Cal Poly Pomona College of Business Administration

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den College of Business Administration ved Cal Poly Pomona er en AACSB-International akkreditert institusjon forpliktet til å gi studentene kunnskap, ferdigheter og erfaringer til å bli globale ledere.

CBA tilbyr lavere og høyere som har blitt varslet av US News and World Report og Princeton Review, hhv. Vår bachelorgrad i økonomi og administrasjon omfatter åtte konsentrasjoner som spenner fra regnskap til driftsadministrasjon til markedsføring sammen med flere karriere spor for de som er interessert i en høyt spesialisert fagområde. CBA integrerer virksomheten utdanning med meningsfulle hands-on læringsmuligheter som inkluderer praksisplasser, samfunnstjeneste og forretnings konkurranser samt våre unike programmer som vi kaller Signatur Erfaringer.

Fagfolk ønsker å fremme sine karrierer kan forfølge en av to CBA kveld graduate programmer - en Master of Business Administration og Master of Science in Business Administration, en mer teknisk grad for de som ønsker å avansere i informasjon forsikring feltet.

Ligger i Sør-California, og serverer CBA en svært mangfoldig studentmasse som reflekterer det globale markedet. Vi er stolte av å kalle oss et Hispanic-serving institusjon og vi rangerer syvende nasjonalt på antall undergraduate business grader tildelt til minoritetsstudenter.

Mission

The College of Business Administration ved Cal Poly Pomona er et mangfoldig fellesskap av studenter, lærer-forskere og ansatte, er forpliktet til aktiv læring gjennom anvendelse av teori i praksis. Høgskolen samarbeider med sine interessenter til å utvikle personer med ferdigheter og kunnskap til å være vellykket og å bidra i en dynamisk global virksomhet miljø.

Visjon

The College of Business Administration vil være på skolen av valget for høy oppnå studenter som ønsker en utfordrende polyteknisk miljøet og for industriledere søker etter dyktige medarbeidere. The College vil bli anerkjent for sin cutting edge, lære-by-doing akademiske programmer resulterte i karriereorientert, innovative problemløsere med effektive kommunikasjonsferdigheter. Graduate og undergraduate læreplaner skal dekke de raskt skiftende behov i det globale næringslivet, mens fremme etiske tilnærminger til forretningsmessige utfordringer. Utover klasserommet læring, vil faglige og profesjonelle sentre for fremragende tjene som levende laboratorier for vår mangfoldige studenter og lærere, og vil være verdifulle ressurser for våre samfunnet partnere og industriledere.

Læringsmål

Gjennom å delta i faglige og co-pensum læringsmuligheter, vil nyutdannede av College of Business Administration utvikler følgende kompetanse:

Læring Goal # 1

Studenter fullført BSBA programmet vil være i stand til å kommunisere effektivt i et forretningsmiljø.

Tilsvarende Mål:

Studentene skal demonstrere muntlige kommunikasjonsevner under gruppepresentasjoner. Studentene skal demonstrere skriftlige kommunikasjonsevner ved å produsere kvalitet forretningsdokumenter.

Læring Goal # 2

Studenter fullført BSBA programmet vil være i stand til å bruke kritisk tenkning for å ta forretningsmessige beslutninger.

Tilsvarende Mål:

Studentene skal vise evne til å identifisere sentrale problemstillinger. Studentene skal vise evne til å finne, lese og vurdere informasjonskilder. Studentene skal vise evne til å bruke teknologi for å samle inn og analysere data. Studentene skal vise evne til å løse problemer ved hjelp av egnede kvantitative og kvalitative ferdigheter. Studentene skal erkjenne og vurdere hverandres meninger når du deltar i gruppe beslutninger.

Læring Goal # 3

Studenter fullført BSBA programmet vil forstå effekten av globalisering og mangfold på forretningsmiljø.

Tilsvarende Mål:

Studentene skal demonstrere en forståelse av implikasjonene av dagens globale problemer. Studentene skal demonstrere en forståelse av kulturelle og mangfold. Studentene vil vurdere globale problemstillinger når løse forretningsproblemer.

Læring Goal # 4

Studenter fullført BSBA programmet vil være i stand til å demonstrere kunnskap om grunnleggende prinsipper i alle forretningsområder disipliner og håndtere forretningsmessige problemer fra en integrerende perspektiv.

Tilsvarende Mål:

Studentene skal demonstrere forståelse av begreper og grunnleggende begreper fra alle forretnings disipliner. Studentene skal forstå hvordan en funksjonsområde påvirker hverandre og bruke en tverrfaglig tilnærming når løse forretningsproblemer.

Læring Goal # 5

Studenter fullført BSBA programmet vil være i stand til å demonstrere bevissthet om etiske og juridiske sider ved virksomheten miljøet.

Tilsvarende Mål:

Studentene skal vise evne til å gjenkjenne viktige aspekter av etiske problemstillinger. Studentene skal vise evne til å skille mellom juridiske og etiske problemstillinger. Studentene skal vise forståelse for etiske ansvar i både faglige og forretningsmessige miljøer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master of Business Administration (MBA)

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Pomona

The on-campus kveld Master of Business Administration (MBA) Programmet er utformet for å arbeide fagfolk som ønsker å utvide sin nåværende kunnskap og øke sin karriere potensial mens du fortsetter sitt dagtid sysselsetting. [+]

The on-campus kveld Master of Business Administration (MBA) Program er utformet for å arbeide fagfolk som ønsker å utvide sin nåværende kunnskap og øke sin karriere potensial mens du fortsetter sitt dagtid sysselsetting.

Under kohorten, skal studentene ta en fulltids kurs belastning av to kurs per kvartal til komplett program innen seks kvartalene.

Funksjoner av MBA Kveldskurs møtes en kveld per uke eller noen ganger på lørdager. Graduate fakultetet er publisert forskere og / eller fagfolk som alle er høyt kvalifisert innen sine respektive fagområder. Klasserom er utstyrt med trådløs tilgang og høyhastighets nettverk. Flere karriere vektlegging er tilgjengelige for å bedre passe din grad til dine individuelle behov. Vår enestående rådgivning ansatte er tilgjengelige kveldene for å hjelpe deg. Convenience ... [-]

Videoer

Cal Poly Pomona MBA and MSBA: An Overview

Cal Poly Pomona MBA and MSBA Programs: Student Perspectives

Cal Poly Pomona MBA and MSBA Programs: Professor Perspectives

Cal Poly Pomona MBA and MSBA: Alumni Perspective

Kontakt

Cal Poly Pomona College of Business Administration

Adresse, linje 1 Cal Poly Pomona College of Business Administration 3801 West Temple Avenue Pomona, California 91768
Pomona, California, USA
HJemmeside http://www.cpp.edu/~cba/
Telefon +1 (909) 869-4894