Professional School of Business & Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitets offentlig kunngjøring

Statutter skal publiseres av universitetene på eget ansvar. Bestemmelsene i vedtektserklæringen (HSchBekV) av 4. november 1993 (GVBl s. 848), endret ved forskrift av 15. desember 2004 (GVBl s. 580), må overholdes.

En vedtekt blir kjent ved oppsigelse i samsvar med § 2 HSchBekV. Universitetet for Anvendt Vitenskap Kempten har definert følgende prosedyre:

Avsetningen foregår henholdsvis i bibliotekets rom (87435 Kempten, Bahnhofstrasse 61) og kan der til de generelle åpningstider (mandag, tirsdag

I tillegg vil vedtektene bli publisert på WEB-sider av Kempten University of Applied Sciences.

signert.
C. Herrmann
- kansler -

Merknad fra universitetets ledelse:

Utgivelsen av disse forskriftene gir hurtig informasjonssøk. En garanti for korrekthet kan derfor ikke aksepteres. Den offisielle kunngjøringen er ikke erstattet av disse nettsidene, kun den offisielle versjonen er autoritativ og juridisk bindende.

Inspeksjonen av den offisielle versjonen kan også gjøres på biblioteket. Siden 1.1.2005 er universitetsspesifikke vedtekter kun publisert på Internett, dvs. på universitetets nettside. De opprinnelige versjonene av vedtektene kan ses i biblioteket ved Kempten University of Applied Sciences.

Tall - Data - Fakta

Universitetet for Anvendt Vitenskap Kempten er det eneste statlige universitetet i Allgäu som tilbyr akademikere innen ingeniørfag, bedriftsøkonomi og turisme, datavitenskap og multimedia, samt samfunns- og helsevitenskap. Siden grunnleggelsen i 1977 har utdanningsinstitusjonen på alpekanten vokst jevnt.

Hvert år søker flere tusen søkere om et sted i Kempten. Omkring 6000 studenter er for tiden innmeldt i 18 bachelorstudier og 14 mastergradsprogrammer . 140 professorer gjennomfører flertallet av forelesningene, støttet av ca 200 forelesere fra privat sektor. Fra en foreløpig startbygning er en 53.000 m² universitetscampus med moderne undervisningsbygninger, laboratorier, bibliotek og kafeteria bygget i Bahnhofstraße. Rundt 200 ikke-vitenskapelige ansatte holder universitetets virksomhet i drift, fakulteter og laboratorier.

Spesialprofilen ved Universitetet for Anvendt Vitenskap Kempten inkluderer en bred , velbegrunnet utdannelse i noen grunnskolekurs med en moderat spesialisering i hovedretten. En spesiell bekymring er den praktiske relevansen og internasjonaliseringen .

Diverse virksomhetssamarbeid danner grunnlag for en søknadsrettet studie. Mer enn 80 partneruniversiteter over hele verden tillater å tilbringe en del av sine studier i utlandet.

Fakulteter ved Universitetet i Kempten

Kempten University of Applied Sciences er delt inn i det sentrale området av seks fakulteter. De danner de grunnleggende organisatoriske enhetene på universitetet og sikrer spesielt kursene som tilbys. Gradprogrammene dine er delt inn i fagområdene Bedriftsøkonomi

Steder

Kempten

Address
University of Applied Sciences Kempten
Bahnhofstraße 61

87435 Kempten, Bayern, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss