Baruch College, Zicklin School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

OM ZICKLIN

Støttet av en lang tradisjon for fortreffelighet i høyere utdanning ligger Zicklin Business School i Baruch College, en institusjon som konsekvent er rangert blant toppspillerne innen områder som akademisk fortreffelighet, mangfold og verdi.

Zicklin er stolt av å være ledende innen å levere overlegen bachelor, utdannet og utøvende forretningsutdanning i det tjueførste århundre. Våre programmer er akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), og våre klasser er undervist av fakultetet som er tanke ledere, aktive forskere og eksperter på deres felt.

Zicklin Business School er integrert både fysisk og filosofisk inn i stoffet i New York City, verdens økonomiske kapital, og har forpliktet seg til å levere relevant, rimelig og akademisk rigorøs forretningsopplæring som både er i verdensklasse i kvalitet og omdømme og verdensomspennende .

Vår visjon

Zicklin School of Business aspirerer til å være en fremtidsrettet business school som er internasjonalt anerkjent for ledende forskning og tilgjengelige, innovative programmer.

Vårt oppdrag

Zicklin School of Business, en offentlig institusjon i New York City, utdanner fremtidige bedriftsledere ved å utvikle intellektuell nysgjerrighet, sterk integritet, en forpliktelse til samfunnsansvar og global kompetanse gjennom effektive forsknings- og kvalitetsstudier.

Våre rangeringer

Ved tallene

Våre MBA og MS studenter

 • 90% Alle Zicklin MBA og MS Graduates ansatt, mottatt tilbud, eller søker ikke arbeid
 • 95% Kveld MBA Nyutdannede, ansatt tilbud, eller søker ikke arbeid
 • 97% Kveld MBA Nyutdannede, ansatt tilbud, eller søker ikke arbeid

Våre doktorgradsstudenter

 • 14 doktorgradsstudier i 2016
 • 10 PhDs plassert i 2015
 • 9 PhDs plassert i 2014

Vår historie

Zicklin School of Business har satt inn og oppnådd våre mål i nesten 100 år.

 • 1919: City College etablerte en School of Business og samfunnsadministrasjon på Lexington Avenue i Manhattan, og tilbyr sitt første MBA-program ett år senere.
 • 1953: Skolen ble omdøpt til ære for alumnus Bernard M. Baruch, som var medvirkende til høgskolenes formasjon.
 • 1968: Baruch ble en uavhengig senior college som tilbyr de eneste forretningsprogrammene innen City University of New York, som ble akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business.
 • 1998: Zicklin School of Business ble kåret til ære for alumnen Lawrence Zicklin ('57) og Carol Zicklin som et tegn på takknemlighet for deres sjenerøse begavelse til skolen.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MBA » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Heltid MBA

Campus Heltidsstudier 2 år August 2019 USA New York

Zicklins topprangerte full-time MBA er din forbindelse til næringslivet. Dette programmet utruster deg med kunnskap og kompetanse til å stige over konkurransen, overvinne industriens utfordringer, og vokse som en bedriftsleder. [+]

Zicklins topprangerte full-time MBA er din forbindelse til næringslivet. Dette programmet utruster deg med kunnskap og kompetanse til å stige over konkurransen, overvinne industriens utfordringer, og vokse som en bedriftsleder.

New York City er din Campus.

Energien i New York brenser din utdanning. Vår nærhet til store selskaper utvider MBA-opplevelsen utover klasserommet, og forbinder deg med alumner og professorer med dype røtter i New Yorks forretningsmiljø, noe som gir deg full eksponering mot de ledende aktørene i verden.

Full-time MBA er et selektivt program. Den varierte bakgrunnen til dine kolleger bringer en verden av erfaring og kunnskap inn i MBA-programmets samarbeidende læringsmiljø.... [-]


Kontakt