Cornell Tech

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cornell Tech er en revolusjonerende modell for høgare utdanning som forener teknologi med næringsliv og kreativ tenkning. Cornell Tech samler likesinnede fakultet, bedriftsledere, tech gründere og studenter i en katalytisk miljø å produsere visjonære ideer forankret i viktige behov som vil gjenoppfinne måten vi lever på.

Den Joan & Irwin Jacobs Technion-Cornell Institute omfatter det faglige samarbeidet mellom Cornell University og Technion - Israel Institute of Technology ved Cornell Tech.

Cornell Tech midlertidige campus har vært oppe og kjører på Googles Chelsea bygningen i New York City siden 2012, med en voksende verdensklasse fakultet, master- og PhD-studenter, og postdoktorer som arbeider med teknologisk orienterte organisasjoner og bedrifter, og på sine egne startups.

Byggingen er i gang på Cornell Tech faste, bærekraftig 12-acre campus på Roosevelt Island, med en første fase grunn til å åpne i 2017. Når den er helt ferdig, vil campus består av 2 millioner kvadratfot med state-of-the-art bygninger, over 2 dekar åpen plass, og vil være hjem for mer enn 2000 hovedfagsstudenter og nesten 280 lærere og ansatte.

Vår misjon

Cornell Tech fokuserer på å skape banebrytende ledere og teknologier for den digitale tidsalder, gjennom forskning, teknologi kommersialisering, og høgare nivå utdanning på profesjonelle mestere, doktorgrads- og postdoktornivå.

Vårt utgangspunkt er at den raske innovasjonstakten i den digitale tidsalder krever nye tilnærminger til kommersialisering av universitets teknologi, nye nivåer av strategisk samarbeid mellom bedrifter og universiteter, og nye læreplaner for høgare utdanning. Vi skaper nye akademiske programmer som blander tekniske dybde, business know-how, design ferdigheter og en "byggmester" tenkemåte.

Vårt hjem studiesteder

The Cornell Tech nettverket utvides utover New York City til de andre institusjonene som hjelper oss forfølge vårt oppdrag hver dag.

Cornell er en privat, Ivy League universitet og land-grant universitet for New York State. Cornell oppgave er å oppdage, bevare og formidle kunnskap; produsere kreativt arbeid; og fremme en kultur for bred henvendelse gjennom og utover Cornell samfunnet. Cornell Tech tilbyr grader i forbindelse med disse skolene:

  • Cornell College of Engineering
  • Johnson Graduate School of Management
  • Cornell Law School

Når Cornell forberedte et bud for Applied Science konkurranse New Yorks, Technion - Israel Institute of Technology var et logisk valg for en akademisk partner. Med Israels rykte som "StartupNation" og Technion historie med å produsere landets ledende teknologigründere, visste Cornell det var en felles visjon:

  • Israel er hjem til den største konsentrasjonen av høyteknologiske oppstartsselskaper utenfor Silicon Valley.
  • Technion nyutdannede utgjør majoriteten av israelske utdannede forskere og ingeniører, som utgjør over 70% av landets grunnleggere og ledere av høyteknologiske næringer.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer » Se MSc - HealthcareStudies » Se MSc - Master » Se LLM » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Johnson <span Translate="no">Cornell Tech</span> MBA

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA New York

Johnson Cornell Tech MBA kombinerer det strenge grunnlaget for en MBA fra den prestisjetunge SC Johnson Graduate School of Management med en erfaren neddykkelse i teknologi og entreprenørskap på Cornell Tech på Manhattan. [+]

Johnson Cornell Tech MBA

Teknologi er å forvandle alle aspekter av virksomheten - fra markedsføring og kundeforbindelser til produktutvikling og forsyningskjede - tilbrenning av et konkurransemiljø som belønner de mest innovative og entreprenørskapene. Johnson- Cornell Tech MBA gir studentene ledelse, ledelse og teamarbeid ferdigheter for dynamiske tech bedrifter og produktgrupper.

En komplett Johnson MBA med en teknologifokus

Johnson- Cornell Tech MBA er tildelt av Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management ved Cornell University, en av de 15 beste handelshøyskolene i landet, ifølge US News

Uovertruffen hastighet til markedet: Tech MBA er basert på en nedsenkende pedagogisk modell som lar deg fullføre programmet på bare ett år, slik at du bruker mindre tid ut av arbeidsstyrken og begynner å tjene belønningene for studien mye tidligere enn du ville med en tradisjonell MBA.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 2 W Loop Rd
10044 New York, New York, USA
Telefon false