College of New Jersey

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om TCNJ

College of New Jersey (TCNJ) er en svært selektiv institusjon som konsekvent er anerkjent som en av de beste omfattende høyskolene i nasjonen. TCNJ ble grunnlagt i 1855 som New Jersey State Normal School, og opprettholder den syvende høyeste fireårs konfirmasjonsgraden blant alle offentlige høyskoler og universiteter. Det er rangert av Money som en av de 15 offentlige offentlige høyskolene som "mest sannsynlig vil lønne seg økonomisk," og US News

Høgskolen er kjent for sin naturlige skjønnhet, og ligger på 289 treforet dekar i forstads Ewing Township, New Jersey, i nærheten av både New York City og Philadelphia. En sterk liberal kunstkjerne danner grunnlaget for et vell av gradsprogrammer som tilbys gjennom høyskolens syv skoler: Kunst og kommunikasjon; Virksomhet; Utdanning; engineering; Humaniora og samfunnsvitenskap; Sykepleie, helse og treningsvitenskap; og vitenskap. Fem signaturerfaringer er kjennetegnet for en TCNJ-utdanning. De inkluderer en personlig, samarbeidende og streng utdanning; lavere studier, mentorerte praksisplasser og feltopplevelser; samfunnsengasjert læring; globalt engasjement; og lederutvikling.

TCNJs mangeårige forpliktelse til fakultet-student-samarbeid ble anerkjent i 2015 av Council on Undergraduate Research, som kåret høgskolen til mottakeren av det første "Campus-wide Award for Undergraduate Research Achomplishing." I 2006 ble TCNJ tildelt et Phi Beta Kappa-kapittel —En ære delt av mindre enn 10 prosent av høyskoler og universiteter nasjonalt.

TCNJ, som er avgjørende for sitt oppdrag, tror på den transformative kraften i utdanning for å utvikle kritiske tenkere, ansvarlige borgere og livslange elever og ledere. Lederprogrammering tilbys gjennom en bachelors karriere, så vel som andre programmer og tjenester som er rettet mot studentenes sosiale, emosjonelle, karriere, akademiske, spirituelle og fysiske utvikling. TCNJ oppfordrer studentene til å utvide talentene og ferdighetene sine gjennom mer enn 200 campusorganisasjoner. Disse gruppene inkluderer utøvende ensembler, profesjonelle og æresamfunn, studentpublikasjoner, brorterniteter og sororities, og intramural og klubbsport.

Høy prestasjon og stipend i klasserommet har blitt speilet av suksessen til College of New Jersey 's universitetsstudent-idrettsutøvere. Siden Lions brytingsteam 1978–79 fanget høyskolens første National Collegiate Athletic Association (NCAA) lagmesterskap, har TCNJ etablert seg som et av landets mest suksessrike Divisjon III-programmer, vunnet 40 lag og 49 individuelle NCAA-mesterskap.

TCNJ melder om lag 7400 studenter inkludert 6 790 studenter og 610 hovedfagsstudenter.

Karakter

Et høyt selektivt offentlig bolighøyskole med fokus på grunnleggende erfaring. Syv skoler - kunst

fakta

Undervisning Cirka 6 580 heltidsstudenter.
Gjennomsnittlig klassestørrelse 21 studenter
Student-fakultetsforhold 13: 1
Freshmen på campus 95 prosent
Freshman-til-Sophomore oppbevaring 93 prosent
Avgangsgrad 87 prosent
Gjennomsnittlig SAT-poengsum 1228 for generelle innleggelser (kun kritisk lesing og matematikk)
Friidrett Konsekvent rangert blant de beste NCAA Divisjon III-programmene i nasjonen.
Arbeidsgivere som rekrutterer på campus 400

campus

TCNJs georgiske koloniale campus okkuperer 289 anlagte dekar i forstaden Ewing, New Jersey. College er omtrent 5 miles fra Trenton, delstatshovedstaden, 10 miles fra Princeton, og en time fra både Philadelphia og New York.

bolig

Nittifem prosent av nyutdannede huses på campus, og to års bolig er garantert for alle nye heltidsstudenter på heltid. Fjorten boligsaler gir en rekke boenheter for alle studenter, inkludert overklasser.

Oppdrag

College of New Jersey , en nasjonalt anerkjent offentlig institusjon som ble grunnlagt i 1855 som New Jersey State Normal School, er en primært studenter- og bolighøyskole, med målrettede utdannelser. Med utgangspunkt i den liberale kunsten, involverer TCNJs personlige, samarbeidsorienterte og strenge utdanning studenter på høyeste nivå i og utenfor klasserommet. TCNJ tror på den transformative kraften i utdanning for å utvikle kritiske tenkere, ansvarlige borgere og livslange elever og ledere. College gir sine forskjellige studenter, ansatte og fakultetet muligheten til å opprettholde og styrke sine lokalsamfunn lokalt og globalt. StockSnap / Pixabay

Syn

TCNJ vil tilby en enestående utdanning i et levende, samarbeidende og inkluderende fellesskap av elever som vil sette et tydelig preg på verden. Ved å følge våre verdier, vil vi tjene som et nasjonalt eksempel på offentlig høyere utdanning, og vi vil gjøre dette mens vi er forpliktet til tilgjengelighet og rimelighet.

verdier

Fortreffelighet

 • Vi innrømmer dyktige studenter som vi utfordrer til å oppdage og realisere potensialet deres.
 • Vi rekrutterer fakultet, ansatte og administratorer av høyeste kvalitet som har kompetanse og erfaring til å veilede og utfordre studentene våre.
 • Vi støtter innovasjon og eksperimentering og fortsetter å bygge videre på våre prestasjoner. Vi har de høyeste forventningene til oss selv og støtter hverandre i å oppnå dem.

engasjement

 • Vi oppfordrer studenter, fakultet og ansatte til å forfølge nysgjerrighetene og lidenskapene deres i og utenfor klasserommet.
 • Vi samarbeider på tvers av faggrenser og operasjonelle grenser for å trekke frem alle styrkene våre.
 • Vi jobber sammen for å berike våre lokale, nasjonale og globale samfunn.

Integritet

 • Vi behandler hverandre med handlekraft og respekt.
 • Vi handler etisk og tar ansvar for valgene våre.
 • Vi jobber sammen i en ånd av rettferdighet, samarbeid og åpenhet.

inkludering

 • Vi anerkjenner den unike verdien til hvert medlem av samfunnet vårt.
 • Vi tror at et samfunn sammensatt av mennesker med forskjellig bakgrunn, perspektiver og evner fremmer læring og engasjement.
 • Vi er opptatt av å bygge et mangfoldig og inkluderende samfunn.

Selvrefleksjon

 • Vi vurderer vår praksis i klasserommet, på campus og i samfunnet.
 • Vi pleier pågående campusdialog for å sikre at vi holder oss til vårt oppdrag, visjon og verdier.
 • Vi overvåker rutinemessig tildelingen og utgiftene til ressursene våre for å sikre at vi støtter prioriteringer og at vi er finansielt ansvarlige.

Steder

Ewing Township

Address
2000 Pennington Road
Ewing Township, New Jersey, USA