BAU International University Washington DC

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

BAU International University ble etablert i 2013 som en privat, men ikke-profesjonell institusjon for høyere utdanning som har som mål å gi en unik og uvurderlig mulighet til å trene verdensborgere som har de nødvendige verktøyene for å leve opp til vår globale visjon.

BAU International University er en høyt respektert institusjon støttet av 46 års pedagogisk erfaring med kvalifiserte og erfarne professorer på den internasjonale utdanningsarenaen. Vi tilbyr en akademisk fokusert, utfordrende og stimulerende læringsopplevelse. Ligger i det politiske og historiske hjertet av nasjonen, er du garantert å nyte den sanne amerikanske opplevelsen.

BAUI Campus

BAU International University ligger i sentrum av DC, omgitt av bedrifter, restauranter og kjøpesentre. Det er et flott sted for studenter som ønsker å lære om innsatsen og utgangene til det kulturelle og politiske stoffet i USA og verden i et trygt og vennlig samfunn.

Å være en flerkulturell by, det er ulike attraksjoner for alle. De fleste hendelsene er gratis, slik at alle kan nyte museene, parkene, dyreparkene og monumentene. Transport er lett rundt i byen som t-bane og busser går til 3 am.

Været er varmt og fuktig om sommeren, hyggelig om vår og høst, og mild med sesongmessig snøfall om vinteren.

BAU International University Washington, DC ligger en kort spasertur fra mange av DCs største turistattraksjoner. Det hvite hus ligger rett ved siden av bygningen vår. National Mall, hvor de fleste av byens museer er, ligger bare ti minutter unna. Alt som ikke er nært kan lett nås med offentlig transport.

Vårt oppdrag

BAU International University har som mål å gi en unik og uvurderlig mulighet til å trene verdensborgere som har de nødvendige verktøyene for å leve opp til vår globale visjon. Det er en integrert del av vårt oppdrag å vektlegge kreativitet og oppmerksomhet i alle bestrebelser av våre studenter og å uteksaminere dem som svært ønskelige og universelt ansettelsesrike individer.

"Oppdraget til BAU International University er å tilby kvalitet amerikansk utdanning over hele verden gjennom en rekke markedsdrevne programmer som vil stimulere den intellektuelle nysgjerrigheten, den kritiske tenkningen og kreativiteten som trengs i verdenssamfunnet."

Mål: For å oppfylle sitt oppdrag etablerte universitetet følgende strategiske mål.

  1. Tilbyr en rekke grad- og diplomprogrammer i nye og høye etterspørselsfelt
  2. Å gi opplæring som balanserer tekniske, faglige og kritiske tenkningskomponenter i et forsøk på å møte behovene til et mangfoldig fellesskap av elever

Mål: I et forsøk på å nå sine strategiske mål opprettet universitetet følgende mål.

  • For å sikre en kvalifisert læringserfaring ved å ansette kvalifiserte fakultetsmedlemmer som er forpliktet til utmerket undervisning
  • Å sikre relevante læreplaner gjennom innspill fra styret, rådgivende råd fra industri, akademiske partnere og kandidater
  • For å sikre at universitetet har tilstrekkelige fysiske og økonomiske ressurser for å gi kontinuerlig kvalitetsutdanning

Vår visjon

Vi er en studentorientert institusjon med en global visjon. Vår filosofi er å forberede studentene på de ferdigheter og kunnskaper som er nødvendige for å møte utfordringene i det fremtidige globale samfunnet ved hjelp av state-of-the-art undervisningsteknologier og læringsmetoder for å skape markedsresponsive programmer. Langsiktig suksess for universitetet, samt etablering av et rykte for kvalitetsinstruksjon, vil avhenge av pensumutvikling og resultatmåling. Universitetets evne til å tiltrekke seg og beholde studenter, studentens evne til å oppfylle næringslivets krav og tilfredsstillingsnivået for kandidater og arbeidsgivere er de kritiske tiltakene for suksess.

Kjerneverdier

BAU International University forsøker å gi utdanning og stipend av høyeste kvalitet - for å fremme kunnskapsgrenser og forberede enkeltpersoner på liv, arbeid og ledelse. Noen av oss gjør vårt bidrag ved å engasjere seg direkte i undervisning, læring og forskning, andre ved å støtte og muliggjøre disse kjerneaktivitetene på viktige måter. Uansett våre individuelle roller, og hvor vi jobber innen BAU International University, skylder vi det til hverandre for å opprettholde visse grunnleggende verdier i samfunnet. Disse inkluderer:

  • Respekt for andres rettigheter, forskjeller og verdighet
  • Ærlighet og integritet i alle forhold
  • Samvittighetsfulle jakten på fortreffelighet i ens arbeid
  • Ansvar for handlinger og oppførsel på arbeidsplassen

Jo mer vi omfavner disse verdiene i vårt daglige liv, desto mer skaper og opprettholder vi et miljø av tillit, samarbeid, livlig forespørsel og gjensidig forståelse - og fremme en forpliktelse til utdanning og stipend, som vi alle deler.

Videre tror vi på BAU International University at læring ikke er begrenset til formell undervisning i tradisjonelle klasserom. Universitetet utnytter ulike fjernundervisnings- og telekommunikasjonsmetoder for å tilby kvalitet utdanningstjenester over hele verden, spesielt for de som er unprivileged eller tradisjonelt ufortjent.

Overnatting

BAU International University har noen leiligheter tilgjengelig for studenter i Arlington, Virginia. Alle våre leiligheter ligger i et svært sentralt, trygt nabolag som ligger nært til t-bane og kjøpesentre. Her er noen eksempler på våre leiligheter: Courtland Towers, Randolph Towers, Birchwood Apartments, Virginia Towers og Richmond Square.

Dette livlige nabolaget ligger i nærheten av Arlingtons restauranter, butikker, kinoer, offentlige biblioteker og en skøytebane. Med mange parker, treningsstudioer, bassenger, musikksteder og lokale kunstgallerier innen gangavstand, kan innbyggerne nyte en rekke sosiale og kulturelle aktiviteter. Arlington har også nasjonale minnesmerker og museer, inkludert Arlington National Cemetery, Pentagon Memorial, Marine War Memorials og United States Air Force Memorial.

For å bo i leilighetene, kan du kontakte oss ved å sende e-post til info@bauinternational.com, og vi vil prøve å plassere deg i en av våre leiligheter. Leilighetene er vanligvis for 4 personer, og de er alle innredet med kabel-TV, Wi-Fi og apparater som oppfyller dine grunnleggende behov. Alle verktøy er inkludert i boligprisen.

Global Outreach

Internasjonal utdanning er en lang del av BAU International Universitys globale oppdrag, som inkluderer et bredt spekter av tiltak både i USA og i utlandet for å lette utveksling av kunnskap over internasjonale grenser. Universitetet ble grunnlagt på grunnlag av at høyere utdanning burde hvile på et solid fundament av interkulturell dialog mellom studenter og fakultet fra hele verden.

Studenter ved BAU International University oppfordres til å tilbringe litt tid på sine studier i utlandet, for å øke sin kunnskap om andre fylker og kulturer, samt om globale problemer som vi står overfor i dag. Til dette formål vil studentene kunne besøke nettverkscampuser i Istanbul, Berlin, Silicon Valley, Hong Kong, Batumi, Roma, Köln og Toronto.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BA'er » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master of Business Administration (MBA)

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2019 USA Washington + 1 fler

Vår MBA-program gjør at studentene kan få kunnskap i kjernevirksomhetsområdene Entrepreneurship, Global Affairs og International Law [+]

Vår MBA-program gir studentene kunnskap om kjernevirksomhetene Entrepreneurship, Global Affairs og International Law

Programmet gir studentene en høy kvalitet, profesjonell utdanning i bedriftsøkonomi, og derved kvalifiserer dem for flere ulike jobbmuligheter.

MBA-programmet består av tre faglige komponenter: Kjerne krav, konsentrasjon valgfag, og en capstone opplevelse. For å kunne uteksaminere med en MBA-grad, må studentene fullføre minst 36 studiepoeng, hvorav 24 studiepoeng er kjernefag og 12 studiepoeng er valgfag.

Kjernekravene består av 9 obligatoriske kurs på 24 studiepoeng.

Konsentrasjonskravet er å ta fire klasser (12 studiepoeng) fra en av tre konsentrasjoner: (a) Entreprenørskap, (b) Global Affairs, eller (c) Internasjonal rett... [-]


Kontakt

BAU International University

Adresse, linje 1 BAU International University 1510 H Street NW,
20005 Washington, District of Columbia, USA
Telefon +1 202-644-7201