Les den offisielle beskrivelsen

Handle om

Norris-Vincent College of Business tilbyr både bachelor- og masternivå grad programmer i virksomheten gjennom Institutt for regnskap, økonomi og finans eller Institutt for ledelse og markedsføring. I tillegg tilbyr høgskolen muligheten for ASU-studenter med noen som helst å delta i et prisbelønt US Air Force ROTC-program gjennom Avdeling for luftfartsstudier.

Akademisk programtilbud

The College tilbyr en rekke lavere grad programmer som fører til en Bachelor of Business Administration (BBA):

  • regnskap
  • Finans (inkludert et alternativ for økonomisk planlegging)
  • Ledelse
  • markedsføring
  • Internasjonal Business
  • Management Information Systems

Mastergrader tilbys av kollegiet inkluderer:

  • Master of Professional Accountancy (MPAc)
  • Master of Business Administration (MBA)

ASU Small Business Development Center

ASU Small Business Development Centre (SBDC) spiller en avgjørende rolle i å fremme veksten og suksessen til små bedrifter i 10-fylkeskommunen rundt San Angelo som omfatter sitt serviceområde. SBDC gir også muligheter for studenter fra ASU til å oppnå ekte verdenserfaring som arbeider med SBDC-klienter for å starte eller forbedre sin småbedrift.

Senter for student suksess

The College of Business opprettet Senter for Student Suksess som en del av et universitet-bredt initiativ for å fremme student suksess ved å gi bedre service til våre studenter. CSS-stabsrådgivere er mer enn bare akademiske rådgivere; de tilbyr også verdifulle råd om alle campus tjenester og ressurser tilgjengelig for college of business studenter.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Angelo State University College of Business

Master of Business Administration (MBA) grad programmet gir en pedagogisk vekt på lederskap, tilbyr et bredt perspektiv på virksomheten, og er designet for å utvikle og f ... [+]

Handle om

Master of Business Administration (MBA) grad programmet gir en pedagogisk vekt på lederskap, tilbyr et bredt perspektiv på virksomheten, og er designet for å utvikle og forbedre forretningsferdigheter og kunnskap som er verdifulle for ledere, ledere og administratorer. Det tverrfaglige programmet inkluderer kurs i regnskap, markedsføring, ledelse, økonomi, økonomi, juridisk og sosialt miljø i virksomheten, dataanalyse og ledelsesinformasjonssystemer. Internasjonal forretnings og forretningsetikk er integrert gjennom hele programmet.

OpptakskravBachelorgrad fra et akkreditert universitet2,5 eller bedre GPA totalt eller siste 60 timer430 eller bedre GMAT score (GMAT fravikes med en 3,0 eller bedre GPA eller 3 års meningsfylt forretningsopplevelse)Profesjonelt CVForutsetninger... [-]
USA San Angelo
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 24 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Angelo State University College of Business

MBA kan også bli fullført med en spesialisering i Healthcare Management. Denne spesialiseringen er utformet for å utvikle og forbedre forretningskunnskap og ferdigheter s ... [+]

MBA med spesialisering i helseforvaltning

MBA kan også bli fullført med en spesialisering i Healthcare Management. Denne spesialiseringen er designet for å utvikle og forbedre forretningskunnskap og ferdigheter som passer for helsepersonell, administratorer og ledere i offentlige eller private helsevesen. I tillegg til virksomheten kunnskap og ferdigheter dekket i standard MBA-programmet, tilbyr denne spesialiseringen tilleggsopplæring på følgende områder:

Juridiske og etiske aspekter ved helsetjenesterHelsevesenets økonomistyringHelsesektorenHelse kommunikasjon på en mangfoldig arbeidsplass.

Dette programmet er totalt 36 studiepoeng og kan fullføres på så lite som 14 måneder. Helse-spesialiseringskurs (12 studiepoeng) tilbys i ansikt til ansikt / hybridformat i høst / vår (16-ukers vilkår). Studenter som forfølger denne spesialiseringen må kunne delta på klassen ved Norris-Vincent College of Business. Fra og med våren 2020 vil denne spesialiseringen også tilby et 100% online alternativ. Alle andre nødvendige kurs tilbys i en online (8 uker) eller ansikt til ansikt / hybridformat (16-ukers vilkår).... [-]

USA San Angelo
September 2019
Engelsk
Heltid studier
14 måneder
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Norris-Vincent College of Business
Nettsted
Telefon
1-800-946-8627