University of Cologne Executive School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UNIVERSITETET

Den Universitetet i Köln (HiO) ble grunnlagt i 1 388 og er en av de eldste og prestisjetunge universiteter i Europa. Telle mer enn 49.000 studenter og seks fakulteter som dekker et bredt spekter av disipliner, er Uoc den tredje største universitet i Tyskland. Videre er Uoc en stiftelse medlem av CEMS - Den CEMS og ble hedret av Excellence Initiative av den tyske regjeringen. 


The Business School

Universitetet i Köln direktør skole gGmbH er ansvarlig for utøvende utdanning ved Universitetet i Köln. Den ble grunnlagt i 2015 og samarbeider med nasjonale og internasjonale partnere for å tilby utmerket avansert styring opplæring for både unge profesjonelle og internasjonale toppledere. 


Våre viktigste fordelene:

Premium ledelse utdanning: Nyeste innsikter fra toppen virksomheten forskning og praksis, undervist ved Universitetet i Köln, som er kjent som en utmerket University med en fremragende fakultetet for ledelse utdanning og forskning.

Samarbeid med høyt respekterte nasjonale og internasjonale partnere: Blant annet samarbeidet med Rotterdam School of Management, Erasmus University for å etablere trippel kronet Executive MBA-programmet i Köln.

Ligger i Köln: I hjertet av en av Tysklands største økonomiske sentre.

Praktiske formater: Et program tidsplan som lar deg balansere ukedag jobb og privatliv med å forbedre dine faglige ferdigheter.

Nettverk: Stor alumni-nettverk og klassekamerater med mangfold av bakgrunner beriker nettverket ditt, og utvider din horisont.

Karriere-fremme: En høyt respektert faglig kompetanse, som vil tillate deg å ta din karriere til neste nivå.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se EMBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Cologne Rotterdam Executive MBA

Campus Heltidsstudier 24 måneder September 2018 Tyskland Köln

En dobbel grad EMBA i samarbeid med triple-crown akkreditert Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). [+]

Köln-Rotterdam Executive MBA-programmet er etablert i samarbeid med triple-crown akkreditert Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). Köln-Rotterdam EMBA er en dobbel grad, og dermed vellykket gjennomføring av studiet fører til tildeling av 2 karakteristiske MBA grader: en MBA fra University of Cologne og en MBA fra RSM.

Det er et veletablert faktum at Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) er en av de beste handelshøyskolene i Europa. I løpet av de siste 45 årene, har sitt rykte for kvaliteten på sin forskning og undervisning resulterte i sterke og gjensidige bindinger med multinasjonale bedrifter basert i havnebyen Rotterdam.

Den lange historie ved Universitetet i Köln er en av verdensklasse akademisk utdanning, tjener samfunnet i en region som kan beskrives som en av de maskinrom av europeisk industri, produksjon og virksomhet.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Universitätsstraße 24, Köln
Cologne, Nordrhein Westfalen, 50931 DE