Golden Gate University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Utdanne helsepersonell siden 1901

I mer enn 110 år, har non-profit Golden Gate University (GGU) hjulpet voksne nå sine faglige mål ved å tilby lavere og høyere utdanning i regnskap, jus, skatt, økonomi og relaterte områder.

GGU er California fjerde eldste privat universitet, melde 5.000 studenter og representerer mer enn 68.000 studenter. Universitetets viktigste campus ligger i San Francisco med flere undervisnings områder i Seattle, Silicon Valley og Los Angeles. I tillegg til kveld og helg klasser, er de fleste kurs og grader tilbys helt online.

MISSION

Golden Gate University forbereder individer til å lede og tjene ved å tilby høy kvalitet, praksisbaserte utdanninger i lov, skatt, business og relaterte yrker - som et nonprofit institusjon - på en nyskapende og utfordrende læringsmiljø som omfavner yrkesetikk og mangfold.

HISTORIE

Golden Gate University sporer sin opprinnelse til en kveld foredrag serien startet ved San Francisco YMCA under gullrushet i California på begynnelsen av 1850-tallet. Selv da, foredrag fokusert på praktiske saker av dagen som gull assaying og engelsk.

Den første gradsgivende program av universitetet startet i 1901, med dannelse av Californias første kvelden jusstudiet. Ved å tilby kurs om natten, Golden Gate gjort juridiske studier tilgjengelig for den vanlige person. Fire studenter består loven skolens første avgangsklassen.

I dag fortsetter Golden Gate University som en pioner innen voksenopplæring i næringsliv og forvaltning, regnskap, skatt, og loven. Som alltid, understreker GGU hands-on læring undervist av fagfolk som praktiserer i felten. Studiestedene og undervisningssider ligger i San Francisco, Los Angeles, Seattle, Silicon Valley og online gjennom GGU er nasjonalt anerkjente elæringsprogrammer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA San Francisco USA Online + 1 fler

En integrert MBA grad som forbereder studentene til å lede effektivt i dagens komplekse forretningsmiljø. The Golden Gate University (GGU) MBA-programmet vil fremme dine lederegenskaper og forretningskunnskap ved hjelp av en aktivitetsbasert læring tilnærming. Fakultetet medlemmer er erfarne fagfolk på sine respektive felt, og vil forberede deg til å lede i dagens komplekse forretningsmiljø. [+]

Master of Business Administration (MBA) En integrert MBA grad som forbereder studentene til å lede effektivt i dagens komplekse forretningsmiljø. Denne informasjonen gjelder for elevene inn i MBA-programmet på eller etter Fall 2016. Studenter inn i MBA-programmet før høsten 2016 henvises til 2014 2016 Universitetet Catalog. The Golden Gate University (GGU) MBA-programmet vil fremme dine lederegenskaper og forretningskunnskap ved hjelp av en aktivitetsbasert læring tilnærming. Fakultetet medlemmer er erfarne fagfolk på sine respektive felt, og vil forberede deg til å lede i dagens komplekse forretningsmiljø. GGU MBA-program bygger lederegenskaper gjennom hele programmet, gir et helhetlig perspektiv på ledelse, og lar deg skreddersy programmet med en av 14-konsentrasjoner for å møte dine interesser og mål. Konsentrasjoner inkluderer forretningsdataanalyse, entreprenørskap, prosjektledelse og selv muligheten til å designe din egen. Siden lanseringen MBA-programmet mer enn et halvt århundre siden, har GGU pioner kveld og online programmer for å arbeide fagfolk til å nå sine karriere mål. Du kan gå videre i ditt eget tempo i å avgjøre hvor mange kurs for å ta i et gitt trimester og studere fullt i-person, helt på nett eller en kombinasjon av begge. Studenter i programmet kommer fra San Francisco Bay Area, USA og mer enn 50 land over hele verden. Med vår beliggenhet i hjertet av San Franciscos blomstrende næringsliv, sterke forbindelser til Bay Area bedriftsledere, og en fremragende fellesskap av mer enn 70.000 studenter, pedagogisk erfaring og nettverk som er tilgjengelige for deg er uten sidestykke. LÆRINGSUTBYTTE Nyutdannede av MBA-programmet skal kunne: Demonstrere en generell... [-]

Videoer

International Students -- Golden Gate University Welcomes YOU!

Career Opportunities for International Students

Kontakt

Golden Gate University

Adresse, linje 1 MAIN CAMPUS GGU San Francisco 536 Mission Street
94105-2968 San Francisco, California, USA
HJemmeside http://www.ggu.edu/
Telefon +1 415-442-7800