Carnegie Mellon University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Historie Siden opprettelsen i 1949, av William Larimer Mellon, har Tepper School of Business ved Carnegie Mellon utmerket seg ved å utvikle den vitenskapelige prinsipper som ligger til grunn business management. Den har raskt vokst til en av verdens fremste sentre for undervisning og forskning i business management. Mange av Tepper skolens pedagogiske nyvinninger har nå blitt adoptert av andre nasjonale og internasjonale handelshøyskoler. For eksempel, en pioner innenfor Tepper School's Management Game bruk av datasimulering for erfaringsbasert læring av virksomheten roller, og slike simuleringer har senere blitt adoptert av andre institusjoner. Skole Mission Den Tepper School of Business ved Carnegie Mellon Vår misjon Å skape og spre kunnskap gjennom forskning, undervisning og læring, og til å overføre intellektuelle produkter til samfunnet. For å betjene våre elever ved å lære dem problemløsning, lederskap og teamarbeid ferdigheter, samt verdien av en forpliktelse til kvalitet, etiske atferd, samfunnet og respekt for hverandre. Å forfølge de fordelene som tilbys av en variert og relativt lite universitet samfunnet, åpne for utveksling av ideer, der oppdagelse, kreativitet og personlig og faglig utvikling kan blomstre. Vi er forpliktet til å forbedre ledelse og problemløsende evner av enkeltpersoner slik som å øke deres verdi for organisasjoner og samfunnet for øvrig. Den Tepper School of Business arbeider for excellence i etablering og formidling av kunnskap som er forankret i vitenskapelige prinsipper og rettet mot å forbedre praksis og yrke av ledelsen. Vi oppnå våre mål gjennom etableringen og gjennomføringen av både generelle lederprogrammer og spesialiserte, tverrfaglige utdanningsprogrammer, og også gjennom gjennomføre, publisering og overføring til samfunnet forskning som er av verdi og betydning. Vårt mål Statement Den Tepper School of Business ved Carnegie Mellon bestreber seg på å være verdens ledende og sti-breaker i ledelsen utdanning og forskning kjent internasjonalt for: Nyutdannede som er i stand til å være høy effekt bedriftsledere, som er gründer og fortsetter å lære, og som kan utnytte informasjon og teknologi til å produsere bærekraftig økonomisk vekst. Utdanning og forskning programmer som er nyskapende, tverrfaglig, informasjon-teknologi intensive og internasjonale i omfang, og som sømløst bygger på kjernekompetansen av Tepper School of Business og Carnegie Mellon University, og maksimerer på effekt og verdi. Et læringsmiljø som kapitaliserer på fordelen av mangfoldet i samfunnet, den åpen utveksling av ideer, og der oppdagelsen, innovasjon og kreativitet blomstre. Verdier som bygger på høye forventninger til etisk atferd, respekt for den enkelte, ansvar overfor samfunnet, dedikasjon til arbeidet, og satsing på kvalitet og kontinuerlig forbedring.  

Se MBA » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Mba

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 3 år September 2018 USA Pittsburgh New York + 2 fler

Fokuset på Tepper MBA erfaring er utviklingen av eksepsjonelle lederegenskaper som akselererer og støtter karriere suksess over bransjer, funksjoner og ledelsesituasjoner. [+]

Topp MBA-programmer og kurs

Tepper MBA ble designet for tider som disse. Som en grenseløs B-skole som oppfordrer elevene til å strekke seg utover det vanlige forretningsskoleprogrammet, tror vi på styrken av analytisk beslutningsprosess for å utvikle seg med en global markedsplass.

Som bedriftsmiljøet fortsetter å utvikle seg i fart og kompleksitet, vil dagens kandidater kreve ferdigheter og tillit som er nødvendige for å lykkes. Å gjøre en forskjell vil bety enestående innovasjonsnivå. Teppers topp MBA-programmer sikrer at våre kandidater er klare for dette forretningsmandatet. Tepper skolen tilbyr samme MBA levert på 2 forskjellige måter:

I våre toårige, heltidsstudier fullfører de fleste elevene en praksisplass om sommeren mellom første og andre studieår. Arbeidsfagfolk i Pittsburgh-området kan også fullføre nøyaktig samme MBA-grad på kvelden, som medlemmer av FlexTime-programmet (deltid). ... [-]