Bradley University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Grunnlagt av Lydia Moss Bradley i 1897, er Bradley universitetet en privat, uavhengig universitet som tilbyr lavere, høyere, og etterutdanningstilbud i liberal og kunst, vitenskap, næringsliv, kommunikasjon, utdanning, ingeniørfag, teknologi og helsefag. En bolig campus av 5700 studenter, er Bradley kjent for sitt gode undervisning og engasjement for student suksess. Bradley Universitetet lenker faglig dyktighet, erfaringslæring og lederutvikling med en entreprenørånd for et førsteklasses utdanning.

Misjon, visjon og kjerneverdier

Visjon

Bradley University vil være en institusjon av nasjonal utmerkelse kjent for fremragende programmer og for pedagogisk erfaring det gir sine studenter.

Mission

Inspirert av grunnleggeren Lydia Moss Bradley forpliktelse til nyttig læring og etikk, utdanner Bradley Universitetet ledere, innovatører, og bidragsytere til trivsel for hele menneskeheten.

Kjerneverdier: Hjertet av Bradley Experience

Excellence: Bradley er en dynamisk pedagogisk fellesskap som verdsetter god undervisning, forskning, kreativ produksjon, anvendt stipend, og service som overgår klasserommet med umiddelbar fordel for studenter og universitetssamfunnet og med varige fordeler for studenter og verden.

Ledelse: The Bradley samfunnet er dedikert til suksess for våre studenter og deres utvikling i morgendagens ledere som vil anerkjenne viktigheten av teamarbeid mot vellykkede resultater.

Innovasjon: Bradley Universitetet aktivt oppsøker utvikling og implementering av ny forskning retninger, programmer og partnerskap for å forbedre pedagogisk erfaring for våre studenter og dermed utdype sin forståelse av verden og inspirere dem til å dra nytte menneskeheten.

Globalisering: Bradley University er forpliktet til å gi kunnskap og ferdigheter for livsverk som vil fremme det felles beste for menneskeheten og føre til informert og prinsipiell deltakelse i det globale markedet.

Collaborative Learning: Bradley University er dedikert til å dele kunnskap på tvers av tradisjonelle grenser. Lærere og ansatte bygger på et sterkt fundament av verdens kunnskap. Vår Universitetet tilbyr spennende tverrfaglig og samarbeidende læringsmuligheter for å sikre at våre studenter får en bredde og dybde av klasserommet og erfaringskunnskap og praksis. Vi er forpliktet til suksess for våre studenter og til samarbeids stipend mellom lærere og studenter.

Community: Bradley University har en sammenhengende samfunn som effektivt samler lærere, ansatte, studenter og tidligere studenter som verdsatte medlemmer av Bradley familien. Det er et kollektivt ansvar for å lykkes med universitetet og alle dens bestanddeler. Suksess er tilrettelagt gjennom universitetets respektfull og omsorgsfulle omgivelser.

Mangfold: Bradley universitet representerer et mangfoldig læringsfellesskap som ser viktigheten av respekt og forståelse for alle personer.

Erfaringskunnskap: Som avgrenset i universitetets formålsparagraf, opprettholder Bradley universitetet et århundre gamle forpliktelse til nyttig læring og etikk; Dette er manifestert i en rekke erfaringskunnskap muligheter for studenter, inkludert praksisplasser og co-op opplevelser, service-læring initiativer, og mange ekstra faglige og co-pensum læringsmuligheter.

Entreprenørskap: Bradley University særegne kombinasjon av sterke akademiske programmer og vekt på samarbeid og tverrfaglig studie gir positive opplevelser for studenter og lærere til å lykkes i entreprenørielle tiltak og muligheter.

Tjeneste: Sammen med lederskap, er tjenesten en av kjennetegnene på den Bradley Universitetet opplevelse. Universitetet er forpliktet til å betjene enkeltpersoner, familier og samfunnet rundt gjennom faglige, co-faglige og fritidsaktiviteter og muligheter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Akkrediteringer

Accredited by 22 national accrediting agencies, including the Higher Learning Commission. A complete list of accreditations is available at the accreditation section.

Studenter & Campus

Quickfacts

  • 77 buildings on an 84-acre campus
  • Located in the historic West Bluff residential neighborhood
  • One mile from downtown Peoria
  • Eight miles from the Peoria International Airport

Faculty

  • More than 350 full-time faculty members
  • Full-time faculty with doctorate or terminal degrees: 85%
  • Student/faculty ratio: 12:1

Average class size

21 students

Praktisk informasjon

Tuition and expenses

  • 2014-15 tuition: $30,500
  • 2014-15 total (tuition + $9,420 room & board + $344 fees): $40,264

Financial assistance awards
Received by more than 85% of Bradley students

Se MBA » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Bradley Mba

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Peoria

I et stadig mer konkurranseutsatt arbeidsmarked, kan en MBA får du den "ekstra titt." Være mer enn de regnet med med en MBA fra Bradley University. [+]

I et stadig mer konkurranseutsatt arbeidsmarked, kan en MBA får du den "ekstra titt." Være mer enn de regnet med med en MBA fra Bradley University.

Vårt program Bradley MBA-programmet er 33 semester timer. Tjuefire disse tidene tilfredsstille et sett av nødvendige kjerne kurs. De resterende ni timer med kurs er utpekt for valgfag som kan velges innen ett av tre satsingsområder (økonomi, ledelse og markedsføring) eller over konsentrasjoner som et tilpasset valgfag utvalg.

APPLIED LÆRINGSMILJØ Du vil fokusere på å overføre teori til yrkesutøvelse, sette din kunnskap til å arbeide i din nåværende posisjon og utover. Omfattende case analyse vil skjerpe dine analytiske skrevet, og muntlige kommunikasjonsevner.... [-]