Dallas Baptist University College of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The College of Business ved Dallas Baptist University er forpliktet til å utstyre tradisjonelle alder og voksne studenter med en eksepsjonell pedagogisk erfaring til å forberede dem for det globale forretningsmiljø. Sentralt i denne pedagogisk erfaring er integreringen av den kristne tro og verdier med de profesjonelle studier av virksomheten. Som et resultat av deres faglige forberedelser i College of Business, skal studentene kunne gi viktige bidrag i sin tjeneste for andre gjennom sine valgte karrierer. Det BBA program for College of Business er akkreditert av Association of Collegiate Business Schools og programmer. Mål av College De fire målene for College of Business er listet nedenfor: - Alle College of Business nyutdannede vil være i stand til å demonstrere ikke bare et akseptabelt nivå av mestring i de store området, men også sosiale og intellektuelle kompetanser som kreves for effektiv ytelse i sine utvalgte yrker. - Alle College of Business nyutdannede vil tro at de har mottatt en bedrift utdanning på Dallas Baptist University som gjorde dem konkurransedyktige med kolleger med tilsvarende grader fra andre sammenlignbare høgskoler og universiteter. - The College of Business fakultetet vil demonstrere god undervisning og meningsfull deltakelse i faglig, vitenskapelig og tjenesteyting. - The College of Business lærere og ansatte vil effektivt tilfredsstille programmet og service behovene til våre forretningsforbindelser studenter og viktige velgere.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Dallas + 1 fler

Formålet med MBA er å forberede studentene på vellykkede og givende karrierer i et globalt forretningsmiljø [+]

Formålet med MBA er å forberede studentene på vellykkede og givende karrierer i et globalt forretningsmiljø. Bedriftsfakultet og medarbeider arbeider tett med studenter for å utstyre dem med kunnskap og ferdigheter for fremtidige ansettelses- og ledermuligheter.

MBA Foundation Kurs

(kan fravikes med lavere ækvivalenter) - Undersøkelse av regnskap (Regnskap I & II) - Ledelsesøkonomi (Makro og Mikroøkonomi) - Grunnlag for finans (Corporate Finance) - Kvantitative metoder i ledelse (lederstatistikk) - Management Theory (Management Principles) - Bedriftens juridiske miljø (forretningslov) - Markedsføringskonsepter (prinsipper for markedsføring)

MBA konsentrasjoner ... [-]