Les den offisielle beskrivelsen

Verden trenger visjonære. De som er i stand til å forestille seg hva som er mulig og stake ut en kurs for å komme dit.

Nesten 150 år siden, brøt Claflin ned barrierer i høyere utdanning, og er den første South Carolina universitet åpent for alle uavhengig av rase. I dag fortsetter Claflin å ønske eksemplariske studenter av alle raser og kjønn som viser en lidenskap for å endre ikke bare sin egen situasjon, men for å forandre verden også.

Vi tror at de fleste ledere er gjort, ikke født. Videre tror vi at elever med lidenskap, integritet og en vilje til å arbeide hardt har en medfødt evne til å bli visjonære ledere. Som Claflin student, kan du utfordret til å realisere ditt fulle potensial, forlater her med en enestående utdanning som vil tjene deg godt i gradsstudier, i en karriere - og i livet.

Visionary Leadership

Tidens ledere har visjon. De ser lenger. De opptrer med et globalt perspektiv. Visjonære ledere er sikre på å være nyskapende, for å skape sin egen vei, for å veilede andre. De tror på seg selv fordi de forstår deres verden, og er motivert for å gjøre det bedre. Vi ser visjonær leder i deg-og vil hjelpe deg å realisere din egen visjonær ledelse.

Academic Excellence

Excellence er overalt her. Det kan sees i skjønnhet vår campus, kvaliteten på fakultetet vårt, og nivået av institusjoner som våre kandidater er innlagt. Vi er forpliktet til å sørge for at du får alt du trenger for å oppnå de høye nivåene av fortreffelighet som studenter her på Claflin forventer av seg selv.

Livet på Claflin

Vårt samfunn er tett sammensveiset, så muligheter for engasjement florerer. Du finner en full kalender av campus aktiviteter og arrangementer, mer enn 66 studentorganisasjoner, åtte fraternities og sororities, en dynamisk student regjeringen, en givende religiøse liv, og mer. Dette er en aktiv, engasjert campus hvor du vil bli involvert-tidlig, og ofte.

Praktisk erfaring

Våre studenter aktivt engasjere seg i faglige utdanningsmuligheter og få verdifull erfaring utover klasserommet-og i prosessen, bygger de svært imponerende CV. Fra forskning på høyt nivå, til praksisplasser og co-ops, til studentutveksling og studere i utlandet, disse praktiske erfaringene er tilgjengelig på tvers av alle fire årene av en Claflin utdanning.

Livet etter Claflin

Våre kandidater går langt. De forlater for å studere ved landets ledende graduate og profesjonelle skoler. De går videre til stor suksess som visjonære ledere i ledende selskaper og organisasjoner over hele landet og rundt om i verden. De forlater med en utdanning uten sidestykke, en som fører til en vellykket karriere-og oppfylt liv.

Neste skritt

Vi utvikler visjonære ledere ved å utfordre våre studenter til å se for deg mulighetene for sitt liv. Dette handler ikke bare om å forberede deg på en karriere. Det handler om å forberede deg til å bli den beste "du" mulig. Er du klar til å oppfylle ditt potensial som en visjonær leder? Lær mer om livsforvandlende, verdens skiftende utdanning her på Claflin University.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

Claflin University

Den Claflin Master of Business Administration programmet er utviklet for profesjonelle som ønsker å forbedre sine akkreditiver og kunnskap samtidig få et internasjonalt p ... [+]

Den Claflin Master of Business Administration programmet er utviklet for profesjonelle som ønsker å forbedre sine akkreditiver og kunnskap samtidig få et internasjonalt perspektiv.

Formatet på levering er forskjellig fra en fulltids MBA fordi det gir en uvanlig høy grad av fleksibilitet, tar hensyn til elevenes behov og begrensninger i tid. Hele læreplanen kan gjennomføres på 18 måneder eller mindre, slik at våre studenter til å ivareta deres faglige og personlige utfordringer mens forfølge sin høyere grad. Våre studenter kommer fra hele USA og fra mange andre land over hele verden, noe som utvider vår nasjonalt og globalt perspektiv av bedrifter og ledelse stiler innlemmet i levering av vårt program.... [-]

USA Orangeburg
September 2019
Engelsk
Deltid
18 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

Claflin University

Claflin University 2014 Commencement Convocation Celebration

Promoting S.C. African-American Composers' Classical Music Lecture-Recital Series

Claflin 00 Marquee Video Welcome

Claflin University Imagine the Possibilities