Duquesne University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En av de beste katolske universitetene i USA, gir Duquesne University en godt avrundet utdanning som vil utfordre deg faglig samtidig som den tilfører din åndelige og etiske utvikling i en økumenisk atmosfære åpne for mangfold. Grunnlagt mer enn 135 år siden av Kongregasjonen av Den Hellige Ånd, er Duquesne University den eneste Spiritan institusjon for høyere utdanning i USA.

Som student vil du oppnå en første-rate høgare utdanning, bygge nære relasjoner med professorer og klassekamerater samt delta i spennende forskningsprosjekter. Du vil ha tilgang til ressurser som bolig-og jobbmuligheter for utdannet og profesjonelle studenter. Når du oppgraderer, vil du bli med mer enn 86 000 studenter som jobber på alle felt, over hele landet og over hele verden.

Top-Notch Studier med et personlig preg

Ved Duquesne University, vil du lære fra lærer lærde som gir en utmerket klasserommet erfaring og også produserer noen av de viktigste forsknings i sine felt. Faktisk, The Chronicle of Higher Education rangert oss Nr 16 blant 61 små forskningsuniversiteter som ble vurdert i henhold til en indeks måle fakultetet produktivitet. Du vil dra nytte av en 15:1 student-til-fakultetet forholdet og en akademisk erfaring preges av personlig oppmerksomhet fra en prisbelønt fakultet. Faktisk nesten halvparten av alle klasser har 20 eller færre studenter, noe som betyr at du vil få rikelig med muligheter for direkte interaksjon med professorer.

The Perfect Fit

Hvordan vet du om du vil passe inn her på Duquesne? De lykkeligste og mest vellykkede Duquesne studenter er de som ønsker mer enn en grad. Våre studenter ønsker å utvide sin faglige kunnskaper og ferdigheter samtidig som de lærer mer om seg selv og gjøre en forskjell i samfunnet og verden rundt oss.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA på deltid » Se Ettårig EMBA-programmer » Se PhD`er » Se MA » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Fulltids MBA Med Fokus På Bærekraftig Utvikling

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA Pittsburgh

MBA Sustainability tilbyr enestående ledelse forberedelse. [+]

Din fremtid, Unfolding

På bare ett år, vil du foredle deres karrieremuligheter som du mestrer MBA essensielle, få praktisk erfaring, oppførsel feltarbeid i utlandet og grensesnitt med C-Suite ledere. Som våre alumni si, "Hva en forskjell et år gjør!"

Rangert første i USA og åttende i verden for å integrere bærekraft, dette på heltid, akselerert MBA har vært konsekvent anerkjent blant de "globale topp 25" for økonomisk, sosial og miljømessig forvaltning siden 2007. Den banebrytende læringsopplevelser legemliggjøre FNs prinsipper for ansvarlige Management Education (PRME).

MBA Sustainability tilbyr enestående ledelse forberedelse. Læreplanen er forankret med strenge kurs i alle forretnings disipliner. Hva er annerledes? Den banebrytende bærekraft kurs, live konsulentoppdrag, globale studiereiser, tverrfaglig integrasjon og hjørnestein practicum som fungerer som Proving Ground for å drive forretninger fra et høyere perspektiv. ... [-]


MBA på deltid

MBA Deltid

Campus Deltid 28 måneder September 2018 USA Pittsburgh

Den Donahue Graduate School of Business er glade for å presentere vår nye MBA læreplanen for arbeider fagfolk. Du kan studere på deltid eller heltid i en selvstyrt miljø med kvelds klasserommet og elektroniske alternativer. [+]

MBA deltid

Den Donahue Graduate School of Business er glade for å presentere vår nye MBA læreplanen for arbeider fagfolk. Du kan studere på deltid eller heltid i en selvstyrt miljø med kvelds klasserommet og elektroniske alternativer.

Integrert læreplanen Nyutviklede bransjeseminarer Konsentrasjons alternativer Valgfag med fokus på MBA kompetanse

Bygge på vår historie:

Bygd for fagfolk som ønsker å forbedre sine ledelsesmessige ferdigheter Over femti år med nyutdannede skape resultater på arbeidsplassen Et fleksibelt program drevet av ansvarlig forvaltning utdanning

Bygge på det grunnleggende:

Konsentrasjoner: økonomi, ledelse, markedsføring og supply chain Seminarer: energi, finansielle tjenester, helsetjenester og produksjon Valgfag: entreprenørskap, rådgivning praksis og risikostyring ... [-]