Adolfo Ibañez School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

roppen

Grunnlagt i Valparaiso, Chile, i 1953, er Universitetet Adolfo Ibáñez den første handelshøyskolen i Latin-Amerika med en sterk tradisjon i utdanning av toppledelsen. Hans erfaring og prestisje innen administrasjon og vitenskapen om virksomheten er godkjent hvert år, for å konsekvent vises i toppen av rangeringen av handelshøyskoler (Amerika Economia) og blant store latinamerikanske skoler rang Business Executive Education (Financial Times).

Adolfo Ibáñez School of Management, grunnlagt i Miami i 2005, er den første latinamerikanske høyere utdanningsinstitusjon kan tilby en faglig post-graduate grad i business i USA. Adolfo Ibáñez School of Management er å bidra til opplæring av ledere i næringslivet med forstyrrende programmer eksklusivt designet for behovene til toppledelsen. Enten ledere eller gründere for å dyrke sin virksomhet fra eller til Amerika og verden.

59371_rsz_screen_shot_2017-10-29_at_170922.png

Miami, samløpet mellom Latin-Amerika og inngangsporten til Europa

Miami er nå virksomheten hovedstaden i Latin-Amerika, ikke bare av den sterke tilstedeværelsen av latinamerikanere, men fordi det er der de viktigste beslutningene i mange bedrifter som opererer i regionen er tatt. Det er det sentrale punktet der den møter verdens infrastrukturen utvikles med unike ferdigheter av de ledende latinamerikanske selskaper, de som har klart å operere fra plattformer ubalanse i sine lokale markeder og satt fast i det globale markedet.

Adolfo Ibáñez University Alumni

Mer enn 6.000 kandidater i sine MBA-programmer nå spille både offentlig sektor og privat sektor i 23 land, og over 17.000 ledere, chilenske og utenlandske, har valgt akademikere, seminarer og andre utdanningsprogrammer kontinuerlig handelshøyskole.

Gjennom sine kandidater, har Universitetet Adolfo Ibáñez spilt en betydelig rolle i hver og en av de prosesser av transformasjon av Chile, et land som er ledende på utvikling og økonomisk vekst i hele Latin-Amerika.

Samarbeid med ESADE Business School

2 skoler bedriftsledere går sammen om å tilby de beste programmene for toppledere i Latin-Amerika.

Adolfo Ibáñez School of Management, er den første latinamerikanske høyere utdanningsinstitusjon kan tilby en faglig post-graduate grad i business i USA. Dette har materialisert med åpningen i Miami, Florida, i Adolfo Ibáñez School of Management, en fokusert utelukkende på ledelse for ledere og gründere som driver virksomheten fra eller til Amerika og verden skolen.

59372_rsz_ranking-partnership.png

om ESADE

ESADE er en internasjonal akademisk institusjon med over femti års historie. De viktigste eiendelene i denne handelshøyskole er folkets: lærere og fagfolk som genererer tanke, tale, prosjekter og tiltak som serverer utmerket trening, relevant forskning og et verdifullt bidrag til offentlig debatt og sosial endring.

ESADE viktigste oppgave er å trene folk med høy faglig kompetanse og fullt klar over sitt samfunnsansvar. Vi fremmer undervisning og forskning gjennom sin juridiske fakultet og Business School, gjennom en forpliktelse til intellektuell rigor RME, kritisk tenkning og faglig dyktighet.

Etter å ha passert gjennom klasserommene av ESADE, våre kandidater blir en del av ESADE Alumni, et omfattende alumni samfunn med mer enn 48.500 mennesker praktisere i 114 land på 5 kontinenter, og har avdelinger i mer enn 20 land og en tv stasjonen selv, hvor du kan følge forelesninger og debatter blant mange andre ting.

internasjonale akkrediteringer

Både School of Business ved Universidad Adolfo Ibáñez og ESADE Business School har individuelt med de tre prestisjetunge internasjonale akkrediteringer kjent i akademia som "Triple Crown", som tilhører den 1% av handelshøyskoler i verden som deler disse tildelingene .

AACSB International (Association til Advance Collegiate Schools of Business), representerer den høyeste i verden i form av akademisk kvalitet sertifiseringer for business management programmer prestasjon.

EQUIS (European Quality Improvement System). Sertifiserer Høyskoler som helhet, dvs. evaluerer balansen mellom faglig kvalitet, faglig dyktighet, samhandling med næringslivet og internasjonalisering.

AMBA (Association of MBAs). Godkjenner MBA-programmer og utgjør i dag en global standard for alle MBA-programmene i verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk

Se MBA på deltid » Se Kurs » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

Den Multinasjonale MBA

Campus Deltid 15 måneder November 2018 USA Miami

Det multinasjonale MBA er organisert for å bygge grunnleggende ferdigheter ledere til å gå denne retningen. Programmet leveres over bredden på hele den nordlige halvkule maksimere ESADE hovedkvarter og Adolfo Ibáñez School of Management har i Spania og Miami. Moduler i Silicon Valley og Kina gir oss muligheten til å besøke de to mest dynamiske økonomier i den nordlige halvkule, forstå mulighetene de presenterer for latinamerikanske selskaper og analysere de mest vellykkede ledelses paradigmer i high-endring. [+]

01 / Hvorfor

I det siste tiåret har vi sett en restrukturering av hegemoni i ulike industrielle sektorer. I løpet av andre halvdel av det tjuende århundre hovedpersonene i de ulike næringene kom fra de 3 store økonomiske blokker: Europa, USA og Japan.

Denne situasjonen har endret seg drastisk. Sør-Nord strømmer har vokst raskere enn de nord-sør måte.

Latin-Amerika, med en dynamikk som kan måle det asiatiske markedet - mindre enn halvparten av Kinas befolkning, produserer betydelig mer enn dette - har potensial til meget attraktive forbruk og rask vekst av innenlandsk forbruk.

Å gjøre forretninger i denne nye Latin-Amerika, en ny retning av ledere, er nye spillere som endrer spillet etablert av andre aktører nødvendig.... [-]