Alvernia University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ligger i Greater Metropolitan-regionen i Philadelphia, den 8. største storby-økonomien i USA, tilbyr Alvernia University internasjonale studenter gode muligheter til å oppnå en høy opplæring og eksponering til ledende amerikanske selskaper. Universitetet ble grunnlagt i 1958 og støtter en campuspopulasjon på mer enn 2900 studenter som driver en rekke bachelor- og utdanningsnivåer.

Rangering

Universitetet er rangert som nr. 111 av regionale universiteter nord ved amerikansk nyheter og verdensrapport. Alvernias kvalitet har også blitt spurt av Carnegie Foundation og mange andre bransjeledere.


Internasjonale stipendier

Meritbaserte stipendier på opp til $ 68.000 på grunnnivå og $ 8,000 for MBA-programmet.

plassering

Campusplassen ligger i Reading, en time fra sentrum av Philadelphia. New York og Washington DC ligger innen få timer med kjøring.

Undervisningskvalitet

Med et 12: 1 student-til-fakultet-forhold, tilbyr universitetet hver student en individuell læringserfaring i et innbydende samfunn.

Velg Programmer

BS i biologi; BS i medisinsk laboratorievitenskap; BS i kjemi; BS i miljøvitenskap; BS i helsevesenet; BS i matematikk; MBA; MA i lederskap; PhD i ledelse.

Opptakskrav

Undergraduate: 6.0 IELTS (eller tilsvarende) og videregående diplom med minst 3,0 GPA
Graduate: 6.5 IELTS (eller tilsvarende) og 3,0 GPA fra et akkreditert universitet.

Start Datoer

Januar og august (grunnskole)
Januar, mai og august (utdannet)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

MBA

Campus Heltidsstudier Deltid 12 - 24 måneder January 2019 USA Reading + 1 fler

Alvernia MBA er høyt rangert og akkreditert av Accreditation Council for Business Schools og Programmer (ACBSP.org). Programmet er utviklet for å jobbe fagfolk som legger lik verdi på intellektuell prestasjon og profesjonell vekst. [+]

Alvernia MBA er høyt rangert og akkreditert av Accreditation Council for Business Schools og Programmer (ACBSP.org). Programmet er utviklet for å jobbe fagfolk som legger likeverd på intellektuell prestasjon og profesjonell vekst. Tradisjonelt format MBA klasser tilbys på campus i Reading, Pennsylvania, og kveldskurs på flere steder i Philadelphia-området. Forkrevne business classes er også tilgjengelig for studenter uten en business bachelor grad.

MBA Avgifter og stipend

Attraktive, meritbaserte stipendier er tilgjengelige for kvalifiserte internasjonale studenter. Universitetet tilbyr en MBA på 30 og 39 studiepoeng (39 studiepoeng for studenter som ikke har studert tidligere).... [-]


Videoer

ooyP1r1IwT8

Kontakt
Besøksadresse
400 St Bernardine St, Reading, PA 19607
Reading, Pennsylvania, 19607 US