Carlson School of Management, University of Minnesota

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Vi i Carlson School of Management har en forpliktelse til fantasi, engasjement og ambisjoner. Basert i Twin Cities i Minneapolis og St. Paul, som ligger i University of Minnesota, er det Carlson School en leder i næringslivet utdanning og forskning. Vår tilnærming kobler studenter til unike erfaringskunnskap muligheter, dynamiske internasjonale utdanningsprogrammer, og til et levende nettverk av bedrifter i hele staten og utover.

Carlson School overfører grader for en full universitet (BSB), en Master of Business Administration (MBA), en Master of Accountancy (Macc), en Master of Science in Business Analytics (MSBA), en Master of Business skatteloven (MBT) , Master of Finance (MS-Finance), en Master of Human Resources og Industrial Relations (MA-HRIR), en Master of Supply Chain Management (MS-SCM), og et doktorgradsprogram, samt gi en rekke utøvende nivå videreutdanning muligheter.

Vårt formål

Inspirerende og gir enkeltpersoner og organisasjoner til å skape en lysere fremtid.

vårt løfte

Vi vil skape en transformativ lærerik opplevelse for hver student. Vi vil utvikle innflytelsesrik kunnskap som påvirker fremtidens organisasjoner. Vi vil vokse gründer ledere med fantasi, integritet og globalt tankesett nødvendig for å takle de store utfordringene næringslivet og samfunnet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Fulltids MBA

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Minneapolis

Carlson School fulltids MBA-program er strenge, hands-on, og global. Som en av de første handelshøyskolene å tilby erfaringsbasert læring som en standard del av læreplanen sin, er det Carlson School en etablert leder i å forberede studentene til å møte de komplekse utfordringene i dagens globale markedet. [+]

Academic Experience

Carlson School fulltids MBA-program er strenge, hands-on, og global. Som en av de første handelshøyskolene å tilby erfaringsbasert læring som en standard del av læreplanen sin, er det Carlson School en etablert leder i å forberede studentene til å møte de komplekse utfordringene i dagens globale markedet.

Kurs

Et fullt tilpassbar, intensiv læreplanen består av 65 studiepoeng over to akademiske år.

lansering: Forbered deg på å lykkes i den strenge første semester ved å ta regnskap, finans, og økonomi kurs på nettet i løpet av sommeren før år en.

Core: Kom i gang med sentrale kurs som legger et solid fundament av kunnskap i viktige virksomheten disipliner.... [-]


Videoer

UMN Carlson School of Management Video Tour