Cornell Tech

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cornell Tech er en revolusjonerende modell for høgare utdanning som forener teknologi med næringsliv og kreativ tenkning. Cornell Tech samler likesinnede fakultet, bedriftsledere, tech gründere og studenter i en katalytisk miljø å produsere visjonære ideer forankret i viktige behov som vil gjenoppfinne måten vi lever på.

Den Joan & Irwin Jacobs Technion-Cornell Institute omfatter det faglige samarbeidet mellom Cornell University og Technion - Israel Institute of Technology ved Cornell Tech.

Cornell Tech midlertidige campus har vært oppe og kjører på Googles Chelsea bygningen i New York City siden 2012, med en voksende verdensklasse fakultet, master- og PhD-studenter, og postdoktorer som arbeider med teknologisk orienterte organisasjoner og bedrifter, og på sine egne startups.

Byggingen er i gang på Cornell Tech faste, bærekraftig 12-acre campus på Roosevelt Island, med en første fase grunn til å åpne i 2017. Når den er helt ferdig, vil campus består av 2 millioner kvadratfot med state-of-the-art bygninger, over 2 dekar åpen plass, og vil være hjem for mer enn 2000 hovedfagsstudenter og nesten 280 lærere og ansatte.

Vår misjon

Cornell Tech fokuserer på å skape banebrytende ledere og teknologier for den digitale tidsalder, gjennom forskning, teknologi kommersialisering, og høgare nivå utdanning på profesjonelle mestere, doktorgrads- og postdoktornivå.

Vårt utgangspunkt er at den raske innovasjonstakten i den digitale tidsalder krever nye tilnærminger til kommersialisering av universitets teknologi, nye nivåer av strategisk samarbeid mellom bedrifter og universiteter, og nye læreplaner for høgare utdanning. Vi skaper nye akademiske programmer som blander tekniske dybde, business know-how, design ferdigheter og en "byggmester" tenkemåte.

Vårt hjem studiesteder

The Cornell Tech nettverket utvides utover New York City til de andre institusjonene som hjelper oss forfølge vårt oppdrag hver dag.

Cornell er en privat, Ivy League universitet og land-grant universitet for New York State. Cornell oppgave er å oppdage, bevare og formidle kunnskap; produsere kreativt arbeid; og fremme en kultur for bred henvendelse gjennom og utover Cornell samfunnet. Cornell Tech tilbyr grader i forbindelse med disse skolene:

  • Cornell College of Engineering
  • Johnson Graduate School of Management
  • Cornell Law School

Når Cornell forberedte et bud for Applied Science konkurranse New Yorks, Technion - Israel Institute of Technology var et logisk valg for en akademisk partner. Med Israels rykte som "StartupNation" og Technion historie med å produsere landets ledende teknologigründere, visste Cornell det var en felles visjon:

  • Israel er hjem til den største konsentrasjonen av høyteknologiske oppstartsselskaper utenfor Silicon Valley.
  • Technion nyutdannede utgjør majoriteten av israelske utdannede forskere og ingeniører, som utgjør over 70% av landets grunnleggere og ledere av høyteknologiske næringer.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer » Se MSc - HealthcareStudies » Se MSc - Master » Se LLM » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Johnson Cornell Tech MBA

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA Chelsea

The Johnson Cornell Tech MBA kombinerer strenge grunnlaget for en Johnson Graduate School of Management MBA med en erfarings nedsenking i teknologi og entreprenørskap. [+]

Johnson Cornell Tech MBA

Teknologi endrer alle deler av virksomheten - fra markedsføring og kunderelasjoner til produktutvikling og supply chain - fyre opp en konkurransedyktig miljø som belønner de mest innovative og entreprenørielle spillere. The Johnson-Cornell Tech MBA gir studentene ledelse, ledelse og teamarbeid ferdigheter for dynamiske tech selskaper og produktteam.

En komplett Johnson MBA med en teknologi Focus

The Johnson-Cornell Tech MBA er gitt av Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management ved Cornell University, en av de 15 beste handelshøyskolene i landet, ifølge US News & World Report. I tillegg til å tilby deg den samme grunnplanen som Johnsons andre MBA-programmer, Johnson Cornell Tech MBA gir:... [-]


Videoer

Cornell Tech: A Revolutionary Model

Kontakt

Adresse, linje 1 Cornell Tech 2 West Loop Road
10044 Chelsea, New York, USA
Telefon false