Auburn University College of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

&nbsp Auburn University er en internasjonalt anerkjent, topprangert institusjon. For 18 år på rad, har Auburn University er rangert blant landets øverste 50 offentlige institusjoner ved US News and World Report. Den Auburn University College of Business and School of Accountancy er akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), den høyeste mål for handelshøyskoler. Mindre enn 5% av de mer enn 11.000 handelshøyskoler i verden har tjent AACSB akkreditering. The Aviation og Aviation Management-Professional Flight programmer er akkreditert av Council on Aviation Akkreditering (CAA). Auburn er en av 18 akademiske institusjoner i landet med en fullt godkjent luftfart program. &nbsp MBA Programmet har også blitt rangert tjueniende blant landets offentlige institusjoner i form av beste "avkastning", ifølge en 2009 særskilt rapport i Forbes.com. &nbsp&nbsp Visjon og Mission Den Auburn College of Business vil være en topp 20 offentlig handelshøyskole. Høgskolen vil fortsette å være en katalysator for økonomisk utvikling knytte regionens økonomi til det globale markedet gjennom undervisning, forskning og formidling. &nbsp The College of Business søker å bringe uforanderlig verdier av Auburn University - Praktisk Kunnskapsdepartementet, ærlighet og hardt arbeid - i en verden i endring. Gjennom etablering og anvendelse av virksomheten kunnskap, oppfyller vi behovene til våre mange valgkretser. Gjennom profesjonelle programmer som integrerer individuelt ansvar, initiativ og samarbeid med viktig kunnskap, hjelper vi blitt studenter med forskjellig bakgrunn Auburn menn og kvinner, i stand til å lykkes i business uten at de verdiene som gjør suksess verdt. &nbsp&nbsp City of Auburn Auburn er en liten, vennlig universitet by ligger på den vakre slettene i østlige Alabama, ca 50 miles øst for Montgomery, Alabama hovedstad, og 115 miles sørvest for Atlanta, Georgia. Andre nærliggende byene er Birmingham (110 miles nordvest) og Columbus, Georgia (35 miles øst). Gulf kysten av Florida er om lag fire timer unna med bil. Auburn har et varmt og solrikt klima med milde vintre. Det har utmerkede helse-og fritidssentre og lav kriminalitet. &nbsp Auburn har en befolkning i overkant av 40.000 og har følelsen av en liten by med alt du forventer av en storby, med unntak for trafikken. Auburn er en sykkel-vennlig by med sykkel baner rundt universitetet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Heltid På Campus Mba

Campus Heltidsstudier 17 måneder August 2018 USA Auburn

Mens inntreden i full-time, on-campus-programmet er den mest konkurransedyktige av Auburn MBAs tilbud, fokuserer læringsmiljøet på lagbygging, lederskap og faglig utvikling. [+]

Den Auburn MBA Fordelen

- Utdannelsesmodellen i Auburn MBA-programmet er mangesidig og inneholder flere viktige dimensjoner for å produsere en velafrundet leder.

- For en Auburn MBA student, lærer læring i klasserommet ved hjelp av tradisjonell forelesning, strategisk lederskapssak, og samarbeidsprosjekt. The Auburn MBA anerkjenner viktigheten av å lære både inn og ut av klasserommet.

- Fellesskapet er en nøkkelring av Auburn MBA, og peer-to-peer-kontakt er understreket gjennom hele programmet. The Auburn MBA forbereder studentene til å være ledere innen organisasjoner umiddelbart etter oppgradering.

- Auburn MBA anerkjenner den økende rollen som den internasjonale økonomien spiller på arbeidsplassen i dag og i morgen.... [-]