Fordham University, Gabelli School Of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fordham dyrker neste generasjon av bedriftsledere.

Forretninger med Formål Det som forener alle våre akademiske programmer er begrepet "business med hensikt." Vi utdanner studenter som planlegger å jobbe på de høyeste nivåene av virksomheten, ved hjelp av sin lidenskap og sterk følelse av formål å generere ikke bare profitt, men også omfattende fordeler for samfunnet.

Dette er hva setter Fordham hverandre.

Se vår side for å lære hvordan høy kvalitet akademikere, en global tilnærming, innovative undervisningsteknikker, og et fokus på student utfall-forberede studentene for yrker de ønsker-make Fordham en av de beste stedene å studere business i USA og på verdensbasis .

Mission Oppgaven til Gabelli School of Business er å utvikle bedriftsledere som er utstyrt for kontinuerlig vekst i de globale miljøendringene.

Ligger i New York City, den kommersielle hovedstaden i verden, er Gabelli skole unikt posisjonert til å tilby studentene mulighet til å delta i både regionale og internasjonale økonomien. Sitt omdømme vil fortsette å bygge på god undervisning og stipend.

Studentene blir beriket av en dedikert fakultet og ved større universitetssamfunnet av lavere, høyere og profesjonelle skoler og næret av Fordham intellektuelle og Jesuit tradisjoner. I samsvar med disse tradisjonene, er Gabelli skolen forpliktet til å betjene studenter i sine livslang læring bestrebelser.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MSc - HealthcareStudies » Se MSc - Master » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Mba

Campus Deltid 3 år September 2018 USA New York White Plains + 1 fler

Hvis du allerede er i arbeidsstyrken, er dine MBA-behov forskjellige. [+]

Hvis du allerede er i arbeidsstyrken, er dine MBA-behov forskjellige.

Gabelli-skolens profesjonelle MBA er utviklet for folk som planlegger å holde jobbene sine mens de går gjennom skolen.

Dette programmet gir deg et neste nivå legitimasjon som vil kapitalisere på arbeidserfaringen din - ikke duplisere den.

Det kan være ferdig på så lite som tre år, ni trimestere.

Klasser møtes etter jobb eller i helgene, og Gabelli-skolens klasseplan gir deg muligheten til å få mest mulig ut av din tid på Columbus Circle campus ved å ta to kurs i samme kveld.

Du vil fullføre dette MBA-programmet med muligheten til å få en umiddelbar, målbar innvirkning på en høyere rolle i ditt nåværende selskap eller i en ny stilling. Du vil være forberedt på å lede, og du vil utvikle et instinkt for hvordan profitt kan sameksistere med fremgang, og fremme Fordham MBA-filosofien om virksomheten som gjør det bra for samfunnet.... [-]


Videoer

Gabelli School