Graduate School of Management at Clark University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Graduate School of Management (GSOM) på Clark University er en akademisk rigorøs handelsskole som tilbyr et personlig, samarbeidende og støttende læringsmiljø. Alle klasser blir undervist av lærerfaglig fakultet som er lidenskapelig om veiledning, deler faglig og faglig erfaring, og hjelper deg med dine faglige mål. Studentene er stolte av å være en del av et konsekvensstudium der elevene forfølger sine lidenskaper med kunnskap om at de kan gjøre en forskjell i verden.

GSOM skiller seg fra med:

AACSB Akkreditering. AACSB-akkreditering er kjennetegnet av excellence i forretningsutdanning, som er opptjent med mindre enn 5 prosent av verdens handelshøyskoler. Som en liten, akademisk rigorøs forretningsskole tilbyr GSOM en personlig, samarbeidende læringsopplevelse.

Et prestisjetunge grunnforskningsuniversitet. Clark University er et liberal arts-basert forskningsuniversitet med en fremstående akademisk og forsknings stamtavle. Nasjonalt rangert i mange kategorier hvert år, har Clark også to ganger rangert som en av landets topp 20 mest entreprenørskapsskoler av Forbes.

Merkbar anerkjennelse. Clark's Graduate School of Management er regelmessig preget av The Princeton Review som en "Best Business School", samt en US News and World Report rangering i 2015 for sin deltid MBA-programmet. Tidligere rangeringer har også inkludert en NetImpact "Top 50 School for Environmental Sustainability", og plasserer den blant verdens beste handelshøyskoler for å studere og undersøke bærekraft og relaterte problemer.

PRME signatarstatus. GSOM er en stolt signatar til FNs prinsipper for ansvarlig ledelseutdanning (PRME), som styrker vår satsing på utdanning, forskning og samarbeid som fremmer bærekraftig sosial, økonomisk og miljømessig forandring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

MBA - Master Of Business Administration

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Worcester

Tjen din MBA på en AACSB-akkreditert Business School som forbedrer dine ferdigheter i ledelse og bedriftens ansvar. [+]

MBA - Full eller deltid

The Clark MBA gjør det mulig for studenter å tilføre kunnskap i alle større forretningsfunksjoner, samt viktige "myke" ferdigheter som strategisk beslutningsprosess, ledelse, forhandling og kommunikasjon. Du har muligheten til å fokusere på studiene ved å velge blant en rekke konsentrasjoner: Regnskap, utvidet regnskap, økonomi, ledelse, informasjonsbehandling og forretningsanalyse, markedsføring, sosial endring og bærekraft.

Academic Excellence

Akkreditert av AACSB International og årlig anerkjent av The Princeton Review som Best Business School, forbereder Clark studentene for profesjonelt liv gjennom en streng læreplan, som utforsker moderne, global styringspraksis.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Clark University
950 Main Street

Worcester, Massachusetts, 01610 US