Foster College of Business Administration at Bradley University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Foster College er høgskolens av valget for ca 1050 eksepsjonell lavere grads studenter og 150 masterstudenter. Den 53 heltid fakultetet i høgskolen er absolutt forpliktet til undervisning og læring. Med 95 prosent av fakultetet holder en Ph.D. eller den høyeste grad i sitt felt, kan vi tilby studenter eksepsjonell undervisning, små klasse størrelser, personlig oppmerksomhet, og en overflod av muligheter til å få praktisk erfaring. I motsetning til mange universiteter, er hovedfagsstudenter ikke brukes til undervisning og elevene begynner å ta virksomheten kurs i deres freshman året. Formålsparagraf Foster College of Business Administration er dedikert til undervisning og læring. Vi forbereder lavere og høyere grads studenter til å møte kravene til et konkurransedyktig næringsliv og hjelpe ledere og fagfolk for å være fremragende ledere. Vår forpliktelse til dyktighet er demonstrert av: Vi er forpliktet til:

Forretnings- og regnskapsprogrammer som er akkreditert av AACSB International; Overlegen undervisning og en dedikasjon til vitenskapelig forskning. Motiverte studenter aktivt engasjert i læringsprosessen og forberedt til å møte de etiske utfordringene i det moderne arbeidslivet; Strenge faglige programmer aktiveres av teknologi og beriket av et sett med globale muligheter; Samarbeid, samarbeid og et bredt spekter av læringsopplevelser som forvandler elevenes talenter inn i de kvaliteter som trengs for å lykkes; Forretningsoppsøk som bidrar til økonomisk og sosial velvære, og som støtter læring og utvikling behovene til næringslivet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se EMBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Utøvende Mba I Ledelse

Campus Deltid 15 måneder September 2017 USA Peoria Chicago + 1 fler

Bradley Universityâ € ™ s EMBA fokuserer på problemer som ledere og ledere identifisert som de mest presserende problemene de møtte. Programmet tar en problemorientert, problemløsende tilnærming til virksomheten. [+]

Foster College of Business Administrationâ € ™ s prisbelønte program skiller seg ved å fokusere på to forskjellige områder:

Ledelse. Vi fokuserer på ledelse, så få institusjoner kan, på grunn av vår unike tilknytning til lederutviklingssenteret. Studentene lærer så mye om seg selv som de gjør om næringslivet og oppdager sin egen personlige lederstil, og blir mer effektive i alle deler av livet. Utstedt Basert pensum. Den progressive Bradley læreplanen deler kursarbeid i forretningsspørsmål i stedet for tradisjonelle business school disipliner. Dette er problemene du møter hver dag som leder, problemene som holder deg oppe om natten. Du vil lære ved å gjøre virkelige prosjekter på virkelige selskaper, dine egne selskaper. ... [-]