Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

The Mission av College of Business and Public Administration ved California State University San Bernardino er å skape en student-sentrert læringsmiljø som forbereder elevene til å bli produktive medlemmer i næringslivet, myndigheter, og globale samfunnet. Vi leverer kvalitet lavere og høyere programmer som positivt påvirker elevenes utvikling som profesjonelle. Vi prioritere god undervisning som forsterkes av engasjement av fakultetet å kontinuerlig faglig utvikling, intellektuelle bidrag og service.

Fakultetets intellektuelle bidrag vil i hovedsak være en blanding av anvendt forskning eller bidrag til praksis og læring eller pedagogisk forskning. Vi serverer et kulturelt og globalt mangfoldig studentmasse ved å forberede studenten til å håndtere et skiftende og mangfoldig miljø. Gjennom samfunnstjeneste, partnerskap og initiativer, College fungerer som et mellomledd for utveksling av kunnskap og kompetanse mellom universitetet, det regionale samfunnet, og den større verden.

Samfunnsengasjement med våre programmer på San Bernardino og Palm Desert studiesteder resultater i praksisplasser og mange tjeneste læringsmuligheter for våre studenter. I sin tur, kan du stole på våre kandidater til å bli dine ansatte, og til slutt din ledergruppe. Vi ønsker å samarbeide med deg i utviklingen av en arbeidsstyrke og en økonomi som gjør at vår region for å tiltrekke seg og beholde kvalitet jobber. Kanskje du har lurt på hva du kan gjøre. Her er ti ting du kan gjøre nå for å støtte vår misjon som en student-sentrert læring samfunnet:

  • Bidra til College Excellence Fund
  • Host en CBPA Alumni Networking hendelse i ditt hjem eller bedrift
  • Bli Business Alliance for pågående linker til College, sine studenter og lærere
  • Kom på campus for å snakke med en liten gruppe studenter i en ukentlig karriere rådgivning sesjon
  • Bidra til Student Scholarship Fund
  • Volunteer å dele din kompetanse ved å snakke i en klasse som "Prof for en dag"
  • Mentor en student i en 10-ukers internship i organisasjonen, som består av 150-200 timer for 4 enheter faglig kreditt
  • Nominer en fortjent "Arrowhead Distinguished direktør" eller "Spirit of Entrepreneurship" kandidat
  • Be for fakultetet å få inn en studentgruppe for en klasse prosjekt for å takle en praktisk utfordring du står overfor
  • Serveres på et rådgivende organ i College, eller bidra til å gi råd og veilede en student organisasjon i ditt felt

potensielle studenter

The College of Business and Public Administration ved Cal State San Bernardino har produsert over 16.000 kandidater, over 65% av dem bor i Inland Empire, vokser denne blomstrende økonomien i det sørlige California. Befolkningen øker raskt, og dermed gi våre kandidater rikelig anledning til å anvende sine entreprenørånd i områder som liten bedrift, distribusjon, MNCs og offentlig service. VI utdannet samfunnsledere!

I den siste undersøkelsen av næringsliv og offentlig forvaltning alumni, over 95% svarte "Ja!" at de ville anbefale oss til en venn eller slektning vurderer et program som tilbys på CSUSB. Enhver organisasjon ville være stolt av en så høy oppslutning. Potensielle studenter, inviterer jeg deg til å besøke vår campus. Det er vakkert! Ta deg tid til å høre om dine muligheter til å jobbe tett med fakultetet og å polere dine lederegenskaper gjennom de mange aktive studentorganisasjonene. Dine mål og vår visjon kan godt være den samme kamp som det er for vår nåværende 2700 lavere og 500 hovedfagsstudenter.

Kvalitet er ordet for å beskrive våre 17 forskjellige undergraduate konsentrasjoner, MBA, og MPA, dokumentert av to akkrediteringer: AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business) og NASPAA (National Association of Schools of Public Affairs og administrasjon).

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

California State University, San Bernardino - Jack H. Brown College of Business and Public Administration- MBA Program

Vår AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business) akkreditert MBA-program fra College of Business and Public Administration (CBPA) ved California State Un ... [+]

Vår AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business) akkreditert MBA-program fra College of Business and Public Administration (CBPA) ved California State University San Bernardino (CSUSB) tilbyr høy kvalitet fakultet, relevant pensum, praktisk klasse ganger og er den rimeligste akkreditert program i det sørlige California.

Visste du at skolen vår er en av de beste i bransjen? Med nasjonal og global anerkjennelse, inkludert:

US News & World Report oppført CSUSB blant "Best Grad Skoler, forretninger" i 2014, 2015 og 2016. Princeton Review rangert CSUSB som en av "The Best 295 Business Schools" fortløpende i 2013, 2014 og 2015. CEO Magazine fortsetter å rangere CSUSB blant "Topp 20 MBA-programmer" (2013, 2014, 2015 og 2016), inkludert en ny tier en pris for 2016. Military Times oppført vårt MBA-program som "Best for Vets" for tredje år på rad (2013, 2014 og 2015). ... [-]
USA San Bernardino
September 2019
Heltid studier
Deltid
4 - 18 måneder
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk