Elmhurst College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Elmhurst College!

Vil du utvide din kunnskap, oppdatere dine ferdigheter og nå neste nivå i karrieren din? Våre masterprogrammer er designet for deg. Vi tar en frisk, personlig, hands-on tilnærming. Med talentfulle professorer og studenter, vil du aktivt engasjere både teori og praksis. Du vil nyte bekvemmeligheten av kveldskurs eller fullføre din grad helt elektronisk gjennom Elmhurst College Online Center. Mest av alt, vil du forberede deg til å treffe ny tillit til et liv med profesjonelt lederskap.

Velg Elmhurst. Nå neste nivå. Lære å lede i en samarbeidende verden.

Velkommen til neste generasjons oppgradere programmer som kan hjelpe deg med å nå neste nivå. Når du ønsker å forske på karrieren din eller foreta en karriereovergang, har Elmhurst College programmer for deg. Få tak i tekniske ferdigheter på tvers av plattformene som du trenger for å hjelpe deg med å nå dine mål og potensial. Utvikle ferske løsninger på virkelige verdensutfordringer gjennom prosjektbasert læring. Våre programdirektører er der for deg - hjelper deg å forhandle alt fra klassevalg til karriereveiledning.
Våre innovative og fleksible programmer er designet for å optimalisere karrieremålene og forberede deg på arbeid i mange høyvoksende bransjer. Vi er oppriktig engasjert i utdanning som holder deg foran kurven.

Mastergrader

 • IT-systemer
 • Datateknikk
 • Geografiske informasjonssystemer
 • Helseforvaltning og administrasjon
 • Helseinformatikk
 • MBA - deltid (online eller på campus) for arbeidende fagfolk

Elmhurst College - det riktige valget

 • Få tillit til å lykkes: Våre programdirektører er ikke bare eksperter på deres felt: de er dedikert til å utvide rekkevidden, gi sageråd og menneskelige ferdigheter som alle ledere trenger.
 • Fleksibilitet for å få det til å fungere: våre studieprogrammer er utformet for å passe inn i din travle timeplan. Programmer tilbys i en rekke formater for å gi deg maksimal bekvemmelighet.
 • Et rimelig valg: Elmhurst College reiterer gjentatte ganger i Best Value-kategorien for akademisk kvalitet og pris.
 • Praktisk beliggenhet: Vår vakre campus ligger bare 15 miles vest for sentrum av Chicago, og er lett tilgjengelig med bil eller tog.

Ta det neste trinnet

Når du vurderer alternativene dine, oppfordrer vi deg til å besøke Elmhurst campus. Du lærer om opptaksprosessen vår, besøker vår campus og ser selv hva Elmhurst College handler om.

Be om informasjon: For å be om informasjon om ditt program av interesse, fyll ut vårt online skjema. Chat Live med en opptaksrådgiver. Chat online i dag. Søk nå!

Rankings

Elmhurst står i topp 10 regionale universiteter i Midtvesten, ifølge US News & World Report, og blant de 4 beste verdiene i Midtvesten. Princeton Review har rangert Elmhurst blant de beste i Midtvesten i 12 år på rad, og kiterer den som "den perfekte blanding av storby tilgang og liten (men ikke for liten) campus atmosfære."

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MBA på deltid » Se MSc - OnlineStudies » Se MSc - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

Mba - Deltid

Campus eller nettstudier Deltid February 2018 USA Elmhurst

For å lykkes i dagens forretningsverden trenger du en MBA som gjør mer enn å lære deg det grunnleggende. Du trenger analytiske og kritiske ferdigheter som vil gjøre deg til en trygg leder. [+]

Tjen din MBA på Campus eller Online For å lykkes i dagens forretningsverden trenger du en MBA som gjør mer enn å lære deg det grunnleggende. Du trenger analytiske og kritiske ferdigheter som vil gjøre deg trygg. På Elmhurst College finner du alt det og mer. Elmhurst ligger beleilig til i den vestlige forstedene i Chicago, og tilbyr fleksible gradopsjoner og en stor verdi. Tar kurs på nettet eller på vår vestlige forstad campus med en kohort av medarbeidere, du vil tjene din MBA på mindre enn to års deltidsarbeid. Vår fleksible læreplan betyr at du kan velge mellom flere områder av spesialisering: Ledelsen informasjonssystemer (MIS) Ledelse av mennesker finans Marketing Research Prosjektledelse Supply Chain Management (SCM) Daglig ledelse Du kan også tjene en jurist grad i forbindelse med din business grad: Elmhurst tilbyr et JD / MBA dual-degree program i samarbeid med John Marshall Law School i downtown Chicago. En Elmhurst MBA er en stor verdi og et rimelig alternativ. Curriculum Master of Business Administration i Elmhurst krever vellykket gjennomføring av 10 kurs for totalt 7,50 studiepoeng (30 semester timer). I det første året vil du fullføre en tidsplan med kurs sammen med din kohorte. I ditt andre år velger du kurs i ditt interessepunkt og studerer sammen med studenter fra flere kohorter. Obligatoriske kurs MBA 500 Organisasjonsledelse MBA 501 Finansiell og ledelsesmessig regnskap MBA 502 Analytiske verktøy for styringsbeslutninger MBA 503 Markedsføringsledelse MBA 504 Finansiell ledelse MBA 505 Strategier for å skape en konkurransedyktig fordel Valgfag MBA 508... [-]

Videoer

This Is Elmhurst College

Kontakt
Besøksadresse
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Sosiale medier