Golden Gate University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

For andre år på rad, rangerer Washington Monthly Golden Gate University America's # 1 School for Adult Learners i sin årlige College Guide og Rankings.

Utdannende profesjonelle siden 1901

I mer enn 110 år har ikke-profitt Golden Gate University (GGU) hjulpet studentene med å oppnå sine faglige mål ved å tilby lavere og høyere utdanning innen regnskap, lov, skatt, næringsliv og relaterte områder.

GGU er Kaliforniens fjerde eldste private non-profit universitet, som registrerer 3000 studenter og representerer over 68.000 alumni. Universitetets campus ligger i sentrum av San Francisco. I tillegg til kvelds- og helgklasser tilbys de fleste kurs og grader helt online.

OPPDRAG

Golden Gate University forbereder enkeltpersoner til å lede og tjene ved å tilby høy kvalitet, praksisbaserte utdanningsprogrammer i regnskap, lov, skatt, næringsliv og nærstående yrker - som en ideell institusjon - i et innovativt og utfordrende læringsmiljø som omfatter profesjonell etikk og mangfold.

HISTORIE

Golden Gate University sporer sin opprinnelse til en kveldsforedragsserie som ble startet av San Francisco YMCA under California Gold Rush tidlig på 1850-tallet. Selv da fokuserte forelesninger på praktiske problemer av dagen som gullanalyser og engelsk. Universitetets første utdanningsprogram startet i 1901, med dannelsen av Californias første kvelds lovskole. Ved å tilby klasser om natten, gjorde Golden Gate juridiske studier tilgjengelig for den vanlige personen. Fire studenter besto av lovskolens første oppgraderingsklasse. I dag fortsetter Golden Gate University som pioner innen voksenopplæring i næringsliv og ledelse, regnskap, skatt og lov. Som alltid legger GGU vekt på praktisk læring undervist av fagfolk som praktiserer i feltet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 6 - 8 semestre August 2018 USA San Francisco + 2 fler

En integrert MBA-grad som forbereder studentene til å lede effektivt i dagens komplekse forretningsmiljø. [+]

Master of Business Administration (MBA)

En integrert MBA-grad som forbereder studentene til å lede effektivt i dagens komplekse forretningsmiljø.

Golden Gate University (GGU) MBA-programmet vil fremme dine lederskap ferdigheter og forretningskunnskap ved hjelp av en aktivitetsbasert læring tilnærming. Fakultetets medlemmer er erfarne fagfolk på sine respektive fagområder og vil forberede deg til å lede i dagens komplekse forretningsmiljø.

GGUs MBA-program bygger lederegenskaper gjennom hele programmet, gir et integrert perspektiv på ledelsen, og lar deg skreddersy programmet med en av 14 konsentrasjoner for å møte dine interesser og mål. Konsentrasjoner inkluderer forretningsanalyse, entreprenørskap, prosjektledelse og til og med muligheten til å designe ditt eget.... [-]


Videoer

International Students -- Golden Gate University Welcomes YOU!

Career Opportunities for International Students

Kontakt

Golden Gate University

Adresse, linje 1 536 Mission Street San Francisco, CA 94105
94105-2968 San Francisco, California, USA
HJemmeside http://www.ggu.edu/
Telefon +1 415-442-7800