Brooklyn College CUNY

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Om Brooklyn College

Brooklyn College er en integrert del av den borgerlige, urbane og kunstneriske energi fra New York og bruker hele byen som et levende klasserom som utvider våre studenter 'forståelse av verden rundt dem.

For mer enn 80 år har høgskolen vært å tiltrekke et bredt utvalg av motiverte studenter - mange av dem innvandrere eller barn av innvandrere som ønsker å bedre sine liv gjennom en suveren utdanning. De kommer på grunn av høgskolens kjente fakultetet av akademikere, fagfolk og kunstnere som er blant de beste på sitt felt. De vet at de skal lære på en campus regnes som en av de vakreste i landet, med velutstyrte fasiliteter, studioer, smarte klasserom, og produksjon og øvingsrom - alle med en svært rimelig undervisning.

fakta

Brooklyn College har en student innmelding av 17,390 studenter - 14,115 studenter og 3,275 kandidater som kommer fra 150 nasjoner og snakker 105 språk.

Høgskolen tilbyr 120 lavere og høyere grads nivå i kreativ kunst; humaniora; sosiale, atferdsmessige og naturvitenskap; matematikk; utdanning og næringsliv. Innleggelser kriterier har blitt stadig mer selektive i løpet av det siste tiåret, med en gjennomsnittlig SAT score på 1 134 for 2011. Mer enn 4000 studenter fikk bachelor- og mastergrader, samt avanserte sertifikater, på vår siste immatrikuleringshøytideligheter.

Akademiske Opportunities

Studenter som søker en svært utfordrende faglig program utover skolens strenge samlede programmet inviteres til å søke til Macaulay Honors College ved Brooklyn College og spesialiserte programmer i Honors Academy. Opptak til disse programmene er svært konkurransedyktige og gir store fordeler, som kan inkludere muligheter til å engasjere seg i faglig strenge aktiviteter gjennom byen og over hele verden, gratis opplæring og bærbare datamaskiner, stipend til reise og mye mer.

For lavere grads studenter, skaper høgskolens høyt ansett læreplanens en forankring i de liberale kunst og vitenskap. Vår sterke etterretning program guider dem gjennom hele deres college år. Allerede før første semester begynner, er freshmen introdusert til First College året, noe som hjelper dem overgangen fra videregående skole til høyskole gjennom sommer bro programmer og med Learning Communities som styrker båndene mellom dem og med fakultetet. Preprofessional programmer er tilgjengelig for studenter som er interessert i ingeniørfag, jus, medisin, optometri og podiatry.

Spesielle programmer for hovedfagsstudenter tilbys også. The Graduate Investment Program tilbyr reisestipend som støtter deltakelse på nasjonale og internasjonale konferanser, forsknings tilskudd som finansierer forsyninger og materialer, og workshops med temaer av spesiell betydning for hovedfagsstudenter - stipend skriving, avhandlingen assistanse og mange flere. Brooklyn College er også en aktiv del av graduate-fokusert CUNY programmer, inkludert New York by Louis Stokes Alliance for minoritets Deltakelse, broer til doktorgradsprogrammet og den latinske / greske Institute.

Skolen oppfordrer studenter til å studere i utlandet gjennom spesielle akademiske programmer. Studenter har utforsket medisin i Kina, deltatt i arkeologiske utgravinger i Israel og Island, studerte politiske systemer i Argentina, laget dokumentarfilmer i India, og skjerpet sine kunstneriske ferdigheter i Italia og Frankrike, bare for å nevne noen. De ofte bistå i deres professorer 'forskning, delta i cutting-edge undersøkelser mens utforske en del av verden de kanskje ikke har sett på egenhånd.

En verdensklasse fakultet

Brooklyn College professorer er prisvinnerne og mottakere av nasjonale midler fra institusjoner som NASA, National Science Foundation, National Institutes of Health og Department of Education. Fakultetet inkluderer Paul Moses, en Pulitzer Prize-vinnende journalist; Ursula Oppens, en Grammy Award-nominert konsertpianist og moderne amerikansk musiker; Mac Wellman, en Obie Award-vinnende dramatikeren; og Kristoff Diaz, en Tony Award-nominert dramatiker. Andre kjente fakultetet medlemmer inkluderer opprettelsen dekan ved Barry R. Feirstein Graduate School of Cinema og filmskaper Jonathan Wacks, roste biograf Jeanne Theoharis, kjemiker Roberto Sánchez-Delgado, NIH $ 1,700,000 stipend-vinner og psykolog Anthony Sclafani, internasjonalt anerkjent datamaskin teoretiker Rohit Parikh , respekterte audiograf Shlomo Silman, ledende ekspert på mikroalger bioteknologi Juergen Polle, og statsviter og forfatter Corey Robin.

Studentliv

Studentlivet ved Brooklyn College er aktiv, variert og mangefasettert. Våre studenter er engasjert i mer enn 100 student klubber og organisasjoner som spenner over et bredt spekter av kulturelle, etniske, samfunn, media, kunstnerisk, sosial handling, religiøse og andre spesielt interesserte. Mer enn ett dusin fraternities og sororities ta gresk livet til campus. Egenutført sport er populære, og høgskolen prisbelønte basketball, langrenn, fotball, softball, tennis og volleyball lag konkurrerer ved Divisjon III nivå i National Collegiate Athletic Association.

Bygge for fremtiden

Brooklyn College har brutt bakken for et nytt senter for scenekunst, som vil gi et passende hjem for sine prisvinnende ytelses programmer. Høgskolen er også dypt inn i planleggingsfasen for en ny state-of-the-art vitenskap kompleks.

campus Livet

Som Brooklyn College student, er du en del av et mangfoldig og levende fellesskap av forskere. Vi er opptatt av å gi en trygg plass der du kan utforske alle aspekter av campus livet, enten akademisk, atletisk, kulturelle, politiske, rekreasjon, sosial eller åndelig.

Våre studenter er nye high school nyutdannede nettopp startet sin college karriere, studenter med en grad allerede i hånden og arbeide mot deres avansert grad, overføre elever fra andre skoler, veteraner, studenter fra andre stater og land, og voksne tilbake til skolen. Og vi tilbyr et bredt utvalg av campus aktiviteter som du kan møte dem. Du kan bli med en av våre intercollegiate eller egenutført idrettslag, eller vise din støtte som en tilskuer på våre spill; bli et samfunn frivillig eller delta i student regjeringen; løfte en av våre mange greske organisasjoner; bli medlem av en eller flere av våre 100 studenter klubber; eller besøke West Quad Center for en god treningsøkt eller en pickup basketball spill.

En av de beste måtene å møte andre er ved å flytte inn til Residence Hall, som gir alle hjemmets bekvemmeligheter, pluss ekstra bekvemmeligheter, til rimelige priser. Men våre pendler studenter - og det er de fleste av våre studentmassen - har nok av steder å møtes, også, slik som vår 24/7 Library Café, som inkluderer en Starbucks; den travle Student Center; og vår herlige (og omhyggelig vedlikeholdt) grunnlag.

Det er også to dusin on-campus sentre og institutter - huber for læring og sosial aktivitet for de som har samme interesser på dine. Og spesielle arrangementer gjennom hele året er åpne for alle, forener oss i en sammenhengende samfunnet.

Vi oppfordrer deg til å bli et aktivt medlem av Brooklyn College. Hvis du trenger hjelp til å navigere utsiktene tilgjengelig for deg, Seksjon for Studieadministrativ avdeling, i samarbeid med Riks Utdanningsavdelingen, vil hjelpe deg med å velge muligheter som vil berike din campus opplevelse.

en
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - HealthcareStudies » Se MA » Se MSc - Master »

Videoer

Brooklyn College CUNY Campus