Eastern Washington University

College of Business and Public Administration

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Eastern Washington University College of Business and Public Administration

Mission Visjon verdier og mål

The College er styrt av sin uttalte misjon og holdt oppe av sin visjon: The College of Business and Public Administration (CBPA) er en enhet av Eastern Washington University (EWU), en regional omfattende offentlig universitet som ligger i Cheney og Spokane, WA, med programmer tilbys hele staten og online.

MISSION Den CBPA finnes for å utvikle studenter som tenker kritisk, handle etisk og bidra til utvikling offentlig og privat sektor miljøer. Dette oppdraget er utført av:

Guiding ulike elevene i sine forsøk på å skape meningsfulle roller i sine yrker og lokalsamfunn gjennom utdanning Støtte forskning for å opprettholde en engasjert og intellektuelt aktuelle fakultet dedikert til undervisning. Tilbyr inkluderende intellektuelle og samfunnsengasjement for å berike studenter og samfunnet gjennom livslang læring. Vårt motto er "Med fokus på regionen -. Åpen for verden"

VISJON The College visjon er å ha sine programmer i business, økonomi, offentlig forvaltning og planlegging anerkjent for sin fortreffelighet og å være college of førstevalg i regionen utdanne offentlige, private og ideelle ledere.

VERDIER

I motsetning til våre college verdiene er betydelig mer detaljert:

The College of Business and Public Administration gir god utdanning som forbereder sine kandidater til å være vellykket fagfolk, for å avansere i sine valgte karrierer, eller fortsette videre til post-graduate studier. Våre fakultetet medlemmer er gode lærere som er gjeldende i sine fag gjennom forskning som demonstrert av sine publikasjoner, og gjennom deltakelse i yrkesutøvelsen og service til sine yrker og deres lokalsamfunn. Våre kandidater er etisk sensitive beslutningstakere godt bevandret i beste praksis i sine utvalgte yrker, og klar til å utføre i det globale miljøet. Våre kandidater er gode formidlere, flinke til å bruke den nyeste kommunikasjonsteknologi, og tilpasset kulturelle følsomhet; de er forberedt på å jobbe i sitt nærmiljø, sin region og i det globale miljøet. Våre lærere og studenter verdsetter etikk og profesjonalitet, og opprettholde de høyeste faglige standarder. Våre studenter, lærere og ansatte er kulturelt mangfoldig. The College fremmer et klima som bygger positive holdninger til ideer og perspektiver knyttet til kulturelt mangfold. STRATEGISKE MÅL

Gi et læringsmiljø som støtter og oppmuntrer elevene til å engasjere seg i livslang læring. Gir en atmosfære som fremmer faglig dyktighet og støtter lærere og ansatte utvikling. Tilbyr programmer i Greater Spokane regionen, på tvers av staten og på nettet som tjener de pedagogiske behovene til nåværende og fremtidige studenter. Øke ressursene til å støtte oppdraget av College. Utvid oppsøkende virksomhet som fremmer bærekraftig økonomisk og samfunnsutvikling.

Dung Chen;

Entie Commercial Bank i Spokane, WA og utdannet ved EWU MBA-program.

Vi spurte Dung hvorfor han valgte å tjene sin MBA ved EWU. Han sa "Fordi det laveste kostnaden for undervisning var rimelig og jeg har familie i Spokane". Når det gjelder hans MBA erfaring, sier Dung "Jeg likte læring og lederskap muligheter og teamarbeid del av programmet. De timeplaner var også veldig praktisk ". Når vi spurte Dung om fordelene ved å tjene sin MBA-grad. Han sa "MBA-programmet lærte meg ledelsesmessige ferdigheter og organisatoriske ferdigheter som hjelper meg i min nåværende jobb". Dette er Dung Chen råd for nåværende MBA-studenter, "bygge forbindelser med klassekamerater fordi de alle har forskjellige bakgrunner, erfaringer og ferdigheter som du kan lære av."

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Ett år Master Of Business Administration - AACSB Akkreditert

Campus Heltidsstudier Deltid 12 - 18 måneder September 2018 USA Spokane + 1 fler

Den strenge MBA-programmet ved Eastern Washington University tilbys på den frodige, grønne River Campus i sentrum Spokane. Undervist av internasjonalt anerkjente forskere, er vårt program beleilig tilbys på kveldstid for å arbeide profesjonelt. [+]

I nærheten av Nature. I nærheten av perfekt. Det er Spokane regionen! Studenter elsker vår trygge, vakre samfunnet. Vi har rikelig utendørs rekreasjonsmuligheter, med ski, rafting, turstier, mange innsjøer og golfbaner alle i vår bakgård. I tillegg til vår naturlige skjønnhet, er Spokane også kultur- og underholdningssenter av den enorme Inland Northwest. Spokane-elven renner gjennom sentrum av vår med spektakulære fossen ved byens kjerne. Den strenge MBA-programmet ved Eastern Washington University tilbys på den frodige, grønne River Campus i sentrum Spokane. Undervist av internasjonalt anerkjente forskere, er vårt program beleilig tilbys på kveldstid for å arbeide profesjonelt. ... [-]


Videoer

The Impact of an EWU MBA

Leo

Mary Starkey

MBA Informational Part 1

MBA Informational Part 2