Felician University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår første prioritet er våre studenter. Vårt andre er deres fremtid.

Grunnlagt i 1942 av Felician Sisters, Felician universitet er en av de få fransiskanske universiteter i landet, og den eneste i New Jersey. Vi har bygget vårt omdømme med vekt på service og respekt for menneskeheten, som var drømmen om Velsignet Mary Angela Truszkowska - den legger av Felician Sisters mer enn et århundre siden. Selv i dag, ønsker vi å representere disse verdiene i alt vi gjør.

Uten spørsmål, elevene er topp prioritet på Felician.

Vi gir individuell oppmerksomhet og støtte til å forberede deg for livet, og suksess, etter endt utdanning. Mer enn bare kvalitet studenter, vi uteksaminert verdifulle medlemmer av samfunnet som er forberedt på å ta fatt på utfordringene i et stadig skiftende verden. Som en co-utdanning, liberal arts institusjon, er Felician hjem til ca 2300 lavere, høyere og voksne studier studenter. Med heltid, deltid og online tilbud, kan du forvente en imøtekom universitet opplevelse på Felician University.

Formålsparagraf

Felician er en uavhengig co-pedagogisk katolske / Franciscan Universitetet grunnla og sponset av Felician Sisters å utdanne en mangfoldig befolkning av studenter innenfor rammen av en liberal arts tradisjonen. Dens oppgave er å gi et omfattende tilbud av læringserfaringer, forsterket med sterke akademiske og student utviklingsprogrammer designet for å bringe elevene til sitt høyeste potensial og forberede dem til å møte utfordringene i det nye århundret med informerte sinn og forståelse hjerter. Den varige formål Felician University er å fremme en forkjærlighet for læring, en lengsel etter Gud, selvinnsikt, tjeneste for andre, og respekt for all skapelse.

Visjon

For å være en fremtredende katolske Franciscan University hvor stipend og praktisering av undervisning og læring plassere elevene først i den varige søken etter sannheten og forfølgelsen av kompetanse, karakter og medfølelse.

Felician Franciscan Verdier

Respekt for menneskeverdet ... vår ærbødighet for og engasjement for å fremme og beskytte enkeltmenneskets verdighet. Medfølelse ... en empatisk bevisstheten til andre uttrykt i omsorg tjenesten. Transformation ... prosessen som oppmuntrer et åpent sinn og hjerte, som fører til kontinuerlig forbedring av person og tjeneste. Solidaritet med de fattige ... sikrer behovene til de fattige og sårbare er oppfylt gjennom påvirkningsarbeid og handling. Rettferdighet og Fred ... smiing riktige relasjoner, gjenskape et bærekraftig miljø, fremme det felles beste - alt i jakten på fred.

Hurtigfakta

En av 20 fransiskanske universiteter i USA, og den eneste i New Jersey En campus, to steder i Rutherford og Lodi, NJ - 40 totalt dekar 10.000 timer med student frivillig arbeid utført per år 55 akademiske programmer Gjennomsnittlig klassestørrelse er 15 studenter 92% av elevene får økonomisk støtte Student til fakultetet forholdet er 13: 1 To år på rad tildelt New Jersey Distinguished Student Teacher of the Year 10 miles fra New York City, med en 20 minutters pendle 2,5 timer til Philadelphia og Atlantic City 10 Division II atletisk programmer 230% økning i Studere i utlandet deltakelse 144 år gamle slottet på Rutherford campus er oppført i det nasjonale registeret over historiske steder
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

5-Year BS/MBA Programs

Campus Heltidsstudier 5 år September 2017 USA Rutherford

[+]

BS Regnskap / MBA * [-]

Master Of Business Administration I Innovasjon Og Entreprenørskap Lederskap

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 20 måneder September 2017 USA Rutherford

Den Felician Universitetet Master of Business Administration i innovasjon og entreprenørskap Leadership er designet for å gi studentene ikke bare forretningsinnhold kunnskap, men også lederegenskaper for det 21. århundre, noe som resulterer i evnen til å ta bedre beslutninger og arbeide med ulike team for å oppnå resultater. [+]

Studiepoeng: 36 studiepoeng Program Lengde: 20 måneder Startdatoer: Rullende innleggelser Instruksjons Metode: Hybrid (på campus og online) Bygg din kreativitet, etisk beslutningstaking, kommunikasjon, samarbeid, kritisk resonnement, og emosjonelle intelligens kompetanse med umiddelbar payback på arbeidsplassen. Den Felician Universitetet Master of Business Administration i innovasjon og entreprenørskap Leadership er utformet for å gi studentene ikke bare forretningsinnhold kunnskap, men også lederegenskaper for det 21. århundre, noe som resulterer i evnen til å ta bedre beslutninger og arbeide med ulike team for å oppnå resultater. Avansert kurs arbeid omfatter akademisk og praktisk prosjektarbeid som kulminerte i en real-life hjørnestein erfaring og portefølje. Vårt program bygger kritiske tenkere som graver dypere og stiller spørsmål ved hvordan og hvorfor. Viktigst er vår forpliktelse til etisk beslutningstaking unik - vår læreplan gir studentene rammene for etisk styrke i beslutningsprosesser og ytelse på arbeidsplassen. Hvorfor vår MBA i innovasjon og entreprenørskap Leadership Program? Akkreditert av International Assembly of Collegiate Business Education (IACBE). Deltakelse i en kohort der elevene dele arbeidserfaringer og lære om å jobbe i et team miljø. Årlig Symposium med hovedinnlederne Valgfritt ett-ukers studie i utlandet program i Dublin, Irland Sigma Beta Delta Honor Society Convenience av en tidsplan for kurs som møter en kveld i uken i åtte uker. Fokusert pensum kan arbeide voksne til å fullføre sin MBA mens avansere i sin karriere. Opptakskrav I tillegg til utfylt innleggelser søknad, er følgende nødvendig: Graduation fra et akkreditert Baccalaureate program Offisielle transkripsjoner av tidligere kollegiale arbeid inkludert post-Baccalaureate arbeid CV Personlig utsagn Note:... [-]

MBA

Campus Heltidsstudier 2 år September 2017 USA Rutherford

[+]

[-]

Kontakt

Adresse, linje 1 1 Felician Way Rutherford, NJ
Rutherford, New Jersey, USA
Telefon undefined