Read the Official Description

Anna Maria College Tilbyr en svært personlig erfaring

Anna Maria College er en privat, co-utdanningsinstitusjon grunnlagt i 1946 av Sisters of Saint Anne. Med en årlig innmelding av 1500 studenter, roser College seg på å gi et verdibasert, service-fokusert liberal arts utdanning. AMC har vokst til å tilby en rekke undergraduate majors, samt mange graduate og sertifikat programmer, både på bakken og på nettet. Den lille student-fakultetet ratio gir en svært personlig erfaring, mens den beskjedne klasse og campus størrelse gir mulighet for optimal student engasjement. The College tilbyr 13 Division III NCAA atletisk programmer for menn og kvinner. AMC campus er beleilig plassert bare minutter unna Worcester, MA på 192 dekar i Paxton.

Studenter ved Anna Maria College motta et profesjonelt fokusert, liberal arts utdanning i tråd med universitetets katolske identitet og verdier.

AMC utmerker seg gjennom sin karriere-orientert liberal arts utdanning, tilgjengelig og responsive fakultet, små klasse størrelser, og en rekke co faglige aktiviteter inkludert Division III friidrett. Populære majors omfatter strafferett, brann vitenskap, musikkterapi, sykepleie, sosialt arbeid og sport management.

AMC tilbyr en Honors Program, samt mange og unike studier i utlandet muligheter. Anna Maria College er også medlem av Higher Education Consortium of Central Massachusetts, en gruppe på 12 høgskoler som tillater elevene å krysse register uten ekstra kostnad.

Anna Maria College: Vår misjon

Anna Maria College, En katolsk institusjon for høyere utdanning, erkjenner sin forpliktelse til å tjene sitt umiddelbare samfunnet, Commonwealth of Massachusetts, nasjonen og verden ved å tilby utdanning, bevaring av læring, og sponsing av forskning.

Forankret i den katolske tradisjonen med høyere utdanning, Anna Maria College vedlikeholdes og drives i samsvar med de verdier av den jødisk-kristne tradisjon og i tråd med idealene fra sine foundresses, Sisters of Saint Anne. Disse idealene, som gjenspeiler utviklingen av det totale menneske, også omfatte økt tilgang til god utdanning, pedagogisk innovasjon og respekt for praktiske ferdigheter.

Spesifikt Anna Maria College anser det som sin oppgave å være den av fostre i sine studenter intellektuelle engasjement, karriere forberedelser, sosial bevissthet, omtanke for rettferdighet og fred, religiøs og moralsk følsomhet, og en livsstil i stand til å opprettholde disse innenfor balanse.

I tillegg er College forpliktet til å pleie utviklingen av en følelse av respekt for seg selv og for andre, samt en følelse av ansvar overfor samfunnet og verden.

Å gjennomføre dette oppdraget, Høgskolen tilbyr sine lavere grads studenter et program integrere en liberal arts utdanning og sterk karriere forberedelse. Til sine hovedfagsstudenter, Høgskolen tilbyr en utdanning fremme høye standarder for personlig utvikling og faglig prestasjon, samt en moden følelse av ansvar.

I å oppfylle sin rolle som en institusjon for høyere utdanning, gjør Anna Maria College diskriminerer ikke på grunnlag av noe rettsvern kategori i administrasjonen av sin utdanningspolitikk, innleggelser politikk, stipend, lån programmer, og andre College administrerte programmer.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Anna Maria College

The Master of Business Administration (MBA) Programmet er utviklet for å forberede enkeltpersoner for yrkeskarriere i ledelse og for å gi pedagogisk berikelse for erfarne ... [+]

The Master of Business Administration (MBA) Programmet er utviklet for å forberede enkeltpersoner for yrkeskarriere i ledelse og for å gi pedagogisk berikelse for erfarne fagfolk som ønsker en bredere ledelsesperspektiv. En Advanced Certificate in Business (ACB) er også tilgjengelig, samt et sertifikat i Grant Writing. Fakultetet består hovedsakelig av profesjonelle utøvere som akademisk legitimasjon er ytterligere forbedret med nivået på sine personlige prestasjoner. Deres erfaring gir studenten en verdifull balanse mellom teori og anvendelse.

MBA-studenter kan velge en konsentrasjon i etikk og ledelse, finans, helseinformatikk, markedsføring, offentlig sektor sikkerhetsadministrasjon eller Sport Management. Studenter som ønsker en bredere virksomhet program kan også velge en generell virksomhet eller selvdesignede konsentrasjon, velge kurs fra en rekke områder. For å fullføre en konsentrasjon, må studenten velge fire valgfag fra konsentrasjonen er sett av valgfag.... [-]

USA Worcester
Heltid studier
Nettstudier & Campus kombinert
Les mer på norsk

Many Paths, One Goal - Excellence at Anna Maria College

The Anna Maria College Advantage