Dallas Baptist University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om DBU

DBU ble grunnlagt i 1898, og har ett oppdrag - å forvandle livet til studenter som vil forvandle verden, alt til Guds ære.

Vi tilbyr en rekke utdanningsmuligheter for enkeltpersoner i alle aldre og akademisk bakgrunn - inkludert utdanning på grunn-, master- og doktorgradsnivå, samt etterutdanning og fagbrev.

Gjennom det hele søker vi å integrere tro og læring og utvikle individer som ønsker å tjene verden.

Vi inviterer deg til å oppdage DBU og bli med oss i vårt oppdrag.

Kjappe fakta

  • Studieprogrammer: 85
  • Masterprogrammer: 44
  • Doktorgradsprogrammer: 2
  • Gjennomsnittlig klassestørrelse: 13

Presidentens velkomst

" Dallas Baptist University er et nasjonalt rangert, omfattende, globalt Kristus-sentrert universitet, med et oppdrag å produsere tjenesteledere gjennom integrering av tro og læring. Vi er glade for å være et pedagogisk foretak hjem til mer enn 4.700 studenter, som representerer mer enn 60 land rundt om i verden.

Vi tror at verden vår er i desperat behov for gjennomtenkte kristne ledere med evnen til kreativt å løse komplekse problemer mens de unik engasjerer kultur gjennom bibelsk sannhet. Våre kandidater tjener i nesten alle yrkesmessige sammenhenger. Enten det er som kristne leger, advokater, lærere, forskere, politikere eller mange andre felt, vi forstår at studentene våre er forskjellige i sine kall, men allikevel forenet med hensikt.

Benytt anledningen til å bli kjent med oss via dette nettstedet eller et besøk på campus. Du vil oppdage et fellesskap av tjenesteledere hvis hjerte er å lære og ta vare på andre, mens du også produserer forskning innen et utall akademiske fagområder. Vi omfavner forutsetningen om at all sannhet er Guds sannhet, og sammen søker vi kunnskap for å gjøre en dristig innvirkning i verden som transformatorer av kultur.

Bli med oss når vi tjener verden til Guds ære! "

Dr. Adam C. Wright

DBU-president

DBUs historie

DBUs forløper, Decatur Baptist College, ble grunnlagt i 1898 som det første ungdomsskolen i Texas. I årevis kalte skolen den lille byen Decatur hjem, og produserte fremragende unge menn og kvinner som fylte kirker, klasserom, sykehus og bedrifter rundt om i landet.

I 1965 flyttet skolen til den naturskjønne foten av sørvest i Dallas, og ble en fireårig institusjon og ble til slutt omdøpt til Dallas Baptist University da den begynte å tilby gradsnivå.

I dag har DBU en rekke grader på bachelor-, master- og doktorgradsnivå. Vel inn i vårt andre århundre fortsetter DBU å fortsette i vårt oppdrag å produsere tjenesteledere som vil forandre verden.

124192_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722d72d4974fc651_1280.jpgStockSnap / Pixabay

Mission Statement

Oppgaven til Dallas Baptist University er å gi Kristus-sentrert høyere utdanning innen kunst, vitenskap og profesjonsstudier på både lavere nivå og høyere nivå til tradisjonelle alders- og voksne studenter for å produsere tjenesteledere som har muligheten til å integrere tro og lære gjennom sine respektive samtaler.

Visjonerklæring

Å bygge et stort kristent universitet som er behagelig for Gud ved å produsere Kristus-sentrerte tjenesteledere som forvandler verden.

akkreditering

Dallas Baptist University er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for å tildele tilknytnings-, bachelor-, master- og doktorgrad.

campus

Enten du velger å bo på campus eller pendle til klasser, er det 368 mål store campus ved Dallas Baptist University et vakkert sted å tilbringe universitetsårene. DBUs hovedcampus ligger i de bølgende åsene i det sørvestlige Dallas med utsikt over Mountain Creek Lake, og gir et trygt og tilbaketrukket samfunn i en storby med mer enn 6 millioner mennesker.

Campus ligger beleilig bare 13 miles fra Dallas sentrum, 19 miles fra sentrum av Fort Worth, og ligger sentralt i nærheten av Dallas / Fort Worth International Airport og Love Field.

Steder

Dallas

Address
3000 Mountain Creek Pkwy,
Dallas, Texas, USA