Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Velkommen til College of Business

Vi forberede studentene til å være arbeids klar.

Våre lærere, ansatte, faglige programmer, og fritidsaktiviteter bidrar til å utvikle elevene til å ha de ferdigheter, kunnskaper og disposisjoner for å lykkes.

Vi tilbyr en rekke gode programmer, studentorganisasjoner, og lærere og ansatte. Vi gir studentene mulighet til å lære seg ferdigheter og kunnskap som vil hjelpe dem å være arbeids klar og være positive bidragsytere til deres samfunn.

Her vil du lære de kunnskaper, ferdigheter, utholdenhet og fleksibilitet som er nødvendig for å få en stor karriere. Vi tilbyr utmerket støtte; tilnærmelig fakultetet, peer mentorer og veiledere, og hjelpsomme ansatte. Så bli med oss ​​og ta med nysgjerrighet, energi og intensjon om å gi det aller beste. Vi er ivrige etter å jobbe med deg.

Hva Studenter finner her

En enestående Business Program

En av sju høgskoler og hjem til den største hoved på Chico State campus, College of Business er en av bare 15 prosent av alle handelshøyskoler i verden som tilfredsstiller de høye akkreditering standarder satt av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International ). Vi er anerkjent som ledende innen fremragende undervisning, praktisk forskning, og student jobb beredskap.

Utrolig Signatur programmer

Våre signatur programmene skiller seg ut fra konkurrentene og er anerkjent som noe av det beste. De tilbyr studentene mulighet til å utvikle sine skillsets personlig og profesjonelt mens blir utfordret gjennom lokale, regionale og nasjonale konkurranser, jobbe med prosjekter i lokalsamfunnet, praksisplasser, forskningsprosjekter med professorer og mer.

Involverte og dedikerte Alumni

Våre studenter elsker College of Business, og som alumni deres engasjement viser gjennom arrangementer som ledere på Campus, ved å servere på vår Business Advisory Board, og bli Tower Society medlemmer til å støtte oss og gi tilbake.

Et trygt og støttende læringsmiljø

Personlig oppmerksomhet fra fakultetet, personlig faglig veiledning, og aktive studenter klubber ivareta personlig kontakt mellom studenter og lærere. Internasjonale studenter er støttet av en omsorgsfull medarbeidere som er opptatt av å gjøre sine Chico erfaring som de vil verne for en levetid.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

California State University, Chico - College of Business

CSU, Chico MBA-programmet tar imot søknader fra både nasjonale og internasjonale studenter som er motivert for å lære seg ferdigheter og kunnskap de trenger for å bli vel ... [+]

The College of Business ved California State University, Chico tilbyr høgare nivå business kurs å håper og arbeider forretningsfolk. Studenter sitere skolens sterk regional rykte, en vekt på utvikling av team ferdigheter, og en læreplan som fokuserer på å utvikle praktiske ferdigheter som sine grunner for å velge å forfølge en utdannet siviløkonom fra Chico State.

CSU, Chico MBA-programmet tar imot søknader fra både nasjonale og internasjonale studenter som er motivert for å lære seg ferdigheter og kunnskap de trenger for å bli vellykkede ledere. Selv om noen erfaring fra næringslivet er foreslått, er det ikke nødvendig, og elevene trenger ikke en lavere siviløkonom. Studenter som ikke har en lavere siviløkonom må ta en rekke kurs for å forberede seg for sin Graduate Business program.... [-]

USA Chico
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

MBA Program International Student Testimonial