Richard T. Doermer School of Business - Indiana University-Purdue University, Fort Wayne

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

De fleste høyere utdanningsinstitusjoner sender til institusjonell akkreditering som bekrefter at de har en følelse av varighet gjennom murstein og mørtel, tilbakevendende budsjetter og faste vitenskapelige linjer. Den grunnleggende hensikten med institusjonell akkreditering er å skille legitime institusjoner for høyere utdanning fra opportunistiske ventures søker å utnytte markedspotensialet til å selge en viss grad. Denne formen for akkreditering er råd i Midtvesten regionen av North Central Association of Colleges og universiteter. IPFW har mottatt en slik institusjonell akkreditering av North Central.

De beste skolene

Institusjonell akkreditering ikke undersøke detaljene av spesielle studieprogrammene, og som sådan, må skilles fra profesjonell akkreditering som er programspesifikke. Disse skolene innenfor et universitet kjent som profesjonelle skoler, for eksempel en handelshøyskole, har forskjellige etater for faglig akkreditering av sine individuelle programmer.

Den fremste organisasjonen som gir for virksomheten programmet akkreditering er AACSB International - Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business, som går under enkel identifikator av AACSB. Den underliggende hensikten med AACSB akkreditering er å gi en infrastruktur for et stadig bedre læringsmiljø gjennom en kvalitetssikring mekanisme for business programmer på Baccalaureate, mestere, og doktorgradsnivå. Denne kvalitetssikringsprosessen er misjon jordet og fakultet drevet. Videre må handelshøyskole og hver av sine relevante programmer identifisere deres faglige oppdrag og strategisk plan; implementere retningslinjer og prosesser som er direkte knyttet til dette oppdraget, utvikle evalueringsmekanismer for å evaluere studentens læringsutbytte og effektiviteten av deres politikk og prosesser, og sørge for tilbakemelding av slike vurderinger å avgrense og dermed forbedre driftsrutiner. Virksomheten fakultetet, ledet av innspill fra bred involvering av interessenter, er ansvarlig for utvikling, implementering og kontinuerlig forbedring av operasjonelle styringen.

Drifts filosofi AACSB akkreditering prosessen er jakten på kontinuerlig forbedring gjennom tandem av intern egenvurdering fulgt av ekstern fagfellevurdering for validering. Både introspeksjon og fagfellevurdering stadier løse slike kritiske spørsmål som:

Skole og program oppdrag og mål Fakultet komposisjon, distribusjon, utvikling, og kvalifikasjoner Pensum innhold, planlegging og evaluering Instruksjons ressurser og ansvar Studenter som den primære kunde

I sum, fremmer AACSB akkreditering kvalitet og kontinuerlig forbedring i virksomheten lavere og høyere utdanning. Sammen selvevaluering og fagfellevurdering sikre ytelse i samsvar med de angitte oppgaver i programmet, skole, og samlet institusjon.

Den Doermer School of Business ved IPFW er stolt over å ha oppnådd akkreditert status fra AACSB International for sin Baccalaureate og MBA-programmer. Kun skoler med AACSB akkreditering er kvalifisert til å ha et kapittel av virksomheten æres samfunn av Beta Gamma Sigma; den Doermer School of Business har opprettholdt en aktiv kapittel av Beta Gamma Sigma siden 1988.

Richard T. Doermer

Fort Wayne innfødte Richard T. Doermer ble en del av virksomheten stoff i denne byen, og i nordøst Indiana på midten av 1950-tallet da han startet sin bankkarriere på Dime Trust og Savings Bank. Lite visste han den gang at det ville gå gjennom en rekke navneendringer, inkludert Indiana Bank and Trust Company, Summit Bank, og til slutt blir en NBD Bancorp Inc. affiliate. I løpet av disse årene, Doermer arbeidsplasser og ansvar vokste også, han var styreformann og CEO av Fort Wayne området NBD operasjoner når han gikk av med pensjon 31 desember 1993.

Doermer var mye mer enn en bankmann. Han var en slu forretningsmann i andre områder, en offentlig tjenestemann, og en filantrop. Han viste hans forretningssans i 1980, da han var nestleder i Avis International Corporation of Upland, Indiana. Selskapet har 12 ulike produksjonsanlegg i syv stater, Canada og England. Siden tidlig på 1960-tallet, har han tjent på mer enn et dusin andre forretnings styremedlem inkludert Rea Magnet Wire Company, Inc., Journal Gazette Publishing Co., og vår søndag Visitor. Han ble presentert med The Sagamore i Wabash i 2004 av daværende Gov. Joe Kernan, for mer enn 25 år har han fungert som styremedlem i de offentlige ansattes Retirement Fund.

Han mente alltid at en solid utdannelse i alle faser av virksomheten verden var viktig å ha en vellykket forsøke. "Partnerskap mellom handelshøyskoler og lokale bedrifter er svært fordelaktig for begge parter-studenter få førstehånds kunnskap i en" virkelige verden "innstilling og fiendtlig virksomhet vet om det ansetter de studentene, vil pengene har blitt godt brukt," sa han . For å nå dette målet, Doermer og hans familie var svært raus med gaver til ipfw stipendfond. Universitetet er veldig stolt av at virksomheten skolen nå bærer hans navn.

IPFW Mission Statement:

IPFW misjon er å møte høyere utdanning behovene til nordøst Indiana. Vi tilbyr et bredt spekter av høy kvalitet lavere, høyere, og videreutdanningsprogrammer som oppfyller regionale behov, støtte god undervisning og læring, forhånd og dele kunnskap gjennom forskning og kreative bestrebelser, og arbeide med samfunnet for å utvikle intellektuelle, kulturelle, økonomiske og menneskelige ressurser.

Mission Statement for Richard T. Doermer School of Business:

Vår misjon er å gi kvalitet business utdanning for å møte høyere utdanning behovene til nordøst Indiana. Vi tilbyr business programmer som beriker faglig kunnskap, problemløsning, global bevissthet, kommunikasjon og etiske resonnement ferdigheter av studenter fra Nordøst Indiana regionen og utover. Skolen arbeider for å produsere kvalitet intellektuelle bidrag som primært fokuserer på ledelse praksis og læring pedagogikk.

Visjonserklæring for Richard T. Doermer School of Business:

The Richard T. Doermer School of Business ser seg selv bli en ledende urban regional handelshøyskole med nasjonal anerkjennelse.

Kjerneverdier for Richard T. Doermer School of Business

Excellence i elevenes læring, undervisning, intellektuelle bidrag og service er alle grunnleggende for oppnåelse av vår misjon og utarbeidelse av studentene for vellykkede karrierer i nordøst Indiana og utover. Følgende kjerneverdier skal tjene til å lede planlegging og handlinger av lærere og ansatte i Doermer School of Business:

LÆRING: Den intellektuelle vekst av studenter og fremme av en kultur for livslang læring er av avgjørende betydning. Kollegialitet: Forutsetningen for at felles mål og handlinger av de som representerer skolen vil bli forfulgt for det kollektive gode og i samarbeid med alle relevante interessenter. Relevans: Den kritiske sammenheng mellom kunnskap deles og operasjonell betydning i Nordøst Indiana og utover. Stipend: Jakten og formidling av kunnskap som det gjelder misjon, visjon og mål for skolen med fokus på anvendt og pedagogisk stipend. FORVALTNING: Bruk av begrensede ressurser effektivt og i tide. TOLERANSE: The ubetinget aksept av mangfold. Integritet: Den følelse av helhet, konsistens, og konsonanser mellom ens handlinger og forfektet verdier.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

MBA - Finans

Campus Heltidsstudier Deltid 24 - 48 måneder September 2018 USA Fort Wayne + 1 fler

De fleste MBA-studenter er ansatt på heltid og normalt ta maksimalt kurs belastning av 6 studiepoeng (to kurs) per semester og 3 studiepoeng (ett kurs) per sommer økt. Imidlertid kan studentene velge å forfølge fulltidsstudium i programmet. Innmelding i 9 studiepoeng regnes full tid. [+]

Tjen en IU grad i 24 måneder Fleksibel Program. Hybrid klasser for å passe din arbeidsplan. Klassene møtes mandag til torsdag kveld. Ta 11 Core kurs pluss 4 Track kurs. To spor alternativene inkluderer Business Analytics og finans. Executive Mentoring. En rekke ledende foredrag hvor høyt nivå ledere fungerer som mentorer. Organisasjons Handling Project. De fleste oppdragene kan være direkte knyttet til organisasjonen, slik at den virkelige verden anvendelse av informasjonsteknologi. Høyeste Akkreditering. IPFW er akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB-International), som er det høyeste nivået av akkreditering som kan oppnås. IPFW tilbyr den eneste AACSB-International akkreditert handelshøyskole i Nordøst Indiana. Alums rapportere en ett års median lønn endring på 20%. Konsentrasjon-Finance (1.5cr. Hver) F600-investeringsanalyse F601-Asset Verdivurdering og strategi F602-Bedriftens økonomiske Risk Management F603-Real Valg i Capital Budgeting kurs Load ... [-]

MBA - Forretningsanalyse

Campus Heltidsstudier Deltid 24 - 48 måneder September 2018 USA Fort Wayne + 1 fler

Fleksibel Program. Hybrid klasser for å passe din arbeidsplan. Klassene møtes mandag til torsdag kveld. [+]

Tjen en IU grad i 24 måneder Fleksibel Program. Hybrid klasser for å passe din arbeidsplan. Klassene møtes mandag til torsdag kveld. Ta 11 Core kurs pluss 4 Track kurs. To spor alternativene inkluderer Business Analytics og finans. Executive Mentoring. En rekke ledende foredrag hvor høyt nivå ledere fungerer som mentorer. Organisasjons Handling Project. De fleste oppdragene kan være direkte knyttet til organisasjonen, slik at den virkelige verden anvendelse av informasjonsteknologi. Høyeste Akkreditering. IPFW er akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB-International), som er det høyeste nivået av akkreditering som kan oppnås. IPFW tilbyr den eneste AACSB-International akkreditert handelshøyskole i Nordøst Indiana. Alums rapportere en ett års median lønn endring på 20%. Konsentrasjon - Business Analytics (1.5cr hver.) Ledelse B600-Revenue B601-verdibasert prissetting Analytics B602-Predictive Analytics B603-Risk Analytics kurs Load ... [-]