California Institute of Advanced Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

CIAM er dedikert til å gjøre livslang læring tilgjengelig, utfordrende og relevant for en mangfoldig studentpopulasjon. Målet er å legge til rette for pedagogisk tilgang og faglig ekspertise gjennom eksepsjonell styring av universitetets operasjoner og ressurser, innovative leveringssystemer og studenttjenester og relevante programmer som er læringsbaserte, suksessorienterte og lydhør overfor teknologi.

CIAM

Bruke visdom av Peter F. Drucker for praksis av ledelse, CIAM utstyrer ledere og ledere med verktøy og disipliner for å ta sosialt ansvarlige beslutninger, meningsfulle for et skiftende forretningsmiljø ved å inkorporere erfaringslæring både i nettbasert og klasseromsinnstillinger.

Fem prinsipper for ledelse som var meningsfylt for Peter Drucker var:

  • Etablere målinger av ytelse
  • Motiverende og kommuniserende
  • Sette mål
  • organisere
  • Utvikling av mennesker

Mission

For å gi en fleksibel, rimelig og høy kvalitet utdanning basert på prinsippene og verdiene av Peter F. Drucker, "The Father of Modern Management", for å sette studentene i stand til umiddelbart å anvende sine kunnskaper og evne med integritet og suksess.

Verdier

CIAM verdier og fremmer en kultur som respekterer etikk, integritet og oppfyllelse av plikt til våre bestanddeler, ansatte og samfunn. Disse verdiene flyter direkte fra visdommen til Peter Drucker.

Visjon

CIAM vil bli anerkjent blant våre jevnaldrende og samfunn for å produsere ledere som forsøker å utvikle mennesker moralsk og intellektuelt. Våre kandidater har kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å utmerke seg i et utviklende forretningsmiljø, og for å forme landskapet i kommende generasjoner. CIAM oppnår dette ved å banke opp den erfaringsbaserte læringsmetoden i høyere utdanning; utviklende utdanning og styrke ledere ved å gi dem den erfaringen som trengs for å utvikle sosialt ansvarlige løsninger i de globale samfunnene de tjener.

CIAM

MÅL

California Institute of Advanced Management (CIAM) har ett mål: Å gi deg muligheten til å skape din egen fremtid i den innstillingen du selv velger. For å oppnå dette har vi bygget våre kurs og vårt program rundt hva ledere og gründere trenger å vite for å lykkes i dagens utfordrende og konkurransedyktige miljø. Toppledere og fremtidige arbeidsgivere forstår i dag at dagens viktige ansatte - som Peter F. Drucker, Moderens Moder, kalte "kunnskapsarbeidere" - ikke kan styres, men må ledes. Videre kan denne lederrollen kun oppnås av ledere som ikke bare har MBA, men også har perspektiv forankret i erfaring og i et bredt spekter av fagområder. Hva du allerede har lært i livet og i college, uansett hva din store, og det du har fått fra å samhandle med andre i det siste, er dørene til anledningen. CIAM MBA gir deg nøklene til å åpne disse dørene ved å bygge på din personlige verdensinnstilling.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Mba I Ledelse Og Entreprenørskap

Campus Heltidsstudier Deltid 11 - 22 måneder Åpen påmelding USA El Monte + 1 fler

California Institute of Advanced Management er en unik organisasjon dedikert til å bygge kapasiteten til studenter fra et bredt spekter av bakgrunn for å lykkes som entreprenører og ledere i hvilken som helst karriere retning de velger. CIAM tilbyr 6 vilkår hvert år med nye kohorter av studenter innlagt i begynnelsen av hvert semester. MBA krever at studentene vellykket fullføre tolv-kurset. [+]

California Institute of Advanced Management er en unik organisasjon dedikert til å bygge kapasiteten til studenter fra et bredt spekter av bakgrunn for å lykkes som entreprenører og ledere i hvilken som helst karriere retning de velger. CIAM tilbyr 6 vilkår hvert år med nye kohorter av studenter innlagt i begynnelsen av hvert semester. MBA krever at studentene vellykket fullføre tolv-kurset.

Hybridstrukturen i klasser betyr at klassene møtes i fire timer en gang i uken i seks uker, og at hvert kurs krever ferdigstillelse av fem online-leksjoner. Studentene skal gjøre praktisk forskning i form av konsulentprosjekter. I stedet for tester baserer CIAM karakterer på papirer, rapporter og presentasjoner. Lederskap og teamarbeid ferdigheter utvikles som studenter arbeider sammen i løpet av studiet, og det er kontinuerlig fokus på utvikling av effektive skriftlige og muntlige kommuikasjoner. For en komplett liste over kurs og mer detaljert informasjon, vennligst besøk kurskatalogen eller kontakt CIAM.... [-]


Videoer

Introduction to CIAM

Student Testimonials

Kontakt

CIAM (California Institute of Advanced Management)

Adresse, linje 1 9550 Flair Drive, Suite 201
CA 91731 El Monte, California, USA
HJemmeside http://www.ciam.edu/
Telefon +1 626-350-1500