikre en karriere innen multibillion-dollar global sportsbransjen.

Kursinnhold leverer en blanding av forretnings- og idrettsbransjens diskusjon. Dette MBA Sports Management Online Program leverer en streng forretningsorientert læreplan som har som mål å forbedre dine eksisterende ferdigheter i salg og markedsføring, økonomi, inntektsgenerering, analytics, regnskap og ledelse.... [-]


Master i bedriftsøkonomi med vekt på strategisk human resource management

Nettstudie Campus Deltid September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

I Colangelo College of Business 'Master of Business Administration (MBA) med vekt på strategisk human resource management, lærer du å utvikle og fremme menneskelig kapital som er avgjørende for organisatoriske fremskritt. I klassene modnes du i din evne til å behandle, integrere og anvende kunnskap på relevante måter. [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Tjen en Graduate-nivå grad i Human Resource Management En effektiv og kunnskapsrik medarbeider kan drive en bedrift til suksess. I Colangelo College of Business 'Master of Business Administration (MBA) med vekt på strategisk human resource management, lærer du å utvikle og fremme menneskelig kapital som er avgjørende for organisatoriske fremskritt. I klassene modnes du i din evne til å behandle, integrere og anvende kunnskap på relevante måter.

Med MBA i menneskelige ressurser, utforske og diskutere mangfold på arbeidsplassen, ansattes utvikling og håndtering av talent med jevnaldrende i klassediskusjoner. Du utvikler en strategisk oversikt over menneskelige ressurser og evaluerer sammenhengen mellom beslutningsprosesser, ledelsesrutiner og bedriftslinjene. Du undersøker moderne kompleksiteter som fusjoner, oppkjøp, downsizing og globalisering som de relaterer til styring av menneskelige ressurser.... [-]


Master i bedriftsøkonomi med vekt på økonomi

Nettstudie Campus Deltid September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Grand Canyon University er Colangelo College of Business 'Master of Business Administration (MBA) med en vekt i finans forbereder fagfolk for karriere i ledelse og ledelse. [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Tjen din MBA og forberede seg på en fremtid i økonomi Grand Canyon University er Colangelo College of Business 'Master of Business Administration (MBA) med en vekt i finans forbereder fagfolk for karriere i ledelse og ledelse. Støtt din kunnskap om investeringer og økonomiske strategier med avanserte kurs i ledelse, organisasjonsbeslutninger, planlegging og ressursinnsamling. Kursene diskuterer praksis for å sikre bedriftens solvens, lønnsomhet og effektivitet.

Vår MBA i finans programmet oppfordrer deg til å bli en informert kritisk tenker gjennom forskning og anvendelse av kvantitative metoder som forvandler rå data til nyttig informasjon. Utforsk aksjer, obligasjoner og derivater og deres anvendelse til porteføljestyring. Avanserte forretningsstrategier som fusjoner og oppkjøp, partnerskap og samarbeidsavtaler blir også undersøkt.... [-]


Master of Business Administration

Nettstudie Deltid September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 fler

Forbered deg på fremskritt i din karriere med Grand Canyon University's MBA-program, tilbys av Colangelo College of Business. Med en læreplan innebygd i lederutvikling, organisatorisk vekst og operasjonell styring, er dette online MBA-programmet perfekt for fremtidige ledere og bedriftsledere. [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Øk muligheten din med Master of Business Administration (MBA) Forbered deg på fremskritt i din karriere med Grand Canyon University's MBA-program, tilbys av Colangelo College of Business. Med en læreplan innebygd i lederutvikling, organisatorisk vekst og operasjonell styring, er dette online MBA-programmet perfekt for fremtidige ledere og bedriftsledere. Fremme din entreprenørånd og bli en kritisk tenker og beslutningstaker jordet i den kristne verdensbilde.

Denne Master of Business Administration programmet omfatter en rekke kurs som er relevante for dagens moderne virksomhet. Undersøke regnskap og finans emner fra grunnleggende prinsippene til innovative konsepter, inkludert prognoser og pengeinnsamling i kapitalmarkedene. I små, faglig stimulerende læringsmiljø, diskutere formulering og gjennomføring strategier innenfor organisasjoner og bærekraft i det globale markedet. Forskning avdelingsfunksjoner fra en leder holdning, og diskutere atferd og teknikker som slag operasjoner og omfavne mangfold.... [-]


Master of Business Administration med vekt på markedsføring

Nettstudie Campus Deltid September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Få ferdigheter til å konkurrere om høytstående bedriftsposisjoner i merkevarebygging og annonsering med Grand Canyon Universitys MBA med vekt på markedsføring. [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Øk muligheten din med MBA i markedsføring Få ferdigheter til å konkurrere om høytstående bedriftsposisjoner i merkevarebygging og annonsering med Grand Canyon Universitys MBA med vekt på markedsføring. Tilbys av Colangelo College of Business, inneholder denne online MBA i markedsføring programmet teknologi og vitenskapelig forskning for å hjelpe deg med å få innvirkning i bedriftsmarkedsføring. Med en læreplan innebygd i strategiutvikling, stimulerer dette programmet din kreative ånd og oppfordrer etisk praksis til tjeneste.

I MBA i markedsføring grad programmet, analyserer du dagens trender og problemer mot internasjonale selskaper. Start på strategier for å målrette ulike markeder ved å sammenligne språk, estetikk, religioner, forretningsskik og holdninger til markedsføringskonseptene og strategiene utforskes. I små, faglig stimulerende læringsmiljø, diskutere formulering og gjennomføring strategier innenfor organisasjoner og bærekraft i det globale markedet. Forskning avdelingsfunksjoner fra en leder holdning, og diskutere atferd og teknikker som slag operasjoner og omfavne mangfold.... [-]


Videoer

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Kontakt
Besøksadresse
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Sosiale medier
Besøksadresse
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Sosiale medier
Besøksadresse
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Sosiale medier
Besøksadresse
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Sosiale medier
Besøksadresse
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Sosiale medier