Les den offisielle beskrivelsen

Om Concordia-Chicago

Concordia University Chicago ble grunnlagt i 1864 som en høyskole for lærere og i dag er et omfattende universitet bestående av College of Arts and Sciences, College of Business, College of Education, College of Graduate Studies og College of Innovation og profesjonelle programmer. CUC tilbyr utdannet og lavere studier, samt doktorgrader. Universitetet er tilknyttet Den lutherske kirken-Missouri Synod og er medlem av Concordia University System, et landsdekkende nettverk av høyskoler og universiteter.

En institusjon av The Lutheran Church-Missouri Synod, Concordia-Chicago er et privat, liberal arts-basert universitet som inkorporerer kristne verdier og er basert på den lutherske tradisjonen. Vår beliggenhet på en 40-acre forstad campus i eksklusive River Forest er bare 10 miles vest for sentrum av Chicago. Dette gir muligheter til å oppnå praktisk erfaring som supplerer klasseromsundervisning. Chicago-ressursene beriker alle områdene av våre elevernes erfaringer, noe som gjør real-world-forbindelser mulig.

utmerkelsene:
 • Anerkjent som en nasjonal College of Distinction for å engasjere studenter, god undervisning, levende samfunn og vellykkede resultater
 • Oppkalt for fjerde gang til presidentens høyere utdanning fellesskapstjeneste æresrulle for frivillig arbeid og samfunnsengasjement
akkrediteringer:
 • Høyere læringskommisjon (HLC)
 • Rådet for akkreditering av opplæringsforberedelse (CAEP)
 • Råd for akkreditering av rådgivning og relaterte opplæringsprogrammer (CACREP)
 • National Association of Music Schools (NASM)

115591_pexels-photo-2253647.jpeg

Vårt oppdrag

Som et karakteristisk, omfattende universitet i Den lutherske kirke-Missouri-synoden, sentrert i Jesu Kristi evangelium, og basert i liberal kunst, utstråler Concordia University Chicago menn og kvinner til å tjene og lede med integritet, kreativitet, kompetanse og medfølelse i en mangfoldig, sammenkoblet og stadig urbanisert kirke og verden.

Syn

Concordia University Chicago, som er drevet i sin kristne arv av engasjerende kunnskap og tro, ønsker å være måluniversitetet for alle som søker å utvikle sitt fulle individuelle potensial gjennom et særegent, innovativt og dynamisk miljø for leting, kreativitet og funn for ledende liv til tjener- minded leadership.

Kjerneverdier

Som et kristent universitet i Den lutherske kirke-Missouri-synod, vi, ved Concordia University Chicago, verdsetter:

 • Kristen tro
  • Den kristne tro er en integrert del av vårt samfunn.
 • Individet
 • Som medlem av Guds skapelse er hver person unik og velsignet med egenverd.
 • Fortreffelighet
 • Vi strever etter excellence i hvem vi er og hva vi gjør.
 • Integritet
 • Vårt samfunn demonstrerer samspillet mellom vår tro og praksis.
 • Service
 • Å gjenkjenne og imøtekomme andres behov er et svar på Guds kjærlighet for oss, og en refleksjon av Guds kjærlighet til dem.

Din verden

På Concordia University Chicago vil du lære av erfaring mens du engasjerer deg i anvendt forskning, servicevirksomhet, praksisplasser, off-campus studie over hele verden og mer. Det er derfor våre studenter utvikler kunnskap, ferdigheter, evner og allsidighet for å møte kravene fra det 21. århundre arbeidsplassen, tjene som etiske ledere og forfølge muligheter som utvides gjennom livet.

Fokus på kunnskap og ferdigheter fra det 21. århundre
 • En grad fra Concordia-Chicago signaler til arbeidsgivere som du har lært ved å utnytte muligheter som internships, anvendt forskning, servicevirksomhet, lederopplevelser og off-campus læring. Din erfaring på CUC vil hjelpe deg med å utvikle perspektivet, ferdighetene og evner som gjør det mulig for deg å fortsette å åpne livets muligheter lenge etter eksamen.
Personlig veiledning fra professorer og ansatte
 • Som Concordia-Chicago-student vil du motta individuell oppmerksomhet som veileder deg mot et yrke eller karrierevei, og deretter setter du opp for å lykkes i det. Våre professorer og ansatte gir personlig veiledning og støtte, da de hjelper deg med å identifisere dine karriereinteresser, mestre kunnskaper og ferdigheter som kreves for å gå inn i eller fremme i ditt ønskede fagområde, og etablere forbindelsene som vil starte deg på vei.
Lære med ulike studenter i en verdensklasse by
 • Du vil ha omfattende erfaringer som du lærer i fellesskap med studenter med ulike bakgrunner og kulturer fra hele verden. Med nesten uendelige muligheter til å bli involvert i aktiviteter på campus, i Chicago og over hele verden, vil du ha berikende opplevelser som utvider allsidigheten din og åpner fremtidsutsikter.
En verdibasert utdanning for ledelse og formål
 • Rik på den lutherske tradisjonen for utdanning, gir CUC deg en pedagogisk opplevelse som inkluderer trosberikelse og veiledning mot et etisk liv av integritet. Samfunnsånden inspirerer alle våre studenter - spesielt de i våre kirkeprogrammer - for å imøtekomme behovene i verden de bor, tjener og jobber med. Du vil åpne opp livet ditt for alle aspekter av meningsfylt suksess takket være den effektive utdanningen du vil oppleve på Concordia-Chicago.

Dette er grunnen til at du vil trives ikke bare i løpet av årene dine med grunnskole eller høyere utdanning på Concordia-Chicago, men langt overfor, for hele din vellykkede karriere eller yrke og målrettet liv.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Address
7400 Augusta St. River Forest
IL 60305-1402 Chicago, Illinois, USA