Florida Atlantic University - Executive Programs - College of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Din lidenskap, ditt nivå av engasjement, og ditt ønske om å lykkes har brakt deg her. Bli med dine kolleger på en reise som begynner med interesse og gjør den til kompetanse. Velkommen til FAU College of Business - executive programmer, velkommen til suksess! Oppdraget av Barry Kaye College of Business er å være en av landets fremtredende regionale handelshøyskoler ved konsekvent å skape og levere den mest relevante global business og økonomi høyere utdanning undervisning, ledelse og forskningsprogrammer for strategiske industrier i vår South Florida tjeneste området; samt for virksomheten og ikke-for-profit administrative yrker i vår region. Som du vurdere ideen om å fortsette din pedagogisk utviklingsarbeid, gi noen alvorlige tanke på hva de executive programmer av Barry Kaye College of Business ved Florida Atlantic University har å tilby. Hvorfor FAU? Her er noen grunner: Verdi: Vi vet at du har valg om hvor du tilbringer pedagogiske ressurser. Executive Program i Barry Kaye College of Business ved FAU har enorm verdi for de som ønsker å forfølge oppgradere grader i virksomheten. Våre MBA-programmer kombinere de tradisjonelle kjerne akademiske grunnleggende av virksomheten med spesialitet kurs for å lage unike kompetanseområder som ikke bare er nasjonalt anerkjent, men regionalt salg også. Dette ønskelig pakken blir presentert for studentene til en pris som er meget konkurransedyktig med flere standardprogrammer fra statlige institusjoner og på en betydelig besparelse i forhold til private universiteter. Erfaring: The Barry Kaye College har tilbudt lederutviklingsprogrammer i over 15 år. Dette gjør at College for å gi høy kvalitet personlig service til studenter, samtidig som den gir effektiv læreplaner og effektivt program administrasjon. Kvalitet: The College er akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International, premiere akkrediteringsorgan i verden. Denne betegnelsen er overbevisende dokumentasjon av kvaliteten på programmene som tilbys. Virksomheten fakultetet er svært motiverte og svært kompetente, som representerer et mangfold av forskningsinteresser og forretnings erfaringer. Mange nyte nasjonale omdømme i sine respektive felt og over nittifem prosent doktorgrad.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA på deltid » Se EMBA » Se Sertifikater - OnlineStudies » Se Kurs - OnlineStudies » Se Certificates » Se Sertifikater - AcademicCourses » Se Kurs - AcademicCourses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Executive MBA

Campus Deltid 23 måneder August 2018 USA Boca Raton Tampa + 1 fler

The Executive MBA-programmet gir et bredt spekter av nye og klassiske tilnærminger til ledelsen. Våre Executive MBA forbereder ledere til å påta høyt nivå ansvar gjennom en intensiv, 23-måneders program. [+]

The Executive MBA-programmet gir et bredt spekter av nye og klassiske tilnærminger til ledelsen. Våre Executive MBA forbereder ledere til å påta høyt nivå ansvar gjennom en intensiv, 23-måneders program. Våre engasjerte og kvalifiserte lærere har laget en datamaskin-assistert læringsmiljø som tillater dyktige ledere til å samhandle med sine jevnaldrende samtidig mestre fagene og ferdighetene til en dyktig øverste nivå executive.

Etter eksamen fra vårt Executive MBA-program, vil du motta en Master of Business Administration (MBA) grad fra vår AACSB akkreditert FAU College of Business som vil forberede deg til å ta lederroller.

Programmet tillater deltakerne å fortsette sitt profesjonelle ansvar samtidig tjene en nasjonalt godkjent MBA-grad som full-time hovedfagsstudenter. Hver klasse starter og utvikler seg gjennom programmet som en gruppe, som deler den samme sekvensen av klasser og lærerike opplevelser. ... [-]


MBA på deltid

Helg Mba

Campus Deltid 18 måneder June 2018 USA Boca Raton Tampa + 1 fler

Best egnet for arbeidende fagfolk som allerede har en lavere grad i en forretningsdisiplin. Fullfør MBA på 18 måneder ved å delta på klasser hver lørdag. [+]

Etter oppgradering fra vårt Weekend MBA-program , vil du motta en MBA-grad fra vår AACSB-godkjente FAU Business School som vil forberede deg til å ta lederskap roller.

International akkreditering

Florida Atlanterhavsuniversitetets College of Business er akkreditert gjennom doktorgradsnivå av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business International (AACSB). Færre enn 450 handelshøyskoler over hele verden har fått AACSB-akkreditering på dette nivået.

Programfakta

Weekend MBA-programmet har:

En praktisk lørdagskalender, slik at du kan tjene din MBA uten å forstyrre din karriere, En MBA fra en SACS akkreditert University og AACSB akkreditert College of Business, En spesialisering i internasjonal virksomhet, Et støttepersonell som hjelper deg med back-to-school-tilleggene: økonomisk hjelp, registrering, bedriftsundervisning, etc., En avdragsplan, og Tilgang til føderale og statlige finansielle hjelpeprogrammer. ... [-]