Carlson School of Management, University of Minnesota

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Vi i Carlson School of Management har en forpliktelse til fantasi, engasjement og ambisjoner. Basert i Twin Cities i Minneapolis og St. Paul, som ligger i University of Minnesota, er det Carlson School en leder i næringslivet utdanning og forskning. Vår tilnærming kobler studenter til unike erfaringskunnskap muligheter, dynamiske internasjonale utdanningsprogrammer, og til et levende nettverk av bedrifter i hele staten og utover.

Carlson School overfører grader for en full universitet (BSB), en Master of Business Administration (MBA), en Master of Accountancy (Macc), en Master of Science in Business Analytics (MSBA), en Master of Business skatteloven (MBT) , Master of Finance (MS-Finance), en Master of Human Resources og Industrial Relations (MA-HRIR), en Master of Supply Chain Management (MS-SCM), og et doktorgradsprogram, samt gi en rekke utøvende nivå videreutdanning muligheter.

Vårt formål

Inspirerende og gir enkeltpersoner og organisasjoner til å skape en lysere fremtid.

vårt løfte

Vi vil skape en transformativ lærerik opplevelse for hver student. Vi vil utvikle innflytelsesrik kunnskap som påvirker fremtidens organisasjoner. Vi vil vokse gründer ledere med fantasi, integritet og globalt tankesett nødvendig for å takle de store utfordringene næringslivet og samfunnet.

Steder

Minneapolis

Carlson School of Management

Address
Carlson School of Management
University of Minnesota
321 Nineteenth Avenue South
Suite 4-300
Minneapolis, MN 55455-9940

55455-9940 Minneapolis, Minnesota, USA
Telefon
+1 612-625-0027

Programmer

Denne skolen tilbyr også: